- Konu Sahibi ferhunde80
-
arkadaşlar bi soru sormak istiyorum size ...kayınvalidem mahkemede bana şahitlik yapacağını sölemişti bu olayda hiç bi günahım olmadığı için en az yara almam için elinden geleni yapacağını sylemişti.ama bunu duyan eşim sürekli arayıp mesajlar atıyo seni aldatmış olmam ailemi senin yüzünden kaybetmeme neden olamaz daha fazla benimle uğraşma aldatıldın kendinde suç ara biraz da yeter artık diye şeyler sölüyo...(( sanırım kendimde suç bulmamı söyleyen arakdaşlar belkide haklı napıcağımı bilmiyorum artık yaşadığım acı yetmezmiş gibi bide bunlarla uğraşıyorum
canim konunun acilmasina sevindim gercekten.
Yuzsuz yuzsuz bir de benim ailemden ne istiyorsun diye mesaj atmasi komik olmus gercekten. ayrica neden talepsiz bosanacakmissin. altinda arabasi varsa, alirim elinden. tazminat ve nafakani da asla ihmal etme. fakir fukaraya dagitirsin maksat onlara yedirmemek. Yok oyle gnececik bir kizi ne hayallerle evlenip yuva kurduktan 3 ay sonra g.t gibi ortada birakmak. hem de ihanetin en buyugu ile.
her verdikleri ay o nafaka iclerine buyuyecek ve seni asla unutmayacaklar. sen de yemesen de o parayi inan yetim bir cocuk okutursun ise yarar.
ben olsam donuna kadar alirdim. asla da kendini suclama. hic kimse ne yaparsa yapsin 3 aylik evliyken aldatilmayi haketmez ki, senin adi serefsiz exkocan nisnali iken baslamis daha. yani nisanli iken ne verebilirsin. icinde varmis. simdi hirsindan issiz guccus de kaldi ya saga sola saldiriyor.
kaldiramadi tabi, tum ailesi kendine yuz cevirdi, dusunemedi buralara varacagini. en kotu bosaniriz diye dusunmustur. yok oyle, daha cok agir odeyecek.
ayrica da hamile olmayabilri. iliskisine mesruiyet kazandirmask veya ailesine torununuzun yuzu huyu hurmetine melegi kabul edin vs demek icin bu yola basvurmus olabilirler.
Bu melek kimdir cok merak ettim. yani genc biur kiz mi? kasar bir kadin mi?
dugune gelecek kadar kasarsa cok adam gecmistir onun ustunde. varsin kocan gururla koluna takip karim diye gezsin. anca oylesi yarasir ona zaten.
arkadaşlar bi soru sormak istiyorum size ...kayınvalidem mahkemede bana şahitlik yapacağını sölemişti bu olayda hiç bi günahım olmadığı için en az yara almam için elinden geleni yapacağını sylemişti.ama bunu duyan eşim sürekli arayıp mesajlar atıyo seni aldatmış olmam ailemi senin yüzünden kaybetmeme neden olamaz daha fazla benimle uğraşma aldatıldın kendinde suç ara biraz da yeter artık diye şeyler sölüyo...(( sanırım kendimde suç bulmamı söyleyen arakdaşlar belkide haklı napıcağımı bilmiyorum artık yaşadığım acı yetmezmiş gibi bide bunlarla uğraşıyorum
hata aramıyrum artık bazı şeylerden 15 dk öncesiyle çok çok eminim ....
Ben gün içinde devamlı pc başında olduğum için ve benim maaşım direk bankaya yattığı için eşimin telefon faturlarınıda ben otomotik ödemeye almıştım. Turkcelde çalışan bi tanıdımdan rica ettim ve dökümleri bana yolladı .. Gece benimleyken bile ona mesajlar atmış görüşmüler ve üstelik bende onların görüşmelerini enayi gibi ödeyip durmuşum bravo bana sölicek laf yok artık...((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?