- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
- Konu Sahibi ferhunde80
şok içerisinde okuyorum hala çok çok geçmiş olsun cnm.allahtan erken öğrendin.güçlü olmaya çalış.allah ıslah etsin böylelerini ne diyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bi soru sormak istiyorum size ...kayınvalidem mahkemede bana şahitlik yapacağını sölemişti bu olayda hiç bi günahım olmadığı için en az yara almam için elinden geleni yapacağını sylemişti.ama bunu duyan eşim sürekli arayıp mesajlar atıyo seni aldatmış olmam ailemi senin yüzünden kaybetmeme neden olamaz daha fazla benimle uğraşma aldatıldın kendinde suç ara biraz da yeter artık diye şeyler sölüyo...(( sanırım kendimde suç bulmamı söyleyen arakdaşlar belkide haklı napıcağımı bilmiyorum artık yaşadığım acı yetmezmiş gibi bide bunlarla uğraşıyorum
bu saatten sonra ne amacı olabilir . bence tek isteği ondan hiçbirşey talep etmeden boşanmam ailesinide onu affetmesi ve işinin başına dönmesi meleklede ağız tadıyla oturmaları ?? sizcede bumudur
bu saatten sonra ne amacı olabilir . bence tek isteği ondan hiçbirşey talep etmeden boşanmam ailesinide onu affetmesi ve işinin başına dönmesi meleklede ağız tadıyla oturmaları ?? sizcede bumudur
kayınvvalidem iyi biri gerçekten benden çok üzüldü ama kimseye güvenim kalmadığı için onada çok inanmak istemiyorum ayrıca şahitlik yapmasada çok sorun değil en azından şahide ihtiyacım yok boşanmak isteyen iki taraf var ortada.. en kötüsü nafaka falan alamam belki onuda sırf ona pislik olsun diye istiyordum son zamanlarda. zaten işi gücü yok arabasıda hergün meleğin evinin önünde inatla her sabah işe gelmeden ordan geçiyorum ((( bu arada kaç aylık hamile olduğunu bilmiyorum hatta hamile olduğunada inanmıyorum ablam gidip konuştu melekle ama oda inanmamış.. psikilojik desteğe gelince yıkım yaşamış olarak hissetmek istemiyorum kendimi bi süre daha kendim atlatmayı deniycem hastanede zaten bu konuda bana yardım eden bi sürü arakdaşım var ve kadınlar kulubundeki sizler gerçekten çok yardımcı oldunuz bana ilk günden beri tanımasam bile sizinle konuşuyo olmak bana güç verdi... hepinize tkrar tekrar teşekkür ederimm
kayınvvalidem iyi biri gerçekten benden çok üzüldü ama kimseye güvenim kalmadığı için onada çok inanmak istemiyorum ayrıca şahitlik yapmasada çok sorun değil en azından şahide ihtiyacım yok boşanmak isteyen iki taraf var ortada.. en kötüsü nafaka falan alamam belki onuda sırf ona pislik olsun diye istiyordum son zamanlarda. zaten işi gücü yok arabasıda hergün meleğin evinin önünde inatla her sabah işe gelmeden ordan geçiyorum ((( bu arada kaç aylık hamile olduğunu bilmiyorum hatta hamile olduğunada inanmıyorum ablam gidip konuştu melekle ama oda inanmamış.. psikilojik desteğe gelince yıkım yaşamış olarak hissetmek istemiyorum kendimi bi süre daha kendim atlatmayı deniycem hastanede zaten bu konuda bana yardım eden bi sürü arakdaşım var ve kadınlar kulubundeki sizler gerçekten çok yardımcı oldunuz bana ilk günden beri tanımasam bile sizinle konuşuyo olmak bana güç verdi... hepinize tkrar tekrar teşekkür ederimm
benden ne gibi bi çıkarı olabilirki benimle evlendi anlamadım okadın.. kayınvalidem ve kayınpederime gelince isterlerse oğullarından yana olsunlar hiç gözümde yok çokda zaten kendimi ümitlendirmiyorum sonuçta çocukları heran hrşeyi değişebilir.. kendimde suç bulma kısmına gelince buluyorum elbet çok rahat bi evlilik verdim ona fazla güvendim yapabileceğini hiç düşünmedimde zaten insan bşına gelmedende anlamıyo..ayrıca şunuda düşünüyorum eğer benden bi kadın olarak beklentilerini karşılayamadıysam bu beni aldatması anlamına gelmiyo kuş beyni okadarını bile basmıyo beni aldattı ben çom üzüldüm hayallerim ümitlerim yıkıldı yaşama sevincimi kaybettim evet ama o daha da fazlasını kaybetti hatta kaybetmeyede devam edecek buna inanıyorum..melek hamile değilse bile ilişkileri bitse bile bu adam başka birini daha bulur tek tesellim ben onun hayatına dahil değilim artık isterse her gece başka bi yerde söndürsün fenerii. tek arzum allahım bi an önce beni kurtarsın ona bağlı kalmaktan ((((((((((((