- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi ferhunde80
-
sen takılma onlara canımkötükedihüso onlar o melek gibi yaşayanlardır ikinci kadın olan ve
hep öyle kalacak olanlardır.hasta tatminsiz kişilikler........başkasınınki elde etmekten zevk alan hastalıklı kişilikler
asla affemicem kızlar bundan adım kadar eminim bian önce boşanmak istediğimi sölicem gerçekten ona teşekkür etmeliyim adi yüzünü çabuk gösterdiği için bana(( allah bana sabır versin ne diyeyim çok içim daralıyo
evet ferhuunde söleyebilirsin adımı ben söledim çekindiiğimde yok melek te değilim evet aldatıllmış olabilirsin ama bundan ders çıkarmalısın hayat bu ders vermeden sınav yapıyo lafınıda söleyebilirdin ki ben öle bişi söledikten sonra pişman oldum sana sölediğime ve kırıldıgınıda anladım ama ben herzaman önce nben ne yaptım die bi soarım kendime buda bi bakış açısı katılmayabilirsin yanlışta düşünmüş olabilirim
yuh dien arkadaşlarad diorum evet onunla evlenmiş ama adam evlenirken bitirmek istiyomuş ve bitirmemiş devam etmiş bu bana sadece bunu düşündürdü evet düşünüpte sölemeyebilirdim hata yaptım özür dilerim
sevgili arkadaşlarım sölemem gerktiğinin farkındayım ama geç vardım özürde diledim ama benim kızdıgım arkamdan yok işte melektir başklasından da çocıuk yapmıştır yok atminsizdir gibi atıp tutmalara kızdım ediğimi tartışmakta özgürsün ama kişilik ve ailem konusunda kimseye laf söletmem eminim sizde söletmezsiniz
ben sölediğimi de düzeltmey çalıştım ama bana söleseydi kendileri daha iyiy olurdu arkasını dönüp herkezin içinde anlatmanın alemi yok ben ferhuındeyi suçladım çünkü kocasını hiç takip etmemiş 2ay göz yummuşşş intahar edicek kadar basit bi kadın deil zaten
ceylasyayay katiliyorum seninle sadece medini insan giib konustu arakdas ve dogulari anlatti senin gelipte arkadaslara yanlis anlatman ve bole tepki vermen iyi olmamais arakadaslar gorun bak bu insan boyle yardimci olmus arakdas gelmis burda neler diyor arkadas hakliydi bence evet eksiklik var ahngi insan gidip 3,5 ayliklen esini aldatir ya demki bir eksik bsiyelr buldu beyefendi hic kendine suc aramiyor hanimefendi ayzik yani durup durduk yere bir adam bunu yaparmi cunku baynin davranisindan saygisindan sevgisinden kaynaklaniyor ve eksik buldugu an baskasindan yada disardan ariyor lutfen arakdaslar bilemdne yorum yapmayin ve arakdasada pek kulak vermkeyin arakdas insanca konsutu ve analti buda gucenek kirlacak ve burdda kotuleyecek bisrsey yok geli de buraya anlatmasi iyi olmamais hci bir sey diyemiyorum suan hakinda yanlimsiim sadece
ne denirki şimdi bunaa kafamçokkarıştı
arkadaşım adam pisliğin teki işte meydanda
3,5 ayda bi eksiklik bulamassın -ki bunun önceside var kadını düğününe çağıracak kadar şerefsiz bi adam her iki kadınıda kullanmış işte kendine harem kurmaya çalışmışş ve evlenmeden önce planlamış bunu ayyyy bayılacam şimdi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
haerem kurmaya çalışmış olsa ilk boşanalım o demezdi dimi aman bana ne ya sonra melek sanarsınız beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?