arkadaşlar bunu yazan arkadaş özelden yazıp bana destek olmak istediğini konuşmak istediğini söledi bende saf saf msn adresimi verdim ve bu tür suçlamalarla bana binbirtürlü şeyler yazdı beni suçlu bulurmuş gibi yani sen kendindede suç bul demekki melek kocanı daha çok sevdi bazı insanlar sever ama sevgisini belli edemez demekki sen belli edemedin gibi saçma saçma kelimeler kullandı kan beynime sıçradı ..şu halimle bile onu kırmak istemedim ama iletişimimi kestim herkesten biraz daha vicdanlı olmasını bekliyorm hayat bu insana ne getireceği belli olmuyo ne yazıkki ((((((((((((((((((((((
yaaaa var yaaaa çok afedersiniz ama çokkkk pisss sayıcam şimdi haaa
klava:
e pesss yuhhh hatta çüşşş demek istiyorum...
ya kız 3,5 aylık evli ve kalkıp bu dingil diyorki sen kocanı sevmemişin yeteri kadar o daha çok sevmiş diyor...üstelik bunlar daha nişanlıyken görüşmeye başlamış ve bu kız nişanlıyken sevgisini gösterememiş öylemiiiiiii....e be aptalll e be dangalak sen neden bahsediyorsun yaa
klava: kaldıki öyle bile olsa bu herifin yaptığını hafifletiyor mu bu????
valla bozdum ağzımı uyarıda gelecekse gelsin umrumda değil..ne bu bee...gevşekliğe bak kadındakiii...aaa delirdim yaaa
klava:
onunda o ismi melek ama kendi şeytan olan o...dan farkı yok...
ben var ya yolarım böylesini...ahlaksızzz!!!! birde şeytan gibi teselli etme bahanesiyle msnini alıyor sonrada böyle konuşuyor...amacın ne senin!!
klava:
klava:
ferhundecim aman diyim böyle gereksiz ottan farksız insanlar için üzme kendini....
bak o kadar üzüldüm ve sinirlendimki uyarı almayı göze aldım senin için...
ama bunları söylemeseydim çatlardım ben....
ben haklının yanında olurum her zaman...gözümde korkmaz kimseden....eğer bir acı çeken varsa haklı varsa ortada susamam ben...
kusura bakmayın gerçekten tüm siteden yönetimden özür dilerim ama bunu yapmassam çatlardım.....
ay zaten cinlerim tepemde sinirlerim bozuk...birde böyle insanları görünce patladı içimdeki volkan...aaaa
klava:
klava: