- Konu Sahibi ferhunde80
-
işte hep aynı şey..kocalar gider kadına..koca suçlu olmaz,hatta mağdurdur çünkü kadın ona fingiremiştir ,o da ne yapsın dayanamamıştır garibim..o masum olmasında fingirdeyen kadınmı masum olsun değilmi?
yapmayın Allah aşkına yaaaaaaaa....o kadından kurtulacağınıza kocanızın biraz vicdan sahibi olması için Allaha yalvarın..kendinizi de kandırmayın..
senin kocan o yolun yolcusu ise onu kim durdurabilir..hadi bir kadından kurtuldun,öteki kadından da kurtuldum,ötekinden de mi kurtulacan..kaç kadından kurtulacan sen yaaa...kocan da nasıl olsa bna kabahat bulmuyor diyip birlikte olabildiği kadar olacak kadınlarla...sende hafiye gibi hayatını sürdürecen...şimdi burada bir erkek olsa helal olsun sana derdi herhalde..birde evleneceği kişinin yada karısının senin gibi olmasını isterdi..
Sanırım yanlış anlaşıldım,benim amacım daha tazecik kurulan bir yuvanın bir adi yüzünden yıkılmasının önlenmesi..Kolay mı kuruluyor bir yuva ne hayallerle başlıyorsun,ne hengameler atlatıyorsun,benim anlatmak istediğim erkekleri savunmak değil,hem kendisi yıpranacak hem de ailesi..bu kadar sert dille eleştirmenize gerek yoktu...Tabi o çapkın kocaların da haddini bildirmek lazım,zaten cezasız kalmazlardı ki ama iş işten geçmiş umarım ilerde seni ömür boyu mutlu edecek biriyle karşılaşırsın ferhunde80...
özelden mesaj atıpta demek ki sen kocana sevgini veremedin melek kocanı daha çok sevdi oda onu tercih etti diyerek bide aldatılmanın tek suçlusu benmişim gibi düşünüp yazanlara teessüf ediyorum ..arkadaşlar lütfen biraz düşünüp de konuşun bi acıyı yaşamak için illa başınıza gelmesi gerekmiyo yalvarıyorum sizee senağlama
bütün yorumlar için teşekkür ederim. gnlerdir uyku uyuyamıyordum ilaç almıştım ve bütün gece uyumuşum( desteği için btün arkadaşlara teşekkür ediyorum iyiki varsınız
tüm yorumlarda bırak gitsin deniyo söylemesi kolay ama bu durumda yapmasıda en kolay yorumlarınızda sonuna kadar haklısınız. böyle bi adamla hayatımı devam ettirmem için mutlaka kafayı yemiş olmam gerekiyo zaten evliliğimi kurtarmam için bi çaba sarfetmeme gerek yok çünkü karşı tarafın zaten böyle bişeye ihtiyacı yok galibe en çokda bu üzüyo beni..
aaaaa...bugün yalnız ve yüzyüze konuşmak istdiğini söledi . bende kabul ettim saat 3 gibi görüşcez ama inanın nasıl davranacağımı bile bilmiyorum(((((((
aaaaa...
canım bence bakımlı bir şekilde git.mesajından "demek senden ayrılmak istiyormuşsun" yazısından seni bitkin bitik görmeyi umdugunu anlıyoruz.aradıgını göremeycince bu mesajı yazmış...saçına bi fön tuttur en azından...
çok stres yapma sakin ol.
nasıl davranayım diye de çok kasma netice de onun stres içinde olması lazım ne büyük hata yaptı.
babasının tepkisinden ötürü belkide pişman olup özür dilicek ama güncelerce arabasının o kapıda kaldıgını da unutma.
halka açık bir yerde mi buluşacaksınız?
bugün yalnız ve yüzyüze konuşmak istdiğini söledi . bende kabul ettim saat 3 gibi görüşcez ama inanın nasıl davranacağımı bile bilmiyorum(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?