- Konu Sahibi MaviMujdem
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık 28 Şubat İtibariyle Çatlatma İğnesi Olanlar💕
- Konu Sahibi MaviMujdem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- catlatma ignesi femara klomen martayıçatlatmaiğnesi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi MaviMujdem
ben görüyorum. hayırlı olsun. sağlıkla ilerler inşallahBenimde adetime 4 gün var dayanamadım test yaptım, erken gebelik testi değil çok soluk bir çizgi görünüyor mu ?
- Konu Sahibi MaviMujdem
Çok teşekkür ederim, inşallah.ben görüyorum. hayırlı olsun. sağlıkla ilerler inşallah
- Konu Sahibi MaviMujdem
herkese merhaba. bu ay yumurta takibi yaptırdım ben de. adetin 3. günü doktora gittim. 4. günü sabah akşam olmak üzere klomen başladım. 11. günü cumartesi sabahı doktora gittim sağda 16,5 mm solda 17,5 mm olmak üzere 2 yumurtam oluşmuştu. aynı gün akşamüstü 6da çatlatma iğnesi vuruldum. cuma akşamını değerlendirmiştik zaten. doktor pazartesi sabahı 6-7 arasını değerlendirmemizi söyledi aynı gün 4-5 gibi gel yumurtan çatlamış mı bakalım dedi. pazartesi saat kurup görev olarak icra etmek enteresan olsa da alışmıştık zaten artık. akşamüstü gittiğimde sondakinin çatlamış olduğunu söyledi. zaten saat 11de çatlama akıntım olduğu için tahmin etmiştim ben de. sonra akşamını salı gününü ve çarşambayı üst üste değerlendirdik. doktor çarşambayı boş bırakın perşembeyi değerlendirin demişti ama yatılı misafirimiz gelecekti. o yüzden o şekilde uyamadık. şimdi bekliyorum bakalım. sürekli kendimi dinlediğim için her ay bin bir türlü belirti hissettiğimden artık kendimi çok ciddiye alamıyorum. hepimize bol şans diliyorum. allah bize bat a kadar sabır versin :)
- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 63
- 35
- Konu Sahibi MaviMujdem
İnşallah vardır kuzucumGünaydın kızlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun iğne günü hariç 10.günüm test bembeyaz gerçi bata daha 5 6 gün var birşey varsada kaset testte çıkmasını beklemiyorum zaten
- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 63
- 35
- Konu Sahibi MaviMujdem
Bende de az olduBende dün oldum ama 20 mm lik yumurtamin olduğu yerde ağrı oldu diğer yumurtam 16 mm di galiba ondan bı iş çıkmaz.. sizde akıntı çok oldu mu? Bende çok az oldu
- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 63
- 35
- Konu Sahibi MaviMujdem
Eveeett varBenimde adetime 4 gün var dayanamadım test yaptım, erken gebelik testi değil çok soluk bir çizgi görünüyor mu ?
- Konu Sahibi MaviMujdem
Ay hadi inşallahEveeett var
- Konu Sahibi MaviMujdem
Hayır akıntı olmadı şimdi sol tarafımda batmalar başladı bel ağrım adet olacak gibi
- Konu Sahibi MaviMujdem
Hayır olmadı şimdi sol tarafımda batmalar başladı bel ağrım var adet olacak gibiBende dün oldum ama 20 mm lik yumurtamin olduğu yerde ağrı oldu diğer yumurtam 16 mm di galiba ondan bı iş çıkmaz.. sizde akıntı çok oldu mu? Bende çok az oldu
- 15 Mayıs 2010
- 6.701
- 5.823
- 398
- Konu Sahibi MaviMujdem
İlginç halbuki benim başka zaman çamaşırimi sürekli değiştirdim hep akıntıdan bu ay değişikBende de az oldu
- 15 Mayıs 2010
- 6.701
- 5.823
- 398
- Konu Sahibi MaviMujdem
Benimde hep yumurtamin geliştiği tarafda sizi var herhalde catlamistir. Siz hangi günleri değerlendirecektiniz?Hayır olmadı şimdi sol tarafımda batmalar başladı bel ağrım var adet olacak gibi
- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi MaviMujdem
Kızlar benim bugün iğnenin 4. Günü ama alt karında bir doluluk hissi ve yürüdükçe kendini belli eden bir ağrı var Aralık ayında vurulduğum iğnede hiç böyle olmamıştı. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı?
- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 63
- 35
- Konu Sahibi MaviMujdem
Kızlar doktora gittim, sol tarafta ki yumuşlar çatlamış sağdaki kist olmuş. Bebiş varsa tutunsun diye progestan fitil verdi. Güzel haberler alalım inşallahh
- Konu Sahibi MaviMujdem
Pazar iğne oldum.pazartesi çarşamba cuma yani gün aşırı dedi doktor . bazıları her gün diyor bilmiyorum aklım karıştıBenimde hep yumurtamin geliştiği tarafda sizi var herhalde catlamistir. Siz hangi günleri değerlendirecektiniz
- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 63
- 35
- Konu Sahibi MaviMujdem
En mantıklısı bence, hergün olunca sperm kalmaz gibi geliyorPazar iğne oldum.pazartesi çarşamba cuma yani gün aşırı dedi doktor . bazıları her gün diyor bilmiyorum aklım karıştı
- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 33
- 29
- Konu Sahibi MaviMujdem
Me
Merhaba kan tahlili ne ne zaman gidiyorsunuz :)Benimde adetime 4 gün var dayanamadım test yaptım, erken gebelik testi değil çok soluk bir çizgi görünüyor mu ?
- Konu Sahibi MaviMujdem
Bence de her gün verimli olmazEn mantıklısı bence, hergün olunca sperm kalmaz gibi geliyor
- 1 Mart 2022
- 200
- 123
- 23
- 31
- Konu Sahibi MaviMujdem
Merhaba kızlar benim iğne gününü sayarsak 9. Günüm saymazsak 8. Günüm pek belirti kalmadı çok çok az göğüs hassasiyeti bel ağrısı o kadar test hiç yapmadım regl dönemime beş gün var bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında Rabbim hayırlısını versin
- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 83
- 32
- Konu Sahibi MaviMujdem
benim sadece göğüs hassasiyetim devam ediyor sanırım olmadı benim ya öyle hissediyorumMerhaba kızlar benim iğne gününü sayarsak 9. Günüm saymazsak 8. Günüm pek belirti kalmadı çok çok az göğüs hassasiyeti bel ağrısı o kadar test hiç yapmadım regl dönemime beş gün var bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında Rabbim hayırlısını versin