- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
Ben de 29 aralıkta ovitrelle iğne yaptım şuan 6.gün ama hiç belirti yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç belirtisi olmayıp olumlu sonuç alanlarda okudum forumda, belirti yaşayıp olumsuz olan da malesef belirti de pek bişey ifade etmiyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, ne zaman test yapacaksınız peki?Ben de 29 aralıkta ovitrelle iğne yaptım şuan 6.gün ama hiç belirti yok
Benimde bugün 9.günüm belim ağrıyor dudağımın az bi şey üstünde kocaman bir sivilce çıktı inşallah regl belirtisi değildirBen de 29 aralıkta ovitrelle iğne yaptım şuan 6.gün ama hiç belirti yok
10 Ocak gibi başlayacam test yapmaya. Ekim ayında da Femara ovitrelle kullandım iğnenin 7.günü göğüs ağrım bel ağrım başladı ve hamile kaldım ama düşük yaptım. Şimdi belirti olmayınca üzülüyorum açıkçasıHiç belirtisi olmayıp olumlu sonuç alanlarda okudum forumda, belirti yaşayıp olumsuz olan da malesef belirti de pek bişey ifade etmiyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, ne zaman test yapacaksınız peki?
Bu konuda size katılıyorum inşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırızHiç belirtisi olmayıp olumlu sonuç alanlarda okudum forumda, belirti yaşayıp olumsuz olan da malesef belirti de pek bişey ifade etmiyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, ne zaman test yapacaksınız peki?
Bel ağrısıyla gebe olduğumu öğrendimBenimde bugün 9.günüm belim ağrıyor dudağımın az bi şey üstünde kocaman bir sivilce çıktı inşallah regl belirtisi değildir
Doktoruma geçen ay regl olucam gibi hissediyorum dediğimde, hamilelik ve regl belirtileri aynıdır yani umudunu kesmen için de umutlanman için de erken. En elle tutulur belirti regl gecikmesi dedi ama beklemesi de bi o kadar zor malesef sizin 9. Gün olmuş oldukça yol katetmişsin aslında, 4-5 güne kadar testlerde belli olur diye düşünüyorumBenimde bugün 9.günüm belim ağrıyor dudağımın az bi şey üstünde kocaman bir sivilce çıktı inşallah regl belirtisi değildir
İnşallah gebeliktendir iğne vurulduğum günden beri ağrıyor sivilce çıkması beni düşündürüyor iğne hormonlu belkide hep o yüzden gebelik belirtileri yaşıyoruz bilemiyoruzki beklemek çok zorBel ağrısıyla gebe olduğumu öğrendim
Evet ikisininde belirtileri aynı bilemiyoruzki hiç testte yapmadım iğnenin etkisi geçtimi diye belki yarın yaparım bakalım iğne etkisi devam ediyormu beklemek çok zor gerçekten birde benim ilk tedavimDoktoruma geçen ay regl olucam gibi hissediyorum dediğimde, hamilelik ve regl belirtileri aynıdır yani umudunu kesmen için de umutlanman için de erken. En elle tutulur belirti regl gecikmesi dedi ama beklemesi de bi o kadar zor malesef sizin 9. Gün olmuş oldukça yol katetmişsin aslında, 4-5 güne kadar testlerde belli olur diye düşünüyorum
Canım bugün benimde bir tane küçük sivilcem çıktı bence de hormonlu ilaçlardan çıkıyor onlarİnşallah gebeliktendir iğne vurulduğum günden beri ağrıyor sivilce çıkması beni düşündürüyor iğne hormonlu belkide hep o yüzden gebelik belirtileri yaşıyoruz bilemiyoruzki beklemek çok zor
Canım iğne etkisi en erken 4-5 günde geçiyor max 12 gündeEvet ikisininde belirtileri aynı bilemiyoruzki hiç testte yapmadım iğnenin etkisi geçtimi diye belki yarın yaparım bakalım iğne etkisi devam ediyormu beklemek çok zor gerçekten birde benim ilk tedavim
Evet olabilir benimki dokununca ağrıyor biraz büyük ne zor şeymiş vallaCanım bugün benimde bir tane küçük sivilcem çıktı bence de hormonlu ilaçlardan çıkıyor onlar
Yarın benim 10. gün olacak deneyim dimiCanım iğne etkisi en erken 4-5 günde geçiyor max 12 günde
Bekleyebilirsen düz 12.günğ bekle ama bekleyemezsen bence 11. Gün yap. Ben 3 ay önce 11.gğn çok çok silik görmüştümYarın benim 10. gün olacak deneyim dimi
Valla beklemekten çok yoruldum her gün düşünüyorum acaba oldumu diye baya sabırsızım bekliyim en doğrusu zaten bat tarihimde yaklaştıBekleyebilirsen düz 12.günğ bekle ama bekleyemezsen bence 11. Gün yap. Ben 3 ay önce 11.gğn çok çok silik görmüştüm
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirizValla beklemekten çok yoruldum her gün düşünüyorum acaba oldumu diye baya sabırsızım bekliyim en doğrusu zaten bat tarihimde yaklaştı
İnşallahHadi inşallah güzel haberlerle geliriz
Doktordan çıktım, 1 tane 14 mm yumurtam varmış, yarın da 2 tane olacak şekilde femara al pazartesi ilacı içmeden gel dedi bakalım yeniden gidicemYarın yazarmısın doktordan cıkınca
Benımde 5 te randevum var bakalım yeterı kadar buyumusmu yumurtalar
Yalnız bugun benım cok asırı agrım oldu sendede varmı agrı
Ne yaptınız kızlar ne durumdasınız bende bugün çatlatma ignemi oldum 14 gün sonra inşallah pozitif görürüz varmı vatlatma iğnesi olanlar aramızdaAşırı diyemem ama bende de hafif hafif ağrı kendini hissettiriyor, sabah 10da benim de randevum. Doktordan çıkınca yazarım sen de güncellersin beni
Benim bugün 10.günüm test yaptım negatif erken yaptım 12 14. gün tekrardan yapıcamNe yaptınız kızlar ne durumdasınız bende bugün çatlatma ignemi oldum 14 gün sonra inşallah pozitif görürüz varmı vatlatma iğnesi olanlar aramızda