• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Hiç belirtisi olmayıp olumlu sonuç alanlarda okudum forumda, belirti yaşayıp olumsuz olan da 🤷🏻‍♀️ malesef belirti de pek bişey ifade etmiyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, ne zaman test yapacaksınız peki?
10 Ocak gibi başlayacam test yapmaya. Ekim ayında da Femara ovitrelle kullandım iğnenin 7.günü göğüs ağrım bel ağrım başladı ve hamile kaldım ama düşük yaptım. Şimdi belirti olmayınca üzülüyorum açıkçası

Hiç belirtisi olmayıp olumlu sonuç alanlarda okudum forumda, belirti yaşayıp olumsuz olan da 🤷🏻‍♀️ malesef belirti de pek bişey ifade etmiyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, ne zaman test yapacaksınız peki?
Bu konuda size katılıyorum inşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız 🥰

Benimde bugün 9.günüm belim ağrıyor dudağımın az bi şey üstünde kocaman bir sivilce çıktı inşallah regl belirtisi değildir
Doktoruma geçen ay regl olucam gibi hissediyorum dediğimde, hamilelik ve regl belirtileri aynıdır yani umudunu kesmen için de umutlanman için de erken. En elle tutulur belirti regl gecikmesi dedi ama beklemesi de bi o kadar zor malesef 🙈 sizin 9. Gün olmuş oldukça yol katetmişsin aslında, 4-5 güne kadar testlerde belli olur diye düşünüyorum

Doktoruma geçen ay regl olucam gibi hissediyorum dediğimde, hamilelik ve regl belirtileri aynıdır yani umudunu kesmen için de umutlanman için de erken. En elle tutulur belirti regl gecikmesi dedi ama beklemesi de bi o kadar zor malesef 🙈 sizin 9. Gün olmuş oldukça yol katetmişsin aslında, 4-5 güne kadar testlerde belli olur diye düşünüyorum
Evet ikisininde belirtileri aynı bilemiyoruzki hiç testte yapmadım iğnenin etkisi geçtimi diye belki yarın yaparım bakalım iğne etkisi devam ediyormu beklemek çok zor gerçekten birde benim ilk tedavim

İnşallah gebeliktendir iğne vurulduğum günden beri ağrıyor sivilce çıkması beni düşündürüyor iğne hormonlu belkide hep o yüzden gebelik belirtileri yaşıyoruz bilemiyoruzki beklemek çok zor
Canım bugün benimde bir tane küçük sivilcem çıktı bence de hormonlu ilaçlardan çıkıyor onlar

Yarın yazarmısın doktordan cıkınca
Benımde 5 te randevum var bakalım yeterı kadar buyumusmu yumurtalar
Yalnız bugun benım cok asırı agrım oldu sendede varmı agrı
Doktordan çıktım, 1 tane 14 mm yumurtam varmış, yarın da 2 tane olacak şekilde femara al pazartesi ilacı içmeden gel dedi bakalım yeniden gidicem 🙏🏼

Back
X