• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Doktordan çıktım, 1 tane 14 mm yumurtam varmış, yarın da 2 tane olacak şekilde femara al pazartesi ilacı içmeden gel dedi bakalım yeniden gidicem 🙏🏼
Canım benımde 19 mm yumurta olusmus 20 ye yakın dedi ıgne yazdı ama nobetcı eczanelerde bulamadık pazrtesı sabaha vurulacagın buyuk ıhtımal yarın yıne bulmaya calısacagım
Ben incır kürü yapmiştım yumurta buyutmede bırebır

Bende 19 aralıkta catlatma ignesi yaptırdım. Öncesinde famera kullandım. Bu 4. denememizdi. Bugün regl oldum maalesef. Doktorum bu kez aşılama deneyelim dedi ama çok fazla umudum kalmadı. Ayrıca benim sag tupte hidrosalpenks de var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İsteyen bekleyen herkesi sevindirsin rabbim

İlinize en yakın eczaneleride arayın eğer başka bir yerde tanıdığınız varsa otobüsün soğuk bölmesinde gönderiyolar🙏
Canım baska sehırden gelene kadar gec kalmiş olacagım yarına bı umut bulmayı deneyecegımm
Malesef hafta sonuan geldıgı ıcın sıkıntı oldu

Balıkesir merkez
Yarın mı yapacaksınız? Maalesef doktorlar yazıyor veriyor ama ilaç yok. Ben de gonalf a bu yüzden 1 gün geç başladım. Burayı okuyunca baktım Ovitrelle de yok başka ilden gönderttim arkadaşıma. Umarım bulursunuz İstanbul’u zorlayın bence, otobüsle gönderirlerse ulaşırsınız yarına

Canım benim de yumurta sağda oluşmuş, dün sabah 14 mmdi, bakalım yarın kaç olacak. Doktor pazartesi iğne yapmam daha yumurtan o düzeyde değil, kaç gün daha ilaç kullanacağına bakıcaz dedi🙏🏼 sen ne yaptın iğneni bulabildin mi?
Canım incir kürü yapsana hemen büyütüyor yumurtayı ben 7 gun ıncır kuru ıyguladım hemen büyümüştü
Yarın eczanecım temın etmeye calısacak inşallah

Yarın mı yapacaksınız? Maalesef doktorlar yazıyor veriyor ama ilaç yok. Ben de gonalf a bu yüzden 1 gün geç başladım. Burayı okuyunca baktım Ovitrelle de yok başka ilden gönderttim arkadaşıma. Umarım bulursunuz İstanbul’u zorlayın bence, otobüsle gönderirlerse ulaşırsınız yarına
Cumartesı gunu yazdı bugunde yarında vurunursan olur demiştı bizbulamafıgımız ıcın pazartesıye kaldı malesef doktor sorun olmaz dedi ama inşallah geç kalmiş olmam

Back
X