• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Nasıl yaptığını tarif eder misin bana kürü 🥰
Canım 6 7 tane ıncırı ufak ufak dogra 3 bardak içme suyu ıle 20 dakıks kaynat soguyunca içeceksın ben ıcındekı ıncırlerıde yedım
Cıksn suyu aksam sabsh olarsk ıkı kerede içebilirsın
Doktorum yumurtan cok guzel buyumus nasıl boyle buyuttun demiştı incir kürü uyguladım deyınce işe yaramiş dedi.

Canım 6 7 tane ıncırı ufak ufak dogra 3 bardak içme suyu ıle 20 dakıks kaynat soguyunca içeceksın ben ıcındekı ıncırlerıde yedım
Cıksn suyu aksam sabsh olarsk ıkı kerede içebilirsın
Doktorum yumurtan cok guzel buyumus nasıl boyle buyuttun demiştı incir kürü uyguladım deyınce işe yaramiş dedi.
Şimdide aynı sekılde havucları kaynatıp duyunu ıcecegım hemen catlasın cunkı ılıskı içğn 36 saatı veklemeye bılırım ne kadar erken catlarsa o kadsr benım ıcın iyi

Arkadaşlar selam, bu ay içerisinde yeni yılla beraber femara/klomen ve benzeri ilaçlar kullanarak çatlatma iğnesi olacak arkadaşlar için birbirimizi takip edelim diye bu başlığı açıyorum. dikkat ettiğimiz noktalar, gün gün belirtilerimizi paylaşabiliriz. Kasım ayında femara kullandım ancak çatlatma iğnesi olmadan çatlamayı bekledik, olmadı kistleşti yumurtalarım. bu nedenle aralık ayında ara verdik kistler temizlendi. 31 Aralık 2024 itibariyle de femara kullanmaya başladım, cumartesi günü 5. günümde kontrole gidicem bu ay bi aksilik olmazsa çatlatma iğnesi ile devam edeceğiz. Yakın dönemde iğne olan veya olacak olanlar sizler de konuyu güncellerseniz irtibatta kalalım :halay:
2025 isteyen herkese sağlıklı bebişler getirsin diyorum :emir_bebek:
Merhabalar bende Aralık ayında klomen kullandım yumurtam kendiliğinden çatladı fakat gebelik olmadı şuan reglmin 2. Günü yarın doktora gideceğim bu ay da klomen kullanmak istiyorum kist olusmadiyda ara verir mi Dr acaba

İyi akşamlar ben de 30 Aralık'ta letu kullandı m iki yumurta büyüdü dedi doktor ve çatlatma iğnesi kullandım. İğneden kaynaklı sanırım alt karın ağrısı ve sancılarım var hafif hafif mide bulantısı yaşıyorum ara ara ama bence iğne etkisi. Bu gün 8.günüm, sürekli yeni yöntem deneyim eşimle hüsrana uğruyor uz.🥲 Negatif çıkınca üzülüyorum eşimin değerleri iyi benim için çok yumurta n var yeterli kadar büyümüyor dedi pcos fln dedi. Ben de acaba tüplerim mi kapalı diyorum çünkü hiç hamile kalmadım.🥲

Ah kızlar ne zormuş bu işler bütün kardeşlerim istemeden hamile kalıyor, ben her yolu deniyorum.🥲155 boyum kilom 60 idi bu ay spor ve diyetle 57 kilo oldum. Pko mu pcos mu ilk kez duydum 🥲

Merhabalar bende Aralık ayında klomen kullandım yumurtam kendiliğinden çatladı fakat gebelik olmadı şuan reglmin 2. Günü yarın doktora gideceğim bu ay da klomen kullanmak istiyorum kist olusmadiyda ara verir mi Dr acaba
Canım bazı doktorlar dinlendiriyormuş ama benim doktorum kist yoksa bi sonraki ayda da ilaç tedavisine devam edilebilir demişti ne zaman gideceksin doktora 🙏🏼

Yarın gideceğim. Klomen vermezse yumurtam nasıl büyüyecek ? Klomenle 1 tane büyüdü ve çok geç çatladı
Klomensiz kendi başına büyümesini bekliyorlarmış bazı doktorlar ama seninki nasıl ilerler bilemiyorum tabi, benim de mesela doktorum femara verdi ilk ay çatlatma iğnesi yaptırmadan çatlamasını bekledi ama kistleşti, deneme yanılma gibi oluyor biraz da 🤷🏻‍♀️

Klomensiz kendi başına büyümesini bekliyorlarmış bazı doktorlar ama seninki nasıl ilerler bilemiyorum tabi, benim de mesela doktorum femara verdi ilk ay çatlatma iğnesi yaptırmadan çatlamasını bekledi ama kistleşti, deneme yanılma gibi oluyor biraz da 🤷🏻‍♀️
Anladım canım teşekkür ederim umarım kist oluşmamıştir da bir ay daha ileri atmak durumuna kalmam 🌸

Arkadaşlar selam, bu ay içerisinde yeni yılla beraber femara/klomen ve benzeri ilaçlar kullanarak çatlatma iğnesi olacak arkadaşlar için birbirimizi takip edelim diye bu başlığı açıyorum. dikkat ettiğimiz noktalar, gün gün belirtilerimizi paylaşabiliriz. Kasım ayında femara kullandım ancak çatlatma iğnesi olmadan çatlamayı bekledik, olmadı kistleşti yumurtalarım. bu nedenle aralık ayında ara verdik kistler temizlendi. 31 Aralık 2024 itibariyle de femara kullanmaya başladım, cumartesi günü 5. günümde kontrole gidicem bu ay bi aksilik olmazsa çatlatma iğnesi ile devam edeceğiz. Yakın dönemde iğne olan veya olacak olanlar sizler de konuyu güncellerseniz irtibatta kalalım :halay:
2025 isteyen herkese sağlıklı bebişler getirsin d

2025 isteyen herkese sağlıklı bebişler getirsin diyorum :emir_bebek:
Merhabalar kızlar bugün saat 10.00 da Ovitrelle ignesi oldum baya heyecanlıyım ilk defa oldum inşallah olumlu sonuç alırım ve isteyen herkes burda da yeniyim ☺

Kızlar bir de size sorum olacak bugün çatlatma iğnesi oldum ben ilişki nasıl olmalı doktor salı günü sabah iğne ol çarşamba akşam birliktelik olsun dedi ben bazı yorumları okudumda kasık agrım olduğunda ilişkiye girmeli miyim

Kızlar bir de size sorum olacak bugün çatlatma iğnesi oldum ben ilişki nasıl olmalı doktor salı günü sabah iğne ol çarşamba akşam birliktelik olsun dedi ben bazı yorumları okudumda kasık agrım olduğunda ilişkiye girmeli miyim
Canım bana da yarın akşam 6-9 arası iğneni ol dedi doktorum yarın olucam nasipse, sonrasında da perşembe ve cumartesi akşam ilişki olmalı dedi 🙏🏼

Back