- Konu Sahibi sudevarakli
Doktorum bu ay bir daha deneyelim dedi yine olmazsa rahim filmi çekilecekSıkma canını ne yapıcaksın peki bi tedavi varmı bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum bu ay bir daha deneyelim dedi yine olmazsa rahim filmi çekilecekSıkma canını ne yapıcaksın peki bi tedavi varmı bu ay
Femara kullanıyorum canımFemera kı klomenn mi kullanmıstınız
Sıkma canını ne yapıcaksın peki bi tedavi lRegl oldum malesef
Çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı günde oldun kuzu. Bak şimdi bi engel yok hiç canını sıkma bana bak ben hemen tüp bebeğe geçmem lazımDoktorum bu ay bir daha deneyelim dedi yine olmazsa rahim filmi çekilecek
Sıkma canını ne yapıcaksın peki bi tedavi l
Çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı günde oldun kuzu. Bak şimdi bi engel yok hiç canını sıkma bana bak ben hemen tüp bebeğe geçmem laz
İlk ay 18.günde bu ay da 16.günde oldum canım.Sıkma canını ne yapıcaksın peki bi tedavi l
Çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı günde oldun kuzu. Bak şimdi bi engel yok hiç canını sıkma bana bak ben hemen tüp bebeğe geçmem lazım
Normalde döngün nasıl kuzu. Benim amh düşük famera çatlatma denedim ama bekleyemiyorum tüpe randebu aldım yavrumİlk ay 18.günde bu ay da 16.günde oldum canım.
Aynen canım nasip tabiki vardır hepimiz için en uygun zaman. Sen niye hemen geçiyorsun tüp bebeğe denedin mi çatlatma iğnesi falan
Normalde döngün nasıl kuzu. Benim amh düşük famera çatlatma denedim ama bekleyemiyorum tüpe randebu aldım yavrum
Yok bendePek düzenli değil. Pcos yok mu sende
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Benimde tam tersi amh yüksekYok bende
Ne kadar zamandır bekliyosun bebişYok bende
Ya ben myom ameliyatı oldum yeni 3 aydırNe kadar zamandır bekliyosun bebiş
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırsın hayırlısıylaYa ben myom ameliyatı oldum yeni 3 aydır
Amin kuzu ama tüp bebege başlıcam sanırımAnladım canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırsın hayırlısıyla
Allah yardımcımız olsun hepimizinAmin kuzu ama tüp bebege başlıcam sanırım
Merhaba, sarı beyaz arası bir akıntı mıydı acaba? Benim de sol kasıgımda 7-8.günümde ağrım vardı bugün 10.gün hafifledi. Ama akıntım devam ediyor.Maşallah Bugün 11. Günüm 15. Gün test yapmayı düşünüyorum arada kasık ağrılarım koyu akıntım ve çok halsizliğim var sizde belirtiler neydi?
Canım merhaba ovulasyon testinde evet yumurtlama gözüküyor ama bu sonuçlar yanıltıcı olabilir çünkü femera ve çatlatma iğnesi hormon ilacıdır o yüzden sonuçlar tam doğru vermezKızlar merhaba,
Adetimin 4. Günü femara kullanmaya başladım günde 2 kere olmak üzere 5 gün. Cumartesi günü yumurtam 19 mm olmuş doktor çatlatma iğnesi vurdu 36 saat sonra ilişkiye gir dedi pazar günü ve bugün yaptığım ovulasyon testlerimi ekliyorum. İğne işe yaramışmı yani çatlama olmuşmu sizce bu tedaviye ilk defa başladık. 1 ay öncede hsg çekildim hiçbir problem yoktu. İlk denemede hamile kalan ve bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olablir mi?
Akıntı yumurtalamadan dolayı olabilirMerhaba, sarı beyaz arası bir akıntı mıydı acaba? Benim de sol kasıgımda 7-8.günümde ağrım vardı bugün 10.gün hafifledi. Ama akıntım devam ediyor.