- 1 Mart 2022
- 200
- 123
- 31
- Konu Sahibi MaviMujdem
İnşallah kuzumAminnn inşallah 6 yıldır anne olamadım daha ilk defa iğne oldum, nasip eder inşallah hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzumAminnn inşallah 6 yıldır anne olamadım daha ilk defa iğne oldum, nasip eder inşallah hepimize
Ayy gözünaydın canım sağlıkla kucağınada alırsın inşallahEki Görüntüle 3021080 kızlarrr koşun değerim çıktı
Oy oy oyyy maaşallah kuzum, Allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 3021080 kızlarrr koşun değerim çıktı
Haydi hayirli olsun harika. Sağ salim kucağınıza alırsınız insallah. Tebrik ederim idrar ve kanda kaçıncı gun belli oldu acaba ?Eki Görüntüle 3021080 kızlarrr koşun değerim çıktı
Amin insaAllah Rabbim istegen herkese versin idrarda iğnenin 13 . Günü kanda iğnenin 16. GunuHaydi hayirli olsun harika. Sağ salim kucağınıza alırsınız insallah. Tebrik ederim idrar ve kanda kaçıncı gun belli oldu acaba ?
Tebrik ederim, inşallah sağ salim kucağınıza alırsınızAmin insaAllah Rabbim istegen herkese versin idrarda iğnenin 13 . Günü kanda iğnenin 16. Gunu
Progesteron baktırdın mı?Amin insaAllah Rabbim istegen herkese versin idrarda iğnenin 13 . Günü kanda iğnenin 16. Gunu
Amiinn canım sağol Rabbim sanada nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlarTebrik ederim, inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız
AminnnAmiinn canım sağol Rabbim sanada nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar
Amin isteyen herkese inşallah.Amiinn canım sağol Rabbim sanada nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar
Hadi hayırlısıBugün doktora gittim 2 tane yumurta oluşmuş birisi 20 mm diğeri 16 mm. Yani sadece bir tane iş görür.. öğlen saatlerinde 1 de iğne oldum bakalım bu gece yarın gece ve hatta Çarşamba gecesi ilişki düşünüyoruz bakalım
Süper kuzum inşallah güzel haberler verirsin banaBugün doktora gittim 2 tane yumurta oluşmuş birisi 20 mm diğeri 16 mm. Yani sadece bir tane iş görür.. öğlen saatlerinde 1 de iğne oldum bakalım bu gece yarın gece ve hatta Çarşamba gecesi ilişki düşünüyoruz bakalım
Ayy inşallah hepimiz için güzel bir ay olsunSüper kuzum inşallah güzel haberler verirsin bana
Uykuya direnmecesabah 6.40 ta araca binip hastaneye gideceğim acaba bu gece uyumasam mı diyorumsende ne var ne yok?Kızlar durumlar nasıl ?
Kist olsa görürdü canım, iğnenin etkisidir hormon alıyoruz yanetki yapıyorKızlar ben dün oldum çatlatma iğnesi normal de 20mlim solda sagda 12mmlim yumurta var soldaki çatlar demişti doktor ama benim sağ tarafıma arasıra ağrı giriyor solda bişey yok sağda kist mi oldu acaba
Bende biraz ağrılarla vakit geçiriyorum Dr 10 gün ilişki dedi de yani eee insaf gün aşırı açıkcası olması taraftarıyımUykuya direnmecesabah 6.40 ta araca binip hastaneye gideceğim acaba bu gece uyumasam mı diyorumsende ne var ne yok?