• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Ben 1 ocakta başladım klomen kullanmaya adetin 6. gününde başlattı yani beş gün günde iki defa olacak şekilde kullanıyorum 9 ocakta kontrole çağırdı yumurta gelişimine göre de çatlatma iğnesi yapılacak ama bu benim 3. denemem olacak inşallah güzel sonuç alırız bu sefer
İnşallah pcosmu var sizde 🥰

Merhaba 28 yaşındayım 17 ay oldu evleneli pcos var rahim filminde tüpler açık çıktı eşimde test verdi bir sorun çıkmadı hiç gebelik oluşmadı bu ay regli olduğumda femara başlayacak doktor inşallah hamile olduğumuz günler yakındır Amh yüksek ve LH FSH dan yüksek çıktı

Kızlar benim bununla beraber üçüncü çatlatma iğnesi olacak ve size şunu söyleyebilirim adetiniz dört beş gün geçmeden umutlanmayın hatta mümkünse test de yapmayın ben günde iki defa test yapıyordum herşeyi belirti sanıyordum iğne ce ilaçtan dolayı zaten beta hcg hormonu yükseliyor gebeymişsin gibi hissetmen normal testlerim de hep pozitif çıktı adet günüme kadar bakın adet günümde bile pozitifti o yüzden yıpratmayın kendinizi
İnşallah pcosmu var sizde 🥰
pcos yok tam tersi AMH düşük 0.850 yani rezervim düşükmüş

Kızlar benim bununla beraber üçüncü çatlatma iğnesi olacak ve size şunu söyleyebilirim adetiniz dört beş gün geçmeden umutlanmayın hatta mümkünse test de yapmayın ben günde iki defa test yapıyordum herşeyi belirti sanıyordum iğne ce ilaçtan dolayı zaten beta hcg hormonu yükseliyor gebeymişsin gibi hissetmen normal testlerim de hep pozitif çıktı adet günüme kadar bakın adet günümde bile pozitifti o yüzden yıpratmayın kendinizi

pcos yok tam tersi AMH düşük 0.850 yani rezervim düşükmüş
Ben daha hiç test yapmadim büyük ihtimalle adet geçince test yapıcam uyarılarınız için teşekkür ederiz🥰🌸

Bende bu ay klomen, dekort, coraspirin, dostinex kullanmaya başladım bugün 11. Gün adetimin kontrolde iki adet 15 mm yumurtam olduğunu soledi doktor cumartesi günü ovitralle iğne vurulcam nasipse bu ay inşallah tutar bakalım 🥰🥹

Merhaba kızlar ben de geçen ay letu+ovitrelle kullandım ama malesef pazar günü negatifi gördüm. Dün letuya doktorum eşliğinde yeniden başladık bir daha deniycez. Ocak ayında gerçek pozitifleri görelim inşallah♥️🤲🏻

Ben 1 ocakta başladım klomen kullanmaya adetin 6. gününde başlattı yani beş gün günde iki defa olacak şekilde kullanıyorum 9 ocakta kontrole çağırdı yumurta gelişimine göre de çatlatma iğnesi yapılacak ama bu benim 3. denemem olacak inşallah güzel sonuç alırız bu sefer
İnşallah hepimize bol bol güzel haberler gelsin bu ay güzel sonuçlar alalım 🙏🏼❤️

bende 28 aralıkta basladım famera kullanmaya aksam sabah olmak uzere gunde ıkı kere seklınde 4 ocakta kontrolum var yumurtalara bakılacak Ocak ayı ugurlu gelır ınsallahh
Benim de yarın yani 4 ocakta sabahtan kontrolüm var yumurtaların durumuna bakılacak ama ben günde 1 tane femara kullandım bakalım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alalım 🙏🏼

Bende bu ay klomen, dekort, coraspirin, dostinex kullanmaya başladım bugün 11. Gün adetimin kontrolde iki adet 15 mm yumurtam olduğunu soledi doktor cumartesi günü ovitralle iğne vurulcam nasipse bu ay inşallah tutar bakalım 🥰🥹
Ayy ne güzel hadi bakalım inşallah, iğneden sonraki ve önceki ilişki sıklığı için ne dedi peki 🙏🏼

Benim de yarın yani 4 ocakta sabahtan kontrolüm var yumurtaların durumuna bakılacak ama ben günde 1 tane femara kullandım bakalım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alalım 🙏🏼
Yarın yazarmısın doktordan cıkınca
Benımde 5 te randevum var bakalım yeterı kadar buyumusmu yumurtalar
Yalnız bugun benım cok asırı agrım oldu sendede varmı agrı

Yarın yazarmısın doktordan cıkınca
Benımde 5 te randevum var bakalım yeterı kadar buyumusmu yumurtalar
Yalnız bugun benım cok asırı agrım oldu sendede varmı agrı
Aşırı diyemem ama bende de hafif hafif ağrı kendini hissettiriyor, sabah 10da benim de randevum. Doktordan çıkınca yazarım sen de güncellersin beni 🙏🏼

Back
X