- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
- Konu Sahibi MaviMujdem
Predictor Early almıştım net pozitif çıktı ama kan sonucum negatifti, o zamanlar ucuzdu 40 TL vermiştim şimdi 82 TL olmuş eczanedemarkası ile alakalı hangisi seni yanılttııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Predictor Early almıştım net pozitif çıktı ama kan sonucum negatifti, o zamanlar ucuzdu 40 TL vermiştim şimdi 82 TL olmuş eczanedemarkası ile alakalı hangisi seni yanılttııı
Dualarımız seninle canım benim güzel pozitif sonuçlar alırsın inşallahKızlar kan verdim bekliyorumduavedin
Evet bu ay i boş gecicez dogru zamanı bekliyor da insan bi uzuluyorBenimde sürekli oluyor canım, denemeye devam ama doğum kontrol hapı vermiş
Bende 33 yaşındayım, Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Kan tahlilinde şuan gebelik çıkmadı mı yani ?Predictor Early almıştım net pozitif çıktı ama kan sonucum negatifti, o zamanlar ucuzdu 40 TL vermiştim şimdi 82 TL olmuş eczanede
evet doktor da aynısını söyledi dogum kontrol halinden sonra aslında bir miktar şansın bile artabilir dedi. Ama insan bi uzuluveriyor. Yorumlarınızla geçti bile tesekkur ederim iki ize de eşime moral bozukluğu kalmadı bilelütfen moralini bozma, birden fazla yumurta gelişmiştir belkide. iğne bir tanesini çatlatmıştır ya da bir tanesi çatladıktan sonra geriye kalanlar büyümneye devam etmiştir. maalesef ki hormon ilaçlarını bu şekilde yan etkileri var.
ben daha ilgincini söyleyeyim gebe kaldım kontrolde diğer yumurtaların da büyüdüğü ve kist olduğunu söyledi doktorum. kontrol ettiriyorum her gidişimde. yani gebe kalsan bile başıne gelebilecek bir durum bu hotmon ilaçları aldığımız için.. canını sıkma lütfen kistler bir temizlensin diğer ay yumurtalıkların tertemiz başlarsın ve şansın çooook yükselir
Benim değerlerime de bir yorum yapar mısın canımcım?Çünkü östrojen ile birlikte kordineli çalıştığı için yumurtlamayı sağlıyor biz aşılama olduğumuz için gerekli oluyor hatta bir nevi destek eğer aşılamamız tutmazsa bu seferde âdet döngüsünü kolaylaştırıp adet olmamızı sağlıyor progestan kullanmayı bazı Dr tercih etmiyor bazıları desteklemek amaçlı olduğu için veriyor progestan rahimde gebelik olmasını sağlayan tek hormon östrojen ile de daha da destekliyor bu arada bn sağlık sektöründe olduğum için kızlar ordan biliyorm belirtiletimi genelde umutlandırmamak için doktorum sürekli sabırla bekleyelim etkilerini hiç düşünme dediği için normal düzeyde ilerliyoruz pek konuşmuyoruz
Yok kuzum senle aynı gün iğne oldum 28 şubat, beta değerim 3.05 iğne etkisidir halaKan tahlilinde şuan gebelik çıkmadı mı yani ?
Dualarımız seninle canım benim güzel pozitif sonuçlar alırsın inşallah amiin canim
Amiinn canım sağolDualarımız seninle canım benim güzel pozitif sonuçlar alırsın inşallah
Hiç canını sıkma rabbimin dediği olur biz elimizden geleni yaparız gerisi Allah'a kalmış bu ay olmaz diğer ay o olmaz bir sonraki ay önemli olan Allah bize o gücü kuvveti versin biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahu Teâlâ ya kalmış imanımızı ne kadar güçlü tutarsak rabbim bu mücadelemizin mükâfatını elbette verecektir nasip kısmet olur inşallahYok kuzum senle aynı gün iğne oldum 28 şubat, beta değerim 3.05 iğne etkisidir hala
laboquick var elimde birde days comfort erken gebelik varama öylesine bir kaset testle yaparsanız sonucu hüsran olabilir, iyi bir erken gebelik testiyle yapmak lazım
Aminnn bu ay güzel haberler alırız inşallahHiç canını sıkma rabbimin dediği olur biz elimizden geleni yaparız gerisi Allah'a kalmış bu ay olmaz diğer ay o olmaz bir sonraki ay önemli olan Allah bize o gücü kuvveti versin biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahu Teâlâ ya kalmış imanımızı ne kadar güçlü tutarsak rabbim bu mücadelemizin mükâfatını elbette verecektir nasip kısmet olur inşallah
Kuzum açıkçası ben 5 den büyük olması gerektiğini biliyorum böyle durumlarda ya kese tam belirmiyor açıkçası oluşma döngüsünde oluyor yada tutmamış bizim aşılama sürecimiz 1 aya tekabüliyet etmediği için sonuçlar ister istemez düşük çıkıyor şuan benim söyleyeceğim bu kuzum ya yeni yeni oluşuyordur düşük olduğu için yada gebelik yoktur.Benim değerlerime de bir yorum yapar mısın canımcım?
İnşallah kuzumAminnn bu ay güzel haberler alırız inşallah
27 şubatta mı iğne vuruldun canım. Bende o gün vuruldum. Cuma test yaptım hala etkisi vardı birde çarşamba günü yapacagım .8.gün iğne dahil
28 şubatta vuruldum, kaset test mi yaptın?inşallah güzel sonuçlar alırız27 şubatta mı iğne vuruldun canım. Bende o gün vuruldum. Cuma test yaptım hala etkisi vardı birde çarşamba günü yapacagım .
Yaa olsun lütfenKuzum açıkçası ben 5 den büyük olması gerektiğini biliyorum böyle durumlarda ya kese tam belirmiyor açıkçası oluşma döngüsünde oluyor yada tutmamış bizim aşılama sürecimiz 1 aya tekabüliyet etmediği için sonuçlar ister istemez düşük çıkıyor şuan benim söyleyeceğim bu kuzum ya yeni yeni oluşuyordur düşük olduğu için yada gebelik yoktur.
Evet evet 28 Şubat'ta çatlatma iğnesi vurdum canım27 şubatta mı iğne vuruldun canım. Bende o gün vuruldum. Cuma test yaptım hala etkisi vardı birde çarşamba günü yapacagım .
Aminn evet kaset test yaptım. Çarşamba ve cuma da yapacagım slikleşip koyulaşması zaten sonucu belli eder .28 şubatta vuruldum, kaset test mi yaptın?inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah olsun canım benim İnan rabbim nasip ederYaa olsun lütfen
Aminnn inşallah 6 yıldır anne olamadım daha ilk defa iğne oldum, nasip eder inşallah hepimizeİnşallah olsun canım benim İnan rabbim nasip eder