Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kaçıncı gün canım tek mi senin de ?Ayy bende 26 şubatta oldum kızlarr kaçıncı gün embriyolarınıız? İnsallah minnoslarımız bizimlediir
Benim 3. Gün çift transfer canım 1. Kaliteler dondurulmuş oldum biraz 5. Güne göre korkuyorum ama nasip insallahSenin kaçıncı gün canım tek mi senin de ?
Benimde ufak ufakk kramp gibi. Bazen kasıkta agrı da vuruyor. Bakalımm inşallah güzel olucakk.dua et iyi düşün pozitif pozitifkorkuyorum ama
İnsallah canım yaa test günün ne zaman? Çok dua ediyorum sımsıkı tutunsun bize bebişlerimizz. Sorun neydi sizin acabaBenimde ufak ufakk kramp gibi. Bazen kasıkta agrı da vuruyor. Bakalımm inşallah güzel olucakk.dua et iyi düşün pozitif pozitif
İnşallahhh benim karışık biraz uzun hikaye .. haftaya çarşamba:) hepbirlikte güzel haberlerle pozitif sonuçlaraa.. hepimizin gönlüne göre nasip etsinİnsallah canım yaa test günün ne zaman? Çok dua ediyorum sımsıkı tutunsun bize bebişlerimizz. Sorun neydi sizin acaba
İnsallaaah birbirimize haber verelim benimde haftaya cumartesi insallah minnoslarımız bizimledirrİnşallahhh benim karışık biraz uzun hikaye .. haftaya çarşamba:) hepbirlikte güzel haberlerle pozitif sonuçlaraa.. hepimizin gönlüne göre nasip etsin
İnşallahh bizimlelerrrrİnsallaaah birbirimize haber verelim benimde haftaya cumartesi insallah minnoslarımız bizimledirr
Benim de haftaya perşembe senin 3. Gün diye heralde biraz daha geç.İnsallaaah birbirimize haber verelim benimde haftaya cumartesi insallah minnoslarımız bizimledirr
Evet biraz daha yolu uzun olduğu için geç olacakk insallah pozitifi görürüüzBenim de haftaya perşembe senin 3. Gün diye heralde biraz daha geç.
İnşallah inşallah ben sadece bu kez pek belirti hissetmiyorum çok tedirgin olmaya başladımEvet biraz daha yolu uzun olduğu için geç olacakk insallah pozitifi görürüüz
Bende de bir belirti yok 4. Günümdeyim bazısında belirti olmuyormus diye kendimi sakinlestirmeye çalışıyorumİnşallah inşallah ben sadece bu kez pek belirti hissetmiyorum çok tedirgin olmaya başladım
İnşallah öyledir bende diğer transferlerimde belirti oldu da noldu diyorum bu da böyle olcak belki diyorum hayırlısı ama sakin kalmak zorBende de bir belirti yok 4. Günümdeyim bazısında belirti olmuyormus diye kendimi sakinlestirmeye çalışıyorum
Öncekinde belirtileriniz neler olmustu acaba?? Bende dün gece biraz kasıkta yanma tarzında ağrı hissettim ilk günden beri afedersiniz gaz oluyor gögüslere bastırınca birazcık ağrı hissediyorum baska pek bisey yok gibiİnşallah öyledir bende diğer transferlerimde belirti oldu da noldu diyorum bu da böyle olcak belki diyorum hayırlısı ama sakin kalmak zor