- 9 Temmuz 2018
- 89
- 127
- 43
- Konu Sahibi Pembikeller
-
Merhaba bende 30 Eylül transfer oldum 3.gün embriyosu bende de hiç belirti yok inşallah hamileyizdir siz evde test yaptnz mıBen de 27 eylül de transfer oldum 3.gün embriyosu belirtim yok hic bekliyorum bakalım erken gebelik testi de yapmadım korkuyorum tutmazsa diye bilemiyorum hayırlısı artik
Merhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah transferden sonra belirtiler varmıydı yoksa bşy hissetmesiniz mi teste kadarÖncelikle moral olsun diye yazmak ıstedım bende 4 sene mücadele vrrdım. 2 defa tüp actırdım derken suan ıkızlere hamıleyım 26. Haftadayım... Donmus transfer yapılması onerırım .. İstanbul'daysan mutlaka Kadıköy Medicana hasranesindeki yada ınstagramdan Dr.cihan Karadağ yazıp arastrmanı öneririm doktor cok onemlı cunku ..
Erken gebelik testi aldim da henüz yapmadım cesaret edemiyorum bir türlü sizin tek trasfer miydiMerhaba bende 30 Eylül transfer oldum 3.gün embriyosu bende de hiç belirti yok inşallah hamileyizdir siz evde test yaptnz mı
Erken gebelik testi aldim da henüz yapmadım cesaret edemiyorum bir türlü sizin tek trasfer miydi
İnşallah sizin belirtilerinz var mı hepimiz hamiş oluruz inşallahMerhaba bende 27 eylülde 5. gün embriyosu transferi oldum inşallah hayırlı haberler alırız
Benim de çift oldu aldim da ne zaman yaparim bilemiyorumBenim çift embriyo transfer oldum ama dediğim gibi belirti yok heyecanlandım test almşssınız bende heyecanlandım inşallah POZİTİF görürsün canm
Canım dualarım seninle inşallah güzel haberlerini bekliyorum senin de dondurulmuş embriyo muBenim de çift oldu aldim da ne zaman yaparim bilemiyorum
Insallah hepimiz hayırlı haberler alalımCanım dualarım seninle inşallah güzel haberlerini bekliyorum senin de dondurulmuş embriyo mu
Hiçbirsey hissetmedim hissetmıyosun ztn batma felan olmadı sadece kedi besliyorum kedım cok karnıma yattı .. kımseye soylemeden gızlıce test yaptım 5-6 gundu pozıtıftıMerhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah transferden sonra belirtiler varmıydı yoksa bşy hissetmesiniz mi teste kadar
Bende ilk günden itibaren adet agrısına benzer hafif agrılar ve batma hissi oldu 5. gün agrının şiddeti biraz daha fazlaydı bugün hiçbir sey hissetmiyorum sabah mide bulantısı ile uyandım ve agzımda değişik bir tat vardı test yaptım silik ikinci çizgi çıktı hayırlısı artık yarın sabah yine yapacagım koyulaşma var mı diye takip edeceğim.İnşallah sizin belirtilerinz var mı hepimiz hamiş oluruz inşallah
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizim başımızaHiçbirsey hissetmedim hissetmıyosun ztn batma felan olmadı sadece kedi besliyorum kedım cok karnıma yattı .. kımseye soylemeden gızlıce test yaptım 5-6 gundu pozıtıftı
Herzaman dua ediyorum bende 4 sene mücadele verdım okudum hep burdan herkesin hıkayesını.. ne balon patlattım cınsıyet ıcın ne oda susliycrm hastanede .. zamanında benı uzen hıcbırseyi yapmıyorum .. dua edin yer gök dua ben hep dua ettim Meryem suresını cok dinledim ..Sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizim başımıza
Bende dinliyorum evet yolumuz zorlu Allah büyük Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün evimize çocuk sesleriyle doldursun aminHerzaman dua ediyorum bende 4 sene mücadele verdım okudum hep burdan herkesin hıkayesını.. ne balon patlattım cınsıyet ıcın ne oda susliycrm hastanede .. zamanında benı uzen hıcbırseyi yapmıyorum .. dua edin yer gök dua ben hep dua ettim Meryem suresını cok dinledim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?