- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
- Konu Sahibi Pembikeller
-
Merhaba ben de 30 eylulde transfer oldum insallah hayirli sonuclari alirizMerhaba bende 30 Eylül transfer oldum 3.gün embriyosu bende de hiç belirti yok inşallah hamileyizdir siz evde test yaptnz mı
İnşallah canım gebelik haberleri veririz birbirimizeMerhaba ben de 30 eylulde transfer oldum insallah hayirli sonuclari aliriz
Sizinle aynı gün transfer olduk, ben sizden bir gün sonra test yaptım çok silik çıktı bence erken yapmıs olabilirsiniz moral bozmak yok, beklemek çok zor ama bol bol dua etmekten başka elimizden bir sey gelmiyor hayırlı sonuclar alırız inşallah hepimizKızlar hoşgeldiniz ben konuyu açtığımı unutmuşumkimse yazmayınca ben test yaptım 6.cı günü transferimin negatif çıktı cuma günü kan vereceğim bende de hiç bir belirti vs bişe yok malesef herk s belirtilerinden bahsediyor bende delircek gibi oldum okudukça diğer topiklerde ama Rabbim ol derse sessizden geliverir mucizelerimiz çok fazla kendimi dinlediğim için sanırım belirti arıyorum 5.gunu okadar canım sıkıldı ki herkesin belirtisi var benim niye yok diye Rabbim yüzümüze baksın inşallah sonuclarimiz olumlu yada olumsuz olursa yazalım burdan
Merhaba canım ne yaptın test yaptın mı inşallah sonuç POZİTİF OlurInsallah hepimiz hayırlı haberler alalımyol taze transfer oldum
Mrb canm erken gebelik testi yaptim positif oldu ama henüz kan vermedim bir kac gün daha bekleyecegimMerhaba canım ne yaptın test yaptın mı inşallah sonuç POZİTİF Olur
Ya çok sevindim canım inşallah kalp atışlarında duyarsın sağlıkla kucağına alırsın kaçıncı gün yaptın canm testiMrb canm erken gebelik testi yaptim positif oldu ama henüz kan vermedim bir kac gün daha bekleyecegim
Sağlıkla kucağına al İnşallah canım yorumun rahatlattı darısı bize inşallah dualrnızı bekliyorumArkadaşlar merhaba, ben 16 eylül de transfer oldum 26 eylül de ilk kan tahlilini verdim 760 cıktı, 2 gün sonra tekrar verdim 2076 cıktı, değerler çok yüksek olduğu için ikiz olma ihtimali yüksekmiş. 12 ekimde ultrasona gidecem keseyi görmek için inşallah. Belirtilere takılmayın, hiç belirtim olmadı sadece 7 8 günlerinde göğüslerim hassaslasti bi iki günde oda geçti, hala daha belirtim yok hamile değil gibiyim. Kendinizi dinlemeyin keyfini çıkarın sonu mutlu olur inşallah hepinizin
Transferle birlikte 8.gün test yaptım erken gebelik testi 3.gün embryosuydu çok tessekkür ederimYa çok sevindim canım inşallah kalp atışlarında duyarsın sağlıkla kucağına alırsın kaçıncı gün yaptın canm testi
Amin canım inşallah Rabbim bu sefer sevindirsin inşallah dün az bişe lekenmem oldu belim ağrıyor herhangi belirtiniz varmı şuanda peki tebrik ederim canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin RabbimSizinle aynı gün transfer olduk, ben sizden bir gün sonra test yaptım çok silik çıktı bence erken yapmıs olabilirsiniz moral bozmak yok, beklemek çok zor ama bol bol dua etmekten başka elimizden bir sey gelmiyor hayırlı sonuclar alırız inşallah hepimiz
Hayırlı olsun canım inşallah bizlerde hayırlı haberler alırızArkadaşlar merhaba, ben 16 eylül de transfer oldum 26 eylül de ilk kan tahlilini verdim 760 cıktı, 2 gün sonra tekrar verdim 2076 cıktı, değerler çok yüksek olduğu için ikiz olma ihtimali yüksekmiş. 12 ekimde ultrasona gidecem keseyi görmek için inşallah. Belirtilere takılmayın, hiç belirtim olmadı sadece 7 8 günlerinde göğüslerim hassaslasti bi iki günde oda geçti, hala daha belirtim yok hamile değil gibiyim. Kendinizi dinlemeyin keyfini çıkarın sonu mutlu olur inşallah hepinizin
Bende lekelenme yok şuana kadar ara ara kasık agrısı oluyor çalışmaya başladıgım için çok ayakta kalınca oluyor o da bel agrım sabah uyanınca benim de oluyor hala kan testi vermedim ama kaset testte koyulaşmaya başladı hayırlı sonuclar alalım inşallahAmin canım inşallah Rabbim bu sefer sevindirsin inşallah dün az bişe lekenmem oldu belim ağrıyor herhangi belirtiniz varmı şuanda peki tebrik ederim canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Erken gebelik testi aldırın bence predictor ile çıktı bende 6. gündeKızlar hangi marka kullandınız gebelik testini eşim artimed almış son 2gun geçmek bilmiyor valla 6.cı gün negatif çıktı bı tane daha alsam mı acaba cikarmi ki çok stresliyimm
Eşim test gününü bekle diyorErken gebelik testi aldırın bence predictor ile çıktı bende 6. günde
Almadı yaaaErken gebelik testi aldırın bence predictor ile çıktı bende 6. günde
Merhaba canm senin doktorun prosteron istedi mi senden benim 5.gün progesteron istediTransferle birlikte 8.gün test yaptım erken gebelik testi 3.gün embryosuydu çok tessekkür ederim
Mrb kan sonucu diyorsanız istemedi progestan igne ve fitil verdiMerhaba canm senin doktorun prosteron istedi mi senden benim 5.gün progesteron istedi
Anladım cnm progesteron için kan istedi bana da iğne ve fitil vermişlerdi belki sonuca göre yükseltir bakalm inşallah POZİTİF sonuç alırım bendeMrb kan sonucu diyorsanız istemedi progestan igne ve fitil verdi
Insallah alırsınız yarın sabah kan vericem bende umarım güzel sonuçlar alirizAnladım cnm progesteron için kan istedi bana da iğne ve fitil vermişlerdi belki sonuca göre yükseltir bakalm inşallah POZİTİF sonuç alırım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?