27 Eylül transfer Olacaklar dondurulmuş embriyo 2022

Kızlar hoşgeldiniz ben konuyu açtığımı unutmuşum kimse yazmayınca ben test yaptım 6.cı günü transferimin negatif çıktı cuma günü kan vereceğim bende de hiç bir belirti vs bişe yok malesef herk s belirtilerinden bahsediyor bende delircek gibi oldum okudukça diğer topiklerde ama Rabbim ol derse sessizden geliverir mucizelerimiz çok fazla kendimi dinlediğim için sanırım belirti arıyorum 5.gunu okadar canım sıkıldı ki herkesin belirtisi var benim niye yok diye Rabbim yüzümüze baksın inşallah sonuclarimiz olumlu yada olumsuz olursa yazalım burdan

Sizinle aynı gün transfer olduk, ben sizden bir gün sonra test yaptım çok silik çıktı bence erken yapmıs olabilirsiniz moral bozmak yok, beklemek çok zor ama bol bol dua etmekten başka elimizden bir sey gelmiyor hayırlı sonuclar alırız inşallah hepimiz

Arkadaşlar merhaba, ben 16 eylül de transfer oldum 26 eylül de ilk kan tahlilini verdim 760 cıktı, 2 gün sonra tekrar verdim 2076 cıktı, değerler çok yüksek olduğu için ikiz olma ihtimali yüksekmiş. 12 ekimde ultrasona gidecem keseyi görmek için inşallah. Belirtilere takılmayın, hiç belirtim olmadı sadece 7 8 günlerinde göğüslerim hassaslasti bi iki günde oda geçti, hala daha belirtim yok hamile değil gibiyim. Kendinizi dinlemeyin keyfini çıkarın sonu mutlu olur inşallah hepinizin

Sağlıkla kucağına al İnşallah canım yorumun rahatlattı darısı bize inşallah dualrnızı bekliyorum

Amin canım inşallah Rabbim bu sefer sevindirsin inşallah dün az bişe lekenmem oldu belim ağrıyor herhangi belirtiniz varmı şuanda peki tebrik ederim canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Hayırlı olsun canım inşallah bizlerde hayırlı haberler alırız Rabbim büyük ol der ve olur inşallah

Kızlar hangi marka kullandınız gebelik testini eşim artimed almış son 2gun geçmek bilmiyor valla 6.cı gün negatif çıktı bı tane daha alsam mı acaba cikarmi ki çok stresliyimm

Amin canım inşallah Rabbim bu sefer sevindirsin inşallah dün az bişe lekenmem oldu belim ağrıyor herhangi belirtiniz varmı şuanda peki tebrik ederim canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Bende lekelenme yok şuana kadar ara ara kasık agrısı oluyor çalışmaya başladıgım için çok ayakta kalınca oluyor o da bel agrım sabah uyanınca benim de oluyor hala kan testi vermedim ama kaset testte koyulaşmaya başladı hayırlı sonuclar alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…