Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Ben doktoruma güvendiğim için ilaçlıya da başlasaydı onu da kabul edecektim. İlaçsız transferi ben çok araştırdım evet çok fazla bilgi yok hal böyle olunca literatürdeki bilimsel makaleleri inceledim. Başarı oranı ilaçlıya oranla biraz daha yüksek çünkü vücut strese girmiyor, ekstra dışardan verilen hormon yok tamamen doğal ilerliyor herşey.. Bir de yumurta toplamak için zaten bir sürü ilaç kullandık, transfer için kullanılmaması bence artı bir yön. Sonuçta hormon ilacı kullanıyoruz seneler sonra ne gbi yan etki edecek bilmiyoruz. Niye ilaçsız transfer oluyorum gibi düşüncelere kapılmayın. Akışına bırakın ve doktorunuza güvenin bu yöntemi seçtiyse vardır bir nedeni. İçiniz rahat olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar iyi akşamlar. Bende temmuzda transfer oldum tuttu ama 8 haftalıkken düşük yaptım kalp atışımiz yoktu. İki tane dondurulmuş embriyom var doktorum ilaçsız transfer yapacağını söyledi tek embriyo ama çok fazla bu yöntemi kullanan yok bana pek güven vermedi siz nasıl ikna oldunuz acaba