- 3 Ekim 2022
- 66
- 80
- 3
- 29
- Konu Sahibi Pembikeller
Inşallah canım güzel sonuçlar alıp sağlıkla kucağımıza alırız bende test yapmaya korkuyorum 8.günü bekliyorumInsallah alırsınız yarın sabah kan vericem bende umarım güzel sonuçlar aliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım güzel sonuçlar alıp sağlıkla kucağımıza alırız bende test yapmaya korkuyorum 8.günü bekliyorumInsallah alırsınız yarın sabah kan vericem bende umarım güzel sonuçlar aliriz
İnşallah pozitifi görürsünz rabbim yüzünüzü güldürsün burayada yazarsınzKızlar benimde Yarın test gunum duanızı eksik etmeyin Rabbim burdaki herkese anneliği nasip etsin inşallah Sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin kandil günü sevindirsin Rabbim bizleri
Yumurta rezervinz kac ?acaba düşük olduğu için mi gelişme olmadı zaten adetin ikinci günü başlamıştım ben iğnelere adet bitimine kadar kullanılıyor zaten ben 9 gün kullandık 13 eylül adet oldum 14 eylül iğnelere başladım 22 eylül catlatma ignesi oldum 24 eylülde opu yapıldı 27 eylül de trasnfer oldum zaten iğneler adet bitimine denk geliyor ama sizin neden fazla kanama oldu doktorununza sormanız lazim iğne tekrar etkisini göstermez hamile de kalabilirsiniz belki de ama adrtinize daha çok var şimdiden düşünüp stres yapmayın biraz zaman geçsin bakarsinzKızlar merhabalar lütfen bana yardımcı olurmusunuz tüp bebekte 6 gün iğneler kullandım ve yumurtalarım büyümediği için iptal edildi ama o güne kadar hep adet kanamam ve lekelenmem oldu sonra bitti . İğne kullanmayalı tam 11 gün oldu bugün kasıgımda agrı ve kahverengi lekelenmem var . Ben hep ilşkiye girdim belki kendiliğinden tutar diye sizce gebe kalmam söz konusumudur ? yoksa iğne tekrar mı etki gösteriyor adetime 10 gün var nolur cevap yazın
Canım bu benim 4.denemem her zaman 5.gün embriyosu 1.kalite transfer ediliyordu tutmuyordu hıc bır sorun yok doktorlarda şaşırıyor olmamasına bu denememde önceki ilaçlarından bulamadım baska buldum onlar böyle kanama yaptı ve büyütmedi yumurtalarımı . Hani lekelenmede 1 hafta 10 gün öncesinden olurmus ya ondan heveslendim bian anlamadım gitti bende yani iğne etkisi hala sürer mi diye düşündüm ne bilimYumurta rezervinz kac ?acaba düşük olduğu için mi gelişme olmadı zaten adetin ikinci günü başlamıştım ben iğnelere adet bitimine kadar kullanılıyor zaten ben 9 gün kullandık 13 eylül adet oldum 14 eylül iğnelere başladım 22 eylül catlatma ignesi oldum 24 eylülde opu yapıldı 27 eylül de trasnfer oldum zaten iğneler adet bitimine denk geliyor ama sizin neden fazla kanama oldu doktorununza sormanız lazim iğne tekrar etkisini göstermez hamile de kalabilirsiniz belki de ama adrtinize daha çok var şimdiden düşünüp stres yapmayın biraz zaman geçsin bakarsinz
Neden tutmuyor acaba genetik test istemedi mi doktorCanım bu benim 4.denemem her zaman 5.gün embriyosu 1.kalite transfer ediliyordu tutmuyordu hıc bır sorun yok doktorlarda şaşırıyor olmamasına bu denememde önceki ilaçlarından bulamadım baska buldum onlar böyle kanama yaptı ve büyütmedi yumurtalarımı . Hani lekelenmede 1 hafta 10 gün öncesinden olurmus ya ondan heveslendim bian anlamadım gitti bende yani iğne etkisi hala sürer mi diye düşündüm ne bilim
İstedi hepsi normal çıktı .Neden tutmuyor acaba genetik test istemedi mi doktor
Amin inşallah canım yazarım tabiki olumlu yada olumsuz olursa yazarım sizlereİnşallah pozitifi görürsünz rabbim yüzünüzü güldürsün burayada yazarsınz
Canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda Anne olursun ben inanıyorum dualrm hepinizle zor bir süreç Rabbim yardımcımız olsunKızlar sonucum koca bir NEGATİF acil doktoru negatif dedi sadece ne sonucu görebiliyorum e nabizdan ne de değerimi söylemediler sorduğum hâlde çıktı da veremiyorlar mış nasıl bir saçmalıksa anlamadım
Amin canım inşallah Allah razı olsunCanım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda Anne olursun ben inanıyorum dualrm hepinizle zor bir süreç Rabbim yardımcımız olsun
Merhaba canım ne yaptın kan verdin miInsallah alırsınız yarın sabah kan vericem bende umarım güzel sonuçlar aliriz
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah umarım en kısa zamanda anne olursunuz Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinKızlar sonucum koca bir NEGATİF acil doktoru negatif dedi sadece ne sonucu görebiliyorum e nabizdan ne de değerimi söylemediler sorduğum hâlde çıktı da veremiyorlar mış nasıl bir saçmalıksa anlamadım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah umarım en kısa zamanda anne olursunuz Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
Acilin ve sağlık ocaginin e nabıza düşmesi zaman alıyor biraz, ben ertesi gün acili ancak gördüm, sağlık ocağı 3 gün sonra girildi sisteme, ara ara kontrol etKızlar sonucum koca bir NEGATİF acil doktoru negatif dedi sadece ne sonucu görebiliyorum e nabizdan ne de değerimi söylemediler sorduğum hâlde çıktı da veremiyorlar mış nasıl bir saçmalıksa anlamadım