BENDE transfer dahil 5. Gündeyim canım dün kasığımda bi agrı var gibiydi bugün yok ama bugün hafif bir mide bulantısı var ama bu bnce farklı bi sebeptendir daha cok erkn mide bulantısı için diye düşünüyorum sen nasılsın canım nasıl gidiyorKacinci gundesinz ben transfer dahil 5
Senin ilk pozitifae neden olmadı canım düşün falan mı olduöyle diyorlar ama benim ilk deneme pozitifti donmuş değildi ikinci donmuştu tutmadı nasip kısmet bence olcağı varsa her şekilde oluo cnm 6.gün bugün tutmıcak hissi başladı bende
kalbi durdu 6.haftada cnm şiddetli kanama başladı kürtaj oldum sonra genetik tahliller pıhtılaşma hepsine baktırdım sağlıksız embryo olunca vücut atarmış kısmet değilmiş hep hakkımda hayırlısı olsun diye dua ediyorum o yüzdenSenin ilk pozitifae neden olmadı canım düşün falan mı oldu
Benim 3 gundur kasik agrim var canim ara ara bide dun ilk defa basim hafif döndü bide midem agzima geldi ama psikojik mi bilemedimBENDE transfer dahil 5. Gündeyim canım dün kasığımda bi agrı var gibiydi bugün yok ama bugün hafif bir mide bulantısı var ama bu bnce farklı bi sebeptendir daha cok erkn mide bulantısı için diye düşünüyorum sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Hım anladım canım sağlıklı sihhatli olsun da Rabbim bilir en dogrusunu tekrar nasip etsin Rabbim embriyonun kalitesini söylemişler miydi transferden sonrakalbi durdu 6.haftada cnm şiddetli kanama başladı kürtaj oldum sonra genetik tahliller pıhtılaşma hepsine baktırdım sağlıksız embryo olunca vücut atarmış kısmet değilmiş hep hakkımda hayırlısı olsun diye dua ediyorum o yüzden
Kızz seninde mi öylr olduBenim 3 gundur kasik agrim var canim ara ara bide dun ilk defa basim hafif döndü bide midem agzima geldi ama psikojik mi bilemedim
26 yaşındayım canim 1 yildir ugrasiyoruz bebek icinKızz seninde mi öylr olduHayırlısı bakalım umutlanmamak için psikolojik deyip kendimizi kandırıyoruz demi Senin yaş kaç kaçıncı denemen kuzum
Umutlanmak istiyorum aslında ama isteKızz seninde mi öylr olduHayırlısı bakalım umutlanmamak için psikolojik deyip kendimizi kandırıyoruz demi Senin yaş kaç kaçıncı denemen kuzum
iki embryo konmuştu 2.gündü 4 hücreli ama kalite ii dediler ama derecesini demediler bunda mesela 8hücreli 1.kalite dediler cnm ne zmn test yapmayı düşünüosun benim 6.gün bugünHım anladım canım sağlıklı sihhatli olsun da Rabbim bilir en dogrusunu tekrar nasip etsin Rabbim embriyonun kalitesini söylemişler miydi transferden sonra
Bende aynı 26 yasındayım 1.5 yıldır evliyim ilk tüp bebek denemem bizde erkek faktörü var siizn sorun ne canım özel değilse26 yaşındayım canim 1 yildir ugrasiyoruz bebek icin
Hım benimde üçüncü gün 8 hücreli koydular ama cok iyi kalitede dediker illa herşeyi soracan kendiliğinden söylemiyıe doktorlar benim doktor aşırı yogun zaten kendisiyle irtiibatım cok yok embriyologla konustum öyle söyledi benim de 2 koyuldu 3 daha vardı onlar gelişmemiş dondurulmadı tek umudum karnımdaki iki embriyoiki embryo konmuştu 2.gündü 4 hücreli ama kalite ii dediler ama derecesini demediler bunda mesela 8hücreli 1.kalite dediler cnm ne zmn test yapmayı düşünüosun benim 6.gün bugün
Bnim hem 3.gün embriyosu hemde daha transferle birlikte 5.gn yapmayı düşünmüyorumiki embryo konmuştu 2.gündü 4 hücreli ama kalite ii dediler ama derecesini demediler bunda mesela 8hücreli 1.kalite dediler cnm ne zmn test yapmayı düşünüosun benim 6.gün bugün
Bnim hem 3.gün embriyosu hemde daha transferle birlikte 5.gn yapmayı düşünmüyorum12 mart test günüm 10 unda falan belki yaparım oda belki
Ben pcosum canim ilk tüp bebek benimdeBende aynı 26 yasındayım 1.5 yıldır evliyim ilk tüp bebek denemem bizde erkek faktörü var siizn sorun ne canım özel değilse
Rabbim ilk seferde yüzümüzü güldürsün canım benimBen pcosum canim ilk tüp bebek benimde
Canım sordum mu bilmiyorum ama senin dondurulmuştu demi evet bizim cıkmaz scele edip kendimizi strese sokmayalımbenim de 3.gün embryosu 6.gün bugün 5.gün embryosu olsa çıkardı da idrarda off 3 çıkmaz daha ya
evet donmuş cnm donmuşlar daha erken çıkar diolar ama beklioruz bakalımCanım sordum mu bilmiyorum ama senin dondurulmuştu demi evet bizim cıkmaz scele edip kendimizi strese sokmayalım
Amin canim insllahRabbim ilk seferde yüzümüzü güldürsün canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?