Tamam canim insallh artar degerin4+1 galina benimde ne zaman gideceğim belli değil daha yarın ikici kez kan verecem hemşire ne zaman çagırırsa artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim insallh artar degerin4+1 galina benimde ne zaman gideceğim belli değil daha yarın ikici kez kan verecem hemşire ne zaman çagırırsa artık
İnşallah cok korkuyorum bi aksilik olmaz inşallah değerim artmıştırTamam canim insallh artar degerin
Camım ikinci testi yaptırdın mı ben bugün yaptırdım 800 cıktı4+3 benim senin kac cabim
Artmis canim guzelllCamım ikinci testi yaptırdın mı ben bugün yaptırdım 800 cıktı
Sali 379 cikti persembe 972 cikti benim canimCamım ikinci testi yaptırdın mı ben bugün yaptırdım 800 cıktı
maşallah ne güzel canım ya bennim midem doğru kısımda bi agrı var cok batıyor rahatsız ediyor cık korkuyom hemşrieye söyledim yarın tıp fakültesine gidin gözlem altına alsınlar dediler belki içinde kalan diğrr yumurtalar büyümüştür o baskı yapıyordur dedilerSali 379 cikti persembe 972 cikti benim canim
Inslllah sorun olmaz canim sen icini ferah tuttmaşallah ne güzel canım ya bennim midem doğru kısımda bi agrı var cok batıyor rahatsız ediyor cık korkuyom hemşrieye söyledim yarın tıp fakültesine gidin gözlem altına alsınlar dediler belki içinde kalan diğrr yumurtalar büyümüştür o baskı yapıyordur dediler
Yumurtalıklarım alındıgı yerlerde su toplamış ohss yaptılar hastanede yatıyorum dua edin hemen geçsin cıkayımInslllah sorun olmaz canim sen icini ferah tutt
Insllah biran once çıkarsin canim bebis iyi dmiYumurtalıklarım alındıgı yerlerde su toplamış ohss yaptılar hastanede yatıyorum dua edin hemen geçsin cıkayım
Geçmiş olsun canım. Çabuk geçer umarım. Bana bu yüzden transfer yapmadı doktor bu ay risk yüksek diyeYumurtalıklarım alındıgı yerlerde su toplamış ohss yaptılar hastanede yatıyorum dua edin hemen geçsin cıkayım
Evet iyi hamdolsun bebiş değil bebişlermiş bugün ögrendim ikizlerim olacak Rabbim inşallah sağ salim kavustursunInsllah biran once çıkarsin canim bebis iyi dmi
Ayy cok sevindim yaaa ne guzel mucize buEvet iyi hamdolsun bebiş değil bebişlermiş bugün ögrendim ikizlerim olacak Rabbim inşallah sağ salim kavustursun
Canim peki b hcg nasil katlanmisti sende degerler nasil ilerlediEvet iyi hamdolsun bebiş değil bebişlermiş bugün ögrendim ikizlerim olacak Rabbim inşallah sağ salim kavustursun
Aayy çok sevindim canım. Sağlıcakla kavuşursun ikisine de inşEvet iyi hamdolsun bebiş değil bebişlermiş bugün ögrendim ikizlerim olacak Rabbim inşallah sağ salim kavustursun
11.gün:408Canim peki b hcg nasil katlanmisti sende degerler nasil ilerledi
Benik 7. Gun 13511.gün:408
13.gün:798
14.gün:1123
15.gün 1772
Böyleydi canım hastanede yattıgım için hergün test yaptılar
Niye gitmedin doktora gitsene canımm kese görünür benim 15. Gün iki kese de göründüBenik 7. Gun 135
10. Gun 379
12. Gun 972
16. Gun 2703
Tekdir diyolar amabdaha gitmedim dr a
Dr haftaya persembeye cagirdi canim o yuzdebNiye gitmedin doktora gitsene canımm kese görünür benim 15. Gün iki kese de göründü
Canım hiç bozma moralini sakın benimde 11 yumurtadan sadece üki tanesi sağlıklı cıktı ve iki tane transfer edildi ve su anda hamileyim hemde ikiz inşallah yani hiç kötü düşünme Rabbim nasip ettiyse o 3 den de olur herşeyKızlar merhaba 3 yıllık evliyim 27 aydır da bebek istiyorum çok dr a gittim ikimizde de sorun yok dediler aşılama da yaptırdım bir sefer tutmadı eşim çok istiyor tabi bende diye beklemeyelim daha fazla tüp bebek yaptıralım dedik ve 7 Mayıs’ta tedaviye başladım dün yani 18 Mart’ta yumurta toplaması yapıldı ve 18 tane yumurtam vardı dr um çok iyi bu kadar beklemiyorum dedi ancak bugün arandım sadece 3 tanesi sağlıklıymış ve 3 ü de döllenmiş yarın tekrar arayacağız dediler çok korkuyorum 18 yumurtadan sadece 3 tanesi iyi ve o 3 ünde de bozulma olursa diye çok korkuyorum birde hiç bir sorunumuz olmadığını söylüyorlardı acaba bu zamana kadar sağlıklı yumurtam hiç olmadı da o yüzden mi hamile kalamadım diye düşünmeden edemiyorum süreç çok zor ve sıkıntılı maddi manevi yıpranıyor insan bol bol dua edin olur mu inşallah 3 ü de sağlıklı kalır benim gibi yumurtası çok olupta sağlıklı sayısı 3 gibi az olan var mı