26 şubat opu ve Tüp bebek serüveni

beklicem zaten cnm benim ilk denemede tuttuğu halde 12.günde bile idrar negatifti belki bir umut diye beklicem

beklicem zaten cnm benim ilk denemede tuttuğu halde 12.günde bile idrar negatifti belki bir umut diye beklicem
Ah melooooo niye yaptın madem erkenden diğerinden tecrübelisin biraz daha duraydın keske moralini bozdun şimdi neysr hayırlısı olsın canımm bizim elimizde olsn bişey yok takdir Allahtan teslim olup bekleyecegiz o güzel duyguyu yaşayacağımız günleri

walla canım dayanamadım moralim bozulmadı açıkçası çok kendimi olumsuza çok alıştırdım 3.deneme olunca dediğin gibi bundan sonrası allaha kalmış biz elimizden geleni yaptık ilk deneme tutup 6 haftalık kaybettiğimde keşke tutmasaydı die ağlamıştım zaten düşük olucaksa hiç tutmasın diye dua ediorum allah kimseye yaşatmasın çok zor bişey

Meraba kizlar bende bugün başladım tedaviye
4 senelik evliyim 24 yaşındayım hep olumsuz sonuclar iki kere negatif aşılama polikistik te var tabi tüp bebeğe karar verdik once histeroskopi geçirdim duvar kalınlığı vardi onu inceltti yarında gonalf pen e baalicam 112.5 tan bakalım sonuclar nolcak bende sizinle biraz bilgi alırım hem :)

Hayırlı olsun canım tedavin inşallah hepimizi sevindirsin Rabbim bende 1.5 yıllık evliyim bizde sperm hareketliliği sıkıntısı var aşılama olmaz dediler direk tüp bebek denedik su an transferimin 5. Günü bitti ili tane embriyo transfer edildi cok merak ediyom Rabbim ilk seferde seninde bizim de bu yolda oln herkesinn yüzünü güldürsün inşalah

Merhaba iyi aksamlar günlerdir forumları okumama rağmen bu forumu yenı gördum hayırlı olsun insallah ben 26 şubat transfer oldum 10 mart sonuc alıcam cok sevindim hemen hemen aynı dönemde transfer olmus

Arkadaslar transferden sonra nelere dikkat ediyosunuz ben hergün bir kaç dilim ananas mutlaka tüketiyorum dut kurusu bol su tüketiyorum hiç bir belirtim yok ikinci denemem 10 yıl önce denemiştim ilk denemem negatifti ama çok bilinçsizdi bu arada 16 yasında bir oğlum var normal gebelikti çok şükür riskli bir yasa girmeden ikinci olmayınca tüp bebege yöneldik Bursada yasıyorum sizlerde paylasırsanız sevınırım 10 marta kadar nasıl geçicek zaman evde kendım tahlil yapmayı düşünmüyorum

Çok sağol canimmm ya eşinde sorun olduğu için direk tüp bebek çok iyi valla benim eşimde bişey yok ama polikistik ben olduğum için malesef bir sürü şey denedik asilamalarda malım bakalım nolcak. Ay seninde bişey kalmamış sonuca güzel haberler ver inşallah umut ol bize :)) ben daha yarın ignelere baslicam gonal f yle işte

Merhaba iyi aksamlar günlerdir forumları okumama rağmen bu forumu yenı gördum hayırlı olsun insallah ben 26 şubat transfer oldum 10 mart sonuc alıcam cok sevindim hemen hemen aynı dönemde transfer olmus☺
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın abla :) ya ne güzel boyun kadar çocuğun varmis rabbim inaallah hemen nasip eder diğerini. :) Ben daha yarın baslicam rabbim hepimize pozitifleri gordurur umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…