26 Kilodan Sonra Spor Günlüğü

Harika, bana tekrar arkadaş ol bende henüz yürüyüş yapmadım 1 saat sonra yapmayı düşünüyorum ek olarak squat ve plank var bende. Ama bence birden üç katına çıkarma ağır gelebilir :)
Normal tempom bu şekildeydi aslında ama öyle bi koycermişim ki küt küt ediyor bacağım hateket yaparken:KK43: doğum öncesi de sıkı spor yapıyordum,vücudum aşina old.işin zorlanmıyorum.
Squat ve plank direkt sıkılaştırıyor sonra kilo vermesi zorlaşıyor diye bildiğimden ben onlara pek yanaşmıyorum.
Hergün yapınca vücut çağırıyor resmen artık spor yapmaya. Sen de ihmal etme,26 kilo gitmiş ne güzel bak:KK66:

Normal tempom bu şekildeydi aslında ama öyle bi koycermişim ki küt küt ediyor bacağım hateket yaparken:KK43: doğum öncesi de sıkı spor yapıyordum,vücudum aşina old.işin zorlanmıyorum.
Squat ve plank direkt sıkılaştırıyor sonra kilo vermesi zorlaşıyor diye bildiğimden ben onlara pek yanaşmıyorum.
Hergün yapınca vücut çağırıyor resmen artık spor yapmaya. Sen de ihmal etme,26 kilo gitmiş ne güzel bak:KK66:
Spordan keyif almak önemli yoksa yapası gelmiyor insanın bizde böyle bir sorun yok çok şükür :)

Screenshot_20171222-213859.png
Bugünün sporuda tamam :KK49:

Ben de paylaşayım bari ölçülerimi roxen2303 roxen2303
Sağ kol:26
Göğüs:92
Bel:76
Karın:77(bel diye bişey kalmamış bende:/
Kalça:86
Basen sağ bacak:50
Sağ alt bacak:35
Boy:1.56 kilo:53

Ben de geldim ben dee :)

Kol: 25
Göğüs: 87
Bel: 63
Kalça: 91
Basen: 95
Üst bacak: 51
Alt baldır: 32,5
Ayak bileği: 21

Benim sorunlu bölge basen. Onu kalçayla aynı druma getirmem lazım 91 92 olsa yeter.

Ölçülerde hiç sıkıntımız yok ben öyle düşünüyorum, nobahari nobahari senin bebișten dolayı bel bölgesinde fazlalık var biraz oda daha çok beslenme ile düzelir :)

Ben bütün gün yollardaydım hiç bişey yapamadım:/ ama iki gündür yaptığım duvarda oturma hareketinin kas acısını çekiyorum:/
Tavsiye ederim roxen2303 roxen2303 :KK66: denemelisin! Acayip üst bacak eritici bi egzersiz..
İki gün önce bende yaptım onu 30 saniye ama yazmadım buraya sürekli yapamam diye ama haklısın zangır zangır titriyor insan

X