- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
Bakmaya geliyorum, okuduğun içinde teşekkür ederim :)Ben de diyet günlükleri bölümünde bir konu açtm. 34 36 beden olma günlüğü diye Diyet + spor bakalım nereye kadar sürücek. 3 4 kg fazlam var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakmaya geliyorum, okuduğun içinde teşekkür ederim :)Ben de diyet günlükleri bölümünde bir konu açtm. 34 36 beden olma günlüğü diye Diyet + spor bakalım nereye kadar sürücek. 3 4 kg fazlam var
Bakmaya geliyorum, okuduğun içinde teşekkür ederim :)
Normal tempom bu şekildeydi aslında ama öyle bi koycermişim ki küt küt ediyor bacağım hateket yaparken doğum öncesi de sıkı spor yapıyordum,vücudum aşina old.işin zorlanmıyorum.Harika, bana tekrar arkadaş ol bende henüz yürüyüş yapmadım 1 saat sonra yapmayı düşünüyorum ek olarak squat ve plank var bende. Ama bence birden üç katına çıkarma ağır gelebilir :)
Spordan keyif almak önemli yoksa yapası gelmiyor insanın bizde böyle bir sorun yok çok şükür :)Normal tempom bu şekildeydi aslında ama öyle bi koycermişim ki küt küt ediyor bacağım hateket yaparken doğum öncesi de sıkı spor yapıyordum,vücudum aşina old.işin zorlanmıyorum.
Squat ve plank direkt sıkılaştırıyor sonra kilo vermesi zorlaşıyor diye bildiğimden ben onlara pek yanaşmıyorum.
Hergün yapınca vücut çağırıyor resmen artık spor yapmaya. Sen de ihmal etme,26 kilo gitmiş ne güzel bak
Aynen..mesele keyif almak! Ben de o yüzden bırakmıştım bi süredir:/Spordan keyif almak önemli yoksa yapası gelmiyor insanın bizde böyle bir sorun yok çok şükür :)
Bebiş geleli de az olmadı ama..bakalımÖlçülerde hiç sıkıntımız yok ben öyle düşünüyorum, nobahari senin bebișten dolayı bel bölgesinde fazlalık var biraz oda daha çok beslenme ile düzelir :)
Olsun her vücut farklı zamanla istediğin hale gelecektir :) sporu hayatımızdan çıkarmak yok :)Bebiş geleli de az olmadı ama..bakalım
İki gün önce bende yaptım onu 30 saniye ama yazmadım buraya sürekli yapamam diye ama haklısın zangır zangır titriyor insanBen bütün gün yollardaydım hiç bişey yapamadım:/ ama iki gündür yaptığım duvarda oturma hareketinin kas acısını çekiyorum:/
Tavsiye ederim roxen2303 denemelisin! Acayip üst bacak eritici bi egzersiz..