- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
Ay çok çok teşwkkür ederim ben indirmeye çalıştım ama olmadı 6 küsür gb tüm proğram 1 günde iner yazıyordu uğraştım olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi kolay gelsinnnAy çok çok teşwkkür ederim ben indirmeye çalıştım ama olmadı 6 küsür gb tüm proğram 1 günde iner yazıyordu uğraştım olmadı
Sağol canım sende katıl bize diyeceğim ama ben çalışmıyorum evde kolay oluyor. roxen2303 daha tecrübeli bu programda işini etkiler mi bilmem benim çok kas ağrım oldu doğal olarak çünkü ara vermiştim spora.Günaydıın...
Kızlar tebrik ederim. Maaşallah.
Sağol canım sende katıl bize diyeceğim ama ben çalışmıyorum evde kolay oluyor. roxen2303 daha tecrübeli bu programda işini etkiler mi bilmem benim çok kas ağrım oldu doğal olarak çünkü ara vermiştim spora.
bende bulamadım 4. videoyu fakat diğerleri hala var farklı sitelerde kaldırılmadan idirmek iyi olacak4 .gün vidoesu da yok ya dünkü siteyede baktım video kaldırılmış yarım mı kalacak şimdi
İndiremiyorum ben ya beceremedim bi türlü ofbende bulamadım 4. videoyu fakat diğerleri hala var farklı sitelerde kaldırılmadan idirmek iyi olacak
İnşallah tamamlayabilirsin. Ben bıtakıyorum malesef başka programlar uygulayacağız artık araştırıyorum şimdilikİlk haftanın değerlendirmesini yapacak olursak tabiki gözle görülür bir değişme yok fakat günden güne daha kolay geliyor haraketler geriye kaldı 4 hafta umarım videoların tamamı kaldırılmaz
Nedennnİnşallah tamamlayabilirsin. Ben bıtakıyorum malesef başka programlar uygulayacağız artık araştırıyorum şimdilik
Vidoları bulamıyorum. Yarınkini mi yapsaydım bilemedim. Yada video olmayan günleri de dinlenme yapacağımNedennn
Ben sadece bir videoyu bulamadım onun olduğu günün açıp karın videosu yapacağım o eksik çünküVidoları bulamıyorum. Yarınkini mi yapsaydım bilemedim. Yada video olmayan günleri de dinlenme yapacağım
Gel gel ikinci haftaya bugün başlıyorum :)Ben de geliyorum yanınıza