- 28 Haziran 2021
- 234
- 77
- 48
- 35
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Aminn canım. Bu cümle o kadar anlamlı ki maddi manevi cidden Allah hepimize sabır ve güç versinAllah yardımcımız olsun. Maddi manevi güç versin hepimize...
Genetik yaptirmak tutunmaktan çok aslında dünyaya sendromlu bebek getirmemis oluyorsun. Genetikte belli başlı hastaliklara bakıyorlar. Genetik doktorum dünyada 2milyon hastalık var hepsine zaten bakmak mümkün degil ama down sendromu gibi yüksek ihtimalli hastaliklara bakıyoruz demisti. Zaten genetige baktirmadigimiz da düşük olursa direkt genetikten dolayi düştü diyorlar. Bosuna transfer olmuş oluyoruz. Bugun doktorum aradı yüzde 80 genetige bağlıyoruz tutunmama sebebini ama senin genetige zaten bakıldı dedi. Rahime cizik atabiliriz bi dahaki sefere dedi.Benim ilk 2 tanesi gitti birisinin geninde bozukluk görüldü. Biride downsendromlu olur dedi doktor. O yüzden ikisini yaptırmadım. Sonraki bir taneyi gönderdik o sorunsuz ve kaliteli geldi. Onu transfer ettik Bakalım pazartesi kan vereceğim...
Evet canım yarın kan testi vericem sadece sabah ilk idrarla yapmadım umarım yanlıştır diyecem . O kadar da farklıydı aslında bu sefer ki diğer iki transfer den bu sefer oldu diye düşünüyordumMerhaba canım çok üzüldüm. Şurada bir tane pozitif haber alamadık ya.. kan testin yarındı dimi? İnşallah test yalan söylüyordur. Ben 4.gununden başlamıştım malesef bana doğruyu söylemiş.
İnşallah yanlıştır canım idrara karismamistir belki. Kan verene kadar umut var. Belirtin var mi canım diğerlerine göre. Ya benden leke bile geldi tutunma lekesi gibi ama işte boş demek ki. Belirtinin bende anlami olmadi.Evet canım yarın kan testi vericem sadece sabah ilk idrarla yapmadım umarım yanlıştır diyecem . O kadar da farklıydı aslında bu sefer ki diğer iki transfer den bu sefer oldu diye düşünüyordum
Kasık ve bacak ağrılarım hala devam ediyor dün gece uykumdan baş ağrısıyla uyandım onun dışında başka bir şey yokİnşallah yanlıştır canım idrara karismamistir belki. Kan verene kadar umut var. Belirtin var mi canım diğerlerine göre. Ya benden leke bile geldi tutunma lekesi gibi ama işte boş demek ki. Belirtinin bende anlami olmadi.
Hiç Çevrendekileri kafana takma . Boşver ağzı olan konuşuyor.Bugün aklıma o geldi tutunup sonradan bebeğim beni bıraksa çok kötü olurum . Rabbim Bizim için hayırlısı ise nasip etsin .Bizim bu dünya da sınavımız bu . Birde cevredekilerin çenesini çekiyorum . Çocuk yokmu Yok niyee yok diyolar . Sebep ariyolar duzelte bilecek zorunu sanki .
Amin.. İnşallah Çabalarımız karşılıksız kalmaz ...Şu anda üzülüp sıkıldığımız aklımızdaki binlerce endişe ve davranışa inşallah ileride güldüğümüz günler gelir. Transfer edilince yatsam mı kalksam mı, fitili doğru koydum mu, hapşurdum, öksürdüm, kasisten geçtik, kavga ettik, çömeldim, yukarı uzandım, çok yürüdüm belim ağrıdı belirti mi yoksa bele mi yüklendim, ilacı içtim mi unuttum mu, çevrenin soruları, avakado mu yesem çay mı içsem, test yapsam mı yapmasam mı, iğnelerin acısı, morarmalar, flekonda damla kaldı mı, birileriyle paylaşsam mı paylaşmasam mı ve binlerce dahası. Bunları ne zor günlerdi diye ama gülerek hatırlayacağımız günleri görelim inşallah
Ay hadi insallah tutunma belirtisidirKasık ve bacak ağrılarım hala devam ediyor dün gece uykumdan baş ağrısıyla uyandım onun dışında başka bir şey yok
Amiiiinnnnn canimmm benim inşallahŞu anda üzülüp sıkıldığımız aklımızdaki binlerce endişe ve davranışa inşallah ileride güldüğümüz günler gelir. Transfer edilince yatsam mı kalksam mı, fitili doğru koydum mu, hapşurdum, öksürdüm, kasisten geçtik, kavga ettik, çömeldim, yukarı uzandım, çok yürüdüm belim ağrıdı belirti mi yoksa bele mi yüklendim, ilacı içtim mi unuttum mu, çevrenin soruları, avakado mu yesem çay mı içsem, test yapsam mı yapmasam mı, iğnelerin acısı, morarmalar, flekonda damla kaldı mı, birileriyle paylaşsam mı paylaşmasam mı ve binlerce dahası. Bunları ne zor günlerdi diye ama gülerek hatırlayacağımız günleri görelim inşallah
Merhaba canım, inşallah bu kez tam tersi olurMerhabalar..benim 3. Denemem 28 aralıkta transfer oldum 5. Gün embriyosu. İlk denemede idrar testinde negatif gördüm ama kanda pozitif çıkmıştı geç tutunma dedi Dr değer çok düşük gelmişti sonra devam etmedi. İkinci denemede yine idrar da negatif gördüm kanda pozitif gördüm ama boş kese idi. Bakalım ilk kez bugün idrarda pozitif gördüm yarın zaten test günüm yarında kanda bakılacak bakalım.. yani demem o ki eğer sağlıksız sa erken zamanda bebislerimizin bizi terketmesi daha iyi aslında çünkü olumlu çıkıp sonrasında hüsrana uğramak daha zor oluyor..
Teşekkür ederim inşallah Rabbım arayan her kuluna versin evlat cidden çok zor bir süreç maddi maneviMerhaba canım, inşallah bu kez tam tersi olurevet bitecekse baştan bitmesi daha iyi. 7 8 kere test veren var beta takibi için. Hepsi ayri psikolojik baskı. Senin adına sevindim umarim yarin kanda da pozitif çıkar
Kesinlikle, hic kimse sanmıyorum ki başka birsey için bu kadar uğraşsın. 11 kere transfer olani duymuştum. Öyle bir özlem ki hiç bitmiyor. Tam bitti derken tekrar deneyelim motivasyonuna giriyorsun ki bu kadar deneme yapan var. Hakkımızda hayırlısı olsunTeşekkür ederim inşallah Rabbım arayan her kuluna versin evlat cidden çok zor bir süreç maddi manevi
Merhabalar ben de erken gebelik testi yaptım şimdi benimde negatif çok üzgünüm
Ayy çokmuş benim bir tane gözüme büyüyorduBenim 2 göbek 1 kalçadan vardi canım.
Ben 4.5 yıllık evliyim iki ay geçmeden bebek sormaya başladılar.Evet olmayacaksa başında tutmaması daha iyi arkadaşım dün kurtaj oldu bi de. Ilk transferi tuttu diye sevinmiştik olmayınca olmuyor. Allahtan benim çevremde öyle şuursuz insanlar yok. Onlar da olsa ayrı yorar yani.
İnan bende bu sefer oldu heralde de dedim eşime cuma yapıcam dedim persembe akşam üstü yaptım yapmadan da sürprizi düşündüm o kadar hissediyordum bu sefer olduğunu ama nasip bilemezsin bizim şer sandığımız da hayır vardırEvet canım yarın kan testi vericem sadece sabah ilk idrarla yapmadım umarım yanlıştır diyecem . O kadar da farklıydı aslında bu sefer ki diğer iki transfer den bu sefer oldu diye düşünüyordum
Hemen karamsarlığa bağlamayın idrara gec geçebiliyorİnan bende bu sefer oldu heralde de dedim eşime cuma yapıcam dedim persembe akşam üstü yaptım yapmadan da sürprizi düşündüm o kadar hissediyordum bu sefer olduğunu ama nasip bilemezsin bizim şer sandığımız da hayır vardır
Sen ne yaptın canım kan verdin mi bugün26 Aralık olarak hiç güzel haber alamadık . Üzülme daha 3 gün var belki kana yeni geciyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?