Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım hala inanamıyorum ama ben hamileyim tekrar tedavi olmak için ikinci adeti bekliyordum yirmi gün geçiktim genelde hep olur o yüzden umursamadım ilaç kullanmak için test yaptım çift çizgi çıktı kan verdik aynı gün 7500 dü
Canım hala inanamıyorum ama ben hamileyim tekrar tedavi olmak için ikinci adeti bekliyordum yirmi gün geçiktim genelde hep olur o yüzden umursamadım ilaç kullanmak için test yaptım çift çizgi çıktı kan verdik aynı gün 7500 dü
Galiba evet hemen hemen hepsi aynı. Zaten yapılacak şeyler aynı. Embriyolog ve laboratuvar çok önemli ama dediğin gibi onuda test etmek imkansız. Ben ilk medicale gidecektim yakınım diye ama genetik doktorum irenbe alper beyi önerdi. Bakalım 2. Deneme nasıl olacak. Histeroskopi yapıp rahime çizik atariz dedi ama işlemlerden korkuyorum. Zaten bi ton iğne ilac aldik vucudumuza. Kafam karışık.