- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Ben gönderdim canım ama sonuç negatif oldu. Ilk transferimdi.Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Embriyolarınızı genetiğe gönderdiniz mi?
Benim bir transferden ikincisine kadar aradan 2 yıl geçti. Yumurta çok az cıkıyor, döllenmeyebiliyor vs, dolayısı ile genetiğe gönderebilecek sayıda embriyom bile olamadı hiç. Cok fazla transfer oldugunuz halde tutmadıysa bence ondan sonra denenebilir. Yoksa daha denemeniz 1,2 ise cok da gerek var mı bilemedim. Bu doktorun yönlendirmesi ve en nihayetinde sizin içinizden gelen hisle ilgili.Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Embriyolarınızı genetiğe gönderdiniz mi?
Sabahta yaptım yine tek çizgi ilaçları kullanicam ama iğneyi vurmak istemiyorumBence yok. Hatta sabah ya da akşam olmasının da yok, içinde günün her saati yazıyor zaten. Kendinizi yıpratmayın, belki test henüz sonucu vermiyordur üzüntüye girmeyin pazartesiyi beklemeden.
Rabbim inşallah kucağımızı doldururBenim bir transferden ikincisine kadar aradan 2 yıl geçti. Yumurta çok az cıkıyor, döllenmeyebiliyor vs, dolayısı ile genetiğe gönderebilecek sayıda embriyom bile olamadı hiç. Cok fazla transfer oldugunuz halde tutmadıysa bence ondan sonra denenebilir. Yoksa daha denemeniz 1,2 ise cok da gerek var mı bilemedim. Bu doktorun yönlendirmesi ve en nihayetinde sizin içinizden gelen hisle ilgili.
Yok göndermedikKızlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Embriyolarınızı genetiğe gönderdiniz mi?
Yok gönde
İnşallah kan sonuçlarımız pozitif gelir ve bir daha tedaviye gerek duyulmaz. Benim negatif olan bütün sonuçlarımda embriyolarım çok kaliteliydi ama yine de sonuçları hüsran oldu. Bazen dışardan kaliteli görünenlerin içi kaliteli olmuyor. genetikte içine de bakıldığı için pozitif ihtimal daha da artıyor. 3 başarısız biri 2 aylıkken kalbi durdu. Keşke en baştan genetiğe gönderilseydi diye düşünmüyor değil insan...Yok göndermedik
Ben gönderdim canım ama sonuç negatif oldu. Ilk tra
Beni boşuna 2 gün daha kullandirdi resmen. 3 tane iğne yaptim haplar ayri. Sinir ediolar insani.Sabahta yaptım yine tek çizgi ilaçları kullanicam ama iğneyi vurmak istemiyorum
Benim ilk 2 tanesi gitti birisinin geninde bozukluk görüldü. Biride downsendromlu olur dedi doktor. O yüzden ikisini yaptırmadım. Sonraki bir taneyi gönderdik o sorunsuz ve kaliteli geldi. Onu transfer ettik Bakalım pazartesi kan vereceğim...Garantisi yok canim. Benim hem tek gene bakildi hem kromozoma bakıldı negatif cikti bugün. Nasip yine işin sonu. Embriyomda kaliteli degildi pek.
Ben günde bir tane yapıyordum sen 3 tanemi yapiyodun? Bugün yapmadım ama diğerlerini kullandım .Beni boşuna 2 gün daha kullandirdi resmen. 3 tane iğne yaptim haplar ayri. Sinir ediolar insani.
Bugün aklıma o geldi tutunup sonradan bebeğim beni bıraksa çok kötü olurum . Rabbim Bizim için hayırlısı ise nasip etsin .Bizim bu dünya da sınavımız bu . Birde cevredekilerin çenesini çekiyorum . Çocuk yokmu Yok niyee yok diyolar . Sebep ariyolar duzelte bilecek zorunu sanki .İnşallah kan sonuçlarımız pozitif gelir ve bir daha tedaviye gerek duyulmaz. Benim negatif olan bütün sonuçlarımda embriyolarım çok kaliteliydi ama yine de sonuçları hüsran oldu. Bazen dışardan kaliteli görünenlerin içi kaliteli olmuyor. genetikte içine de bakıldığı için pozitif ihtimal daha da artıyor. 3 başarısız biri 2 aylıkken kalbi durdu. Keşke en baştan genetiğe gönderilseydi diye düşünmüyor değil insan...
Benim 2 göbek 1 kalçadan vardi canım.Ben günde bir tane yapıyordum sen 3 tanemi yapiyodun? Bugün yapmadım ama diğerlerini kullandım .
Evet olmayacaksa başında tutmaması daha iyi arkadaşım dün kurtaj oldu bi de. Ilk transferi tuttu diye sevinmiştik olmayınca olmuyor. Allahtan benim çevremde öyle şuursuz insanlar yok. Onlar da olsa ayrı yorar yani.Bugün aklıma o geldi tutunup sonradan bebeğim beni bıraksa çok kötü olurum . Rabbim Bizim için hayırlısı ise nasip etsin .Bizim bu dünya da sınavımız bu . Birde cevredekilerin çenesini çekiyorum . Çocuk yokmu Yok niyee yok diyolar . Sebep ariyolar duzelte bilecek zorunu sanki .
Merhaba canım çok üzüldüm. Şurada bir tane pozitif haber alamadık ya.. kan testin yarındı dimi? İnşallah test yalan söylüyordur. Ben 4.gununden başlamıştım malesef bana doğruyu söylemiş.Merhabalar ben de erken gebelik testi yaptım şimdi benimde negatif çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?