- 16 Haziran 2021
- 271
- 102
- 53
- 28
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Merhabalar..benim 3. Denemem 28 aralıkta transfer oldum 5. Gün embriyosu. İlk denemede idrar testinde negatif gördüm ama kanda pozitif çıkmıştı geç tutunma dedi Dr değer çok düşük gelmişti sonra devam etmedi. İkinci denemede yine idrar da negatif gördüm kanda pozitif gördüm ama boş kese idi. Bakalım ilk kez bugün idrarda pozitif gördüm yarın zaten test günüm yarında kanda bakılacak bakalım.. yani demem o ki eğer sağlıksız sa erken zamanda bebislerimizin bizi terketmesi daha iyi aslında çünkü olumlu çıkıp sonrasında hüsrana uğramak daha zor oluyor..
Yok vermedim pazartesi gununde vereyim dedim . Zaten versem pazartesi öğrenicem sağlık ocağındaSen ne yaptın canım kan verdin mi bugün
İnşallah öğledir. Hiç hamile kalmadığım için idrarara gecmi geçiyor hemen mi geçiyor hamile olunca belirtilerim nasıl bilmiyorumHemen karamsarlığa bağlamayın idrara gec geçebiliyor
Tutunma erken bile olsa bazı kadınlarda hormonlar idrara geç geçebiliyor o yüzden idrar testine aldanmayın kan testi kesin sonuç verir diyorlar o yüzden kanı bekle canım benceİnşallah öğledir. Hiç hamile kalmadığım için idrarara gecmi geçiyor hemen mi geçiyor hamile olunca belirtilerim nasıl bilmiyorum
Ayy inşallah öyledir siz ne zman kan vericeksinizTutunma erken bile olsa bazı kadınlarda hormonlar idrara geç geçebiliyor o yüzden idrar testine aldanmayın kan testi kesin sonuç verir diyorlar o yüzden kanı bekle canım bence
Yarın sabah test günüm sabah gidip vereceğim bakalım ne çıkacak sonuç hiç bisi hissedemiyorum ilk kez hislerimi aldırdım sanirimAyy inşallah öyledir siz ne zman kan vericeksiniz
Çubuk test yaptın mı ? İnşallah ilk güzel haberi sizden alırızYarın sabah test günüm sabah gidip vereceğim bakalım ne çıkacak sonuç hiç bisi hissedemiyorum ilk kez hislerimi aldırdım sanirim
Bugün yaptım ilk defa bugün pozitif gördüm idrarda bakalım idrar testi yine yaniltacak mi beniÇubuk test yaptın mı ? İnşallah ilk güzel haberi sizden alırız
28 aralıkta transfer oldum 5. Gün embriyosu 2 adet bu seferki Dr um erken verdi test tarihini eski Dr olsaydı 9 una falan verirdi sanirimÇubuk test yaptın mı ? İnşallah ilk güzel haberi sizden alırız
Ayyy sonunda pozitif yazısını gördükBugün yaptım ilk defa bugün pozitif gördüm idrarda bakalım idrar testi yine yaniltacak mi beni
İnşallah bakalım bugün kan verince belli olacakAyyy sonunda pozitif yazısını gördükİnşallah ikiside sana sımsıkı tutunmustur
Canım hayırlısı olsun inşallahBugün yaptım ilk defa bugün pozitif gördüm idrarda bakalım idrar testi yine yaniltacak mi beni
İkiz olabilir o zaman çok yüksek çıkmış . Rabbim sapa sağlam kucağına almayı nasip etsinKızlar değerim 450 perde cikmis tam değeri hatırlamıyorum çok heyecanlandım unuttum o yüzden Rabbım hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah
Amin insallahhhİkiz olabilir o zaman çok yüksek çıkmış . Rabbim sapa sağlam kucağına almayı nasip etsin
Hadi gözün aydın canımKızlar değerim 450 perde cikmis tam değeri hatırlamıyorum çok heyecanlandım unuttum o yüzden Rabbım hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah
Amin insallahhhHadi gözün aydın canımAllah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Canım sen ne zaman vereceksin kan testini pazartesi mi?Ayyy sonunda pozitif yazısını gördükİnşallah ikiside sana sımsıkı tutunmustur
Amin bitanemm sağolAmin insallahhhdarısı tüm isteyenlerin başına insallahhhh
Gözün aydın canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar değerim 450 perde cikmis tam değeri hatırlamıyorum çok heyecanlandım unuttum o yüzden Rabbım hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?