• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 26 Aralık 2023 transfer olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar..benim 3. Denemem 28 aralıkta transfer oldum 5. Gün embriyosu. İlk denemede idrar testinde negatif gördüm ama kanda pozitif çıkmıştı geç tutunma dedi Dr değer çok düşük gelmişti sonra devam etmedi. İkinci denemede yine idrar da negatif gördüm kanda pozitif gördüm ama boş kese idi. Bakalım ilk kez bugün idrarda pozitif gördüm yarın zaten test günüm yarında kanda bakılacak bakalım.. yani demem o ki eğer sağlıksız sa erken zamanda bebislerimizin bizi terketmesi daha iyi aslında çünkü olumlu çıkıp sonrasında hüsrana uğramak daha zor oluyor..

Sen ne yaptın canım kan verdin mi bugün
Yok vermedim pazartesi gununde vereyim dedim . Zaten versem pazartesi öğrenicem sağlık ocağında

İnşallah öğledir. Hiç hamile kalmadığım için idrarara gecmi geçiyor hemen mi geçiyor hamile olunca belirtilerim nasıl bilmiyorum
Tutunma erken bile olsa bazı kadınlarda hormonlar idrara geç geçebiliyor o yüzden idrar testine aldanmayın kan testi kesin sonuç verir diyorlar o yüzden kanı bekle canım bence

Kızlar değerim 450 perde cikmis tam değeri hatırlamıyorum çok heyecanlandım unuttum o yüzden Rabbım hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah 🤲🤲🤲

Kızlar değerim 450 perde cikmis tam değeri hatırlamıyorum çok heyecanlandım unuttum o yüzden Rabbım hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah 🤲🤲🤲
Gözün aydın canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼
Benimde kan sonucum çıkmış 0.100 negatif maalesef

Back