- 28 Haziran 2021
- 233
- 76
- 48
- 35
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Ben oldum dün iğne batması vardı bugün bir kaç defa oldu başka bişey yok. Ama ilk denememde de öyle olmuştuSelam kızlar, aranızda 26 Aralıkta transfer olan var mı? Beklemek çok zorbelirtiler ne zaman başlıyor acaba?
Aynen ilk denemem de 3. Gün sonrası olmuştu bı kaç gün sürdü sonra gitti . Büyük ihtimal kullandığımız ilaçlar yapiyorO bende de oluyor. İgnelere bağlıyorum. Hadi hayirlisi olsun canım. Umarım pozitif haberler alırız
Bende oldum biraz ağrı var ama bakalımSelam kızlar, aranızda 26 Aralıkta transfer olan var mı? Beklemek çok zorbelirtiler ne zaman başlıyor acaba?
Hadi hayırlısı canım. Bende henüz tam anlamıyla bi belirti yok. Bugün midem bulaniyo ama transfer öncesi de bulaniyordu ilaçlardan dolayı. O yüzden belirti aramiyorum pekBende oldum biraz ağrı var ama bakalım
Sizinde test günü 5 ocak miAynen ilk denemem de 3. Gün sonrası olmuştu bı kaç gün sürdü sonra gitti . Büyük ihtimal kullandığımız ilaçlar yapiyor
Bana 8 Ocak denildi 3. Gün embriyosuSizinde test günü 5 ocak mibeklemek cok zor ya
Evet 5 ocak ama erken gebelik testi yapmak istiyorm bi kaç gün sonraHadi hayırlısı canım. Bende henüz tam anlamıyla bi belirti yok. Bugün midem bulaniyo ama transfer öncesi de bulaniyordu ilaçlardan dolayı. O yüzden belirti aramiyorum pektest günü 5 ocak mi sizinde?
Ayyyy cok heyecanlıııEvet 5 ocak ama erken gebelik testi yapmak istiyorm bi kaç gün sonra
Anladım hadi hayırlı haberler olsun canım. Pozitif sonuçlar almak nasip olsun. Güzel sonuçlarını bekliyorumBana 8 Ocak denildi 3. Gün embriyosu
Kaçıncı gün embriyosuEvet 5 ocak ama erken gebelik testi yapmak istiyorm bi kaç gün sonra
Sizin 5 .gün embriyosumu . İnşallah hepimiz çift çizgiyi görürüzAnladım hadi hayırlı haberler olsun canım. Pozitif sonuçlar almak nasip olsun. Güzel sonuçlarını bekliyorum
Evet canım 5.gün embriyosu pgt yapıldı.Sizin 5 .gün embriyosumu . İnşallah hepimiz çift çizgiyi görürüz
Ayy yapalım hadi. Pazar sabahı ilk idrarda. En etkili sonucu o zaman alıyormuşuz. UffCanım pazar günü beraber yapalım mı test
İlk siz güzel haberi verin sonra ben veriyim inşallahAyy yapalım hadi. Pazar sabahı ilk idrarda. En etkili sonucu o zaman alıyormuşuz. Uff
Insallah canım inşallah. Dualarımdasınızİlk siz güzel haberi verin sonra ben veriyim inşallah
Birde pazar yaparsanız testi erken yapmış olursunuz bayaa belki olmasına rağmen negatif çıkar moreliniz bozulurInsallah canım inşallah. Dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?