Gebeliğe Hazırlık 26 Aralık 2023 transfer olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet idrar testi cok kötü biseymis bende 5 6 tane vardi hergün yapa yapa kafayi yedim. Kan sonucu önemli ama işte gelde bize anlat.
Ama ağlarken karnım çok kötü ağrıdı sanki anne ben burdayım aglama diyen biri var gibi . İyice kafayı yemeğe başladım sanırım

Ama ağlarken karnım çok kötü ağrıdı sanki anne ben burdayım aglama diyen biri var gibi . İyice kafayı yemeğe başladım sanırım
Kıyamam o kadar üzülüyorum ki hem kendime hem size. Şu başlıkta hepimizin pozitifi almasını o kadar cok isterdim ki. Daha birimiz pozitif demedi. İnşallah hissettigin gercektir lütfen kendini cok üzmemeye çalış stres en kötüsü.

İnşallah diğer arkadaş pozitif sonuç alır

Merhaba sabahtan beri sizlerin yazdıklarını okuyorum. Benim de 26 aralık 3. Gün embriyosu kan testi 8’inde verilmem istendi. Erken gebelik testi yaptım bomboş çıktı :) Pikachu_2020 seninle durumlarımız benzer, yumurta sayısı cok az olduğundan bizim umudumuz daha az tabi. Hakkımızda hayırlısı

Sizde mi akşam yaptınız testinizi. Tek umudum belki yanlış çıkmıştır . Belki daha yeni geçiyordur

Merhaba, hosgeldin canım bir umutla başlık açtım ama daha 26 Aralık transfer olup pozitif haberi alamadık. Sizin 3. Gün embriyosu umudunuzu yitirmeyin.

Sizde mi akşam yaptınız testinizi. Tek umudum belki yanlış çıkmıştır . Belki daha yeni geçiyordur
Evet akşam 7 gibi yaptım. Kan testinden bir gün önce idrar testinin negatif cıkıp ertesi günkü kan testinde pozitif bile gören var okuduklarımdan. O yüzden %100 umudumu henüz kaybetmedim. Umarım bir anda hepimiz ard arda güzel haberler veririrz.

Çok çok amin . Migrenim tuttu kendimi sikmakdan dişime ağrı girdi sabah kalkinca inşallah cift çizgiyi görürüz . Test yapmadan önce ne zaman tuvalete gitmistiniz bir önemi varmı onuda bilmiyorum da

Çok çok amin . Migrenim tuttu kendimi sikmakdan dişime ağrı girdi sabah kalkinca inşallah cift çizgiyi görürüz . Test yapmadan önce ne zaman tuvalete gitmistiniz bir önemi varmı onuda bilmiyorum da
Bence yok. Hatta sabah ya da akşam olmasının da yok, içinde günün her saati yazıyor zaten. Kendinizi yıpratmayın, belki test henüz sonucu vermiyordur üzüntüye girmeyin pazartesiyi beklemeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…