- 28 Haziran 2021
- 234
- 77
- 48
- 35
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Insallah pozitif olur da diğer embriyolara gerek kalmaz canım.Gebelik testi için kaç saat idrara çıkmamız gerekiyor . Bide benim çift embriyo . İki tüp bebek şansımız kaldı belki sonra hiç yaptiramicaz onun için çok üzülüyorum
İnşallah umudum kalmadi .Insallah pozitif olur da diğer embriyolara gerek kalmaz canım.
Evet idrar testi cok kötü biseymis bende 5 6 tane vardi hergün yapa yapa kafayi yedim. Kan sonucu önemli ama işte gelde bize anlat.Aşşagı yukarı benimde 2 saat olmuştur heralde . Keşke hiç görmeseydim gebelik testlerini
Öyle deme daha test gününe var. 3. Gun embriyosu öyle düşün. Daha önceki transferde kac gün sonra yapmaya baslamistinİnşallah umudum kalmadi .
Ama ağlarken karnım çok kötü ağrıdı sanki anne ben burdayım aglama diyen biri var gibi . İyice kafayı yemeğe başladım sanırımEvet idrar testi cok kötü biseymis bende 5 6 tane vardi hergün yapa yapa kafayi yedim. Kan sonucu önemli ama işte gelde bize anlat.
Yine 9 . Gün yapmıştım ama onda 11. Gün test istemişlerdi . Bunda 13. Güne denk geliyor hafta sonu yüzündenÖyle deme daha test gününe var. 3. Gun embriyosu öyle düşün. Daha önceki transferde kac gün sonra yapmaya baslamistin
Kıyamam o kadar üzülüyorum ki hem kendime hem size. Şu başlıkta hepimizin pozitifi almasını o kadar cok isterdim ki. Daha birimiz pozitif demedi. İnşallah hissettigin gercektirAma ağlarken karnım çok kötü ağrıdı sanki anne ben burdayım aglama diyen biri var gibi . İyice kafayı yemeğe başladım sanırım
Anladim canım inşallah kan testinde pozitif cikar ya.Yine 9 . Gün yapmıştım ama onda 11. Gün test istemişlerdi . Bunda 13. Güne denk geliyor hafta sonu yüzünden
Keşke sabah yapsaydım heralde 1 saat önce lavabo gitmişimAnladim canım inşallah kan testinde pozitif cikar ya.
Ay hadi inşallah. Bi daha yapacak olursan sabah ilk idrarda yap canım garanti olsun.Keşke sabah yapsaydım heralde 1 saat önce lavabo gitmişiminşallah yanlış çıkmıştır
İnşallah diğer arkadaş pozitif sonuç alırKıyamam o kadar üzülüyorum ki hem kendime hem size. Şu başlıkta hepimizin pozitifi almasını o kadar cok isterdim ki. Daha birimiz pozitif demedi. İnşallah hissettigin gercektirlütfen kendini cok üzmemeye çalış stres en kötüsü.
Yarın öyle yapıcam inşallahAy hadi inşallah. Bi daha yapacak olursan sabah ilk idrarda yap canım garanti olsun.
Hadi hayırlısı canımYarın öyle yapıcam inşallah
Sizde mi akşam yaptınız testinizi. Tek umudum belki yanlış çıkmıştır . Belki daha yeni geçiyordurMerhaba sabahtan beri sizlerin yazdıklarını okuyorum. Benim de 26 aralık 3. Gün embriyosu kan testi 8’inde verilmem istendi. Erken gebelik testi yaptım bomboş çıktı :)Pikachu_2020 seninle durumlarımız benzer, yumurta sayısı cok az olduğundan bizim umudumuz daha az tabi. Hakkımızda hayırlısı
Merhaba, hosgeldin canımMerhaba sabahtan beri sizlerin yazdıklarını okuyorum. Benim de 26 aralık 3. Gün embriyosu kan testi 8’inde verilmem istendi. Erken gebelik testi yaptım bomboş çıktı :)Pikachu_2020 seninle durumlarımız benzer, yumurta sayısı cok az olduğundan bizim umudumuz daha az tabi. Hakkımızda hayırlısı
Evet akşam 7 gibi yaptım. Kan testinden bir gün önce idrar testinin negatif cıkıp ertesi günkü kan testinde pozitif bile gören var okuduklarımdan. O yüzden %100 umudumu henüz kaybetmedim. Umarım bir anda hepimiz ard arda güzel haberler veririrz.Sizde mi akşam yaptınız testinizi. Tek umudum belki yanlış çıkmıştır . Belki daha yeni geçiyordur
Çok çok amin . Migrenim tuttu kendimi sikmakdan dişime ağrı girdi sabah kalkinca inşallah cift çizgiyi görürüz . Test yapmadan önce ne zaman tuvalete gitmistiniz bir önemi varmı onuda bilmiyorum daEvet akşam 7 gibi yaptım. Kan testinden bir gün önce idrar testinin negatif cıkıp ertesi günkü kan testinde pozitif bile gören var okuduklarımdan. O yüzden %100 umudumu henüz kaybetmedim. Umarım bir anda hepimiz ard arda güzel haberler veririrz.
Bence yok. Hatta sabah ya da akşam olmasının da yok, içinde günün her saati yazıyor zaten. Kendinizi yıpratmayın, belki test henüz sonucu vermiyordur üzüntüye girmeyin pazartesiyi beklemeden.Çok çok amin . Migrenim tuttu kendimi sikmakdan dişime ağrı girdi sabah kalkinca inşallah cift çizgiyi görürüz . Test yapmadan önce ne zaman tuvalete gitmistiniz bir önemi varmı onuda bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?