Gebeliğe Hazırlık 26 Aralık 2023 transfer olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benimde kan sonucum çıkmış 0.100 negatif maalesef
Canım benim rabbimin Bi bildiği vardır dua et bol bol funda ucuker in kitaplarını tavsiye ediyorum.. uzulme diyemem cunku bu surec cok ama cok zorlayici bi surec neler hissettigini anlayabiliryorum...

Aa bende izmirdeyim irenbeye gidiyorum. Israel hoca da irenbede diye biliyorum. Memnunmusun canim doktordan
Ben 2 tane irenbe de denemiştim olmadı israel beyi hiç iyi duymadım açıkçası ama eşimin israrlari üzerine gitmiştik ama hiç bahsedildiği gibi para göz Bi insan değil kaba değil terslemiyo ne zaman istesem ulaşabildiği. Hatta biz sıfırdan başlayalım dedik o tam tersi aradı hemen banu hanımı embriyolarin durumunu sordu sonra bize gerek yok kaliteleri çok iyi şansımızı deneyelim dedi.. transfer günü de keza öyle çok babacan Bi tavrı vardı iki sefer yanıma uğradı nasıl olduğumu sordu oncesi sonrasi transfer esnasında surekli muhabbetle geçti çok rahattım bu sefer. Irenbe de hangi Dr canım seninki

İnşallah canım da gebelik testinde hala negatif
Benim diğer ikisi idrar test te negatif çıktı kanda pozitif cikti hatta bugün kan vermeye gittiğimde dedim idrarda baktım pozitifti ama güvenemiyorum diye pozitif çıktıysa pozitiftir dedi ama negatif çıkıp pozitif çıkan çok oluyo o yüzden aldanmayın diyoruz dedi

Bende Ege Üniversitesinde yaptır

İnşallah yaa bir daha hiç uğraşmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…