23 yaşındayım güya ama 70 hissediyorum

zor bı durum canım bende kucukken bı cok sey yasadım ınan hayattan sogudum ama ne olursa olsun babandır yıne söylemış ıcını dökmussun hatasının gecte olsa farkına varmıs ama artık çok geç oda bunu anlamıs ama genelde erkekler daha cok sevılır ama ben bu yönden sanslıydım cunkı 4 erkek 1 kızdım sonra kardesm oldu 2 kız olduk cook kıskandım cunkı benm babam öldu uvey babam hernekadar baksada okadar ayrımcılık yaptıkı bunları sımdı anlıyorum ve sımdı dahada azıttı benm kızım felen noktasına geldı olay ınsanlar neler yasıyor ben pasıf yetıstım ama kardesım öyle degıl tek basına 15 yasında heryere gıdıyor cunkı annem ögrensın gıtsın felan dıyo benm zamanımda ortam kötuymus bıde yenı sehır olunca bılmedıgı yer salmamıs ama benı böyle kendıne guvenı olmayan bı ınsan olarak topluma kazandırdı ve ben artık yanlız bıyere gıdemıyorum boşlukta gıbı oluyorm off off bende ıcımı dökım dedım umarım sorun olmamıstır allah baska dert vermesın ne dıyelım

teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için
umarım geçecek ama zor görünüyo...beni çok seven sevgilimde hep bi kusur arıyorum insanın babası o kadar değer vermezken yabancı bi erkek neden versin bu değeri diye

tabiki sorun olmadı cnm Allah yardımcımız olsun

az öne kardeşimin dersaneyle ilgili tartışmasında fikrimi söyledim babam bağırdı sen atlama senle ne ilgisi var diye..çok bozuldum bende ağladım bağırdım bidaha sakın benle konuşma fırsatım olsa defolup gitcem bu evden beni hiçe sayıyosun sen dedim..o da sende beni dedi...ya benim konuşmaya bile hakkım yok

kız evlat en hayırlısı sizinkiler anlayamamışlar bunu

iki kiz evlat arasinda bile ayrim oluyor maalesef Kime sozlerini dinletir guclerini yetirirlerse ona gore davraniyorlar. Ornegin birine erkek arkadas ayiptir digerine laf dinletemedikleri icin kabulenirler, birinin giyimine karisamazlar ama sessiz duranin herseyine karisirlar, biri ders calirken modemi kapatilir internete girmesi yasaktir digeri ise oyle calisiyor dinlemiyor bizi naparsa yapsin derler
Hep haksizlik yazik diyorum cok yazik

Son düzenleme:
geçen yalan dünya dizinde bir replik vardı çok hoşuma gitti.gülse birsel "anne babalar başka bir tür değil,bizim yaşlanmış evlenmiş halimiz o yüzden hatalarının olması çok normal,beklentileri çok yüksek tutmamak gerekir" demişti.baban küçük gibi görünen ama aslında çok büyük olan hatalar yapmış sana karşı.ama en azından şimdi pişman üstelik özür dileyecek kadar.bunu da herkes yapamaz. bence affet ve bu yükten kurtul.bundan sonra güzel bir ilişkiniz olsun.amaan artık nasılsa büyüdüm deme.evlendikten sonra da çok ihtiyacın olabilir baba şefkatine.

Canım anne babalar maalesef evlatlar arasında ayrım yapabiliyor özellikle bizim toplumumuzda hele bir de kardeşin erkekse daha çok ayrımcılığa maruz kalıyorsun.En eğitimli kültürlü ailede bile böyle.Benim de içimde çok ukte kaldı ,çocukluğumdan.Belki küçük küçük gibi duruyo ama insanın içinde nasıl bir sızı bıraktığını iyi bilirim.Üniversite öğrencisi olduğuna göre henüz çok genç olmalısın.Bundan önce yaşadıklarınla ilgili yapılabilecek bişey yok.Sen de artık önüne bakmalısın.Az önce bi mesajında kardeşinin dershanesiyle ilgili yorum yaptığını ve babanın da sen karışma dediğini anlatmışsın.Bence de boşver tamamen kendinle ilgili olaylara yoğunlaş.Kendin ne yapmak istiyosun bunlara bak.Ve yapmak istediğin şeyler için gerekirse babanla mücadele et.Çünkü mücadele ederek kazandığın bişeyin değerini ancak kazanınca anlayacaksın.Bu zamana kadar bir uykudaydın hiçbirşeyden haberin yoktu güçsüzdün ve çocuktun.Ancak şimdi o uykudan uyandığını düşün genç bir kadınsın üniversiteye gidiyosun ve hayatın başındasın.En çok kendine güven.Mesela az önce sorunun cevabını bildiğim halde söyleyemiyorum demişsin.Neden söylemiyorsun.Söyle.Kaybedecek neyin var.Etrafındakiler senden daha mı iyi.Onlar hiçbir zaman kendilerini değersiz hissetmemişler midir,ya da hissettirilmemişler midir.Asla.Herkesin yarası kendi içinde saklı.Tüm başarılı insanlara bir bak.Bu başarıları kazanacak gücü nerden buluyolar sence.Ben söyleyim kendilerine inanıyolar,gücü kendi içlerinde buluyolar.Çok klişe bişey daha söyliycem bugün hayatının geri kalanının ilk günü,unutma herşeyi bugün değiştirebilirsin.Kabuğunu kırmanın tam zamanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…