baban cok fazla ayrimcilik yapmis,bu yuzden psikolojin bozulmus. Ama sikma canini unut gecmisi,onunde guzel gececek yillarin var insallah
yaşanan lar aynı değil elbette ama benim çocukluğuma ait hislerim de seninki gibiydi.
inan yaşadıklarım seninkilerden belki daha vahimdi bile.
zaman geçtikçe benim de babamın aklı başına geldi.
üniversite yıllarımdan itibaren benle ilişkisi değişti.
samimi olduğunu hissettiğim için izin verdim o değişime ve pişman olmadım. çünkü pişmanlığının gerçek olduğunu görmüştüm.
iyiydi babam. bunu anladım inandım ve onu çok sevdim.
sanırım o da, çok değer verdiği oğlunu tanıdıkça, büyümüş oğlunun ona benim kadar değer vermediğini gördü.
sonuçta gerçekten babam oldu. onu hep yanımda hissettim ve varlığı bana güven verdi. bir kız evlat için çok önemli bişey bu.
babam artık yok. keşke olsaydı. çok özlüyorum.
annem için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
annem gaddar ve duygusuz bir kadındır. onun ne gözlerinde ne sözlerinde, asla pişmanlık kırıntısı görmedim.
onu affetmedim ve etmeyeceğim.
bence babana bir fırsat ver. eğer pişmanlığında samimiyse,
gerçekten bir babaya sahip olma şansını kaçırmayasın.
Senin özgüvenin sıfıra düşmüş. Kusura bakma ama kendini iyice bırakmışsin. İnsanlar çocukken ne ağır olaylar yaşıyor ve toparlanıyorlar.
Silkin, kendine gel. Özgüvenini arttıracak kitaplar oku. Kişisel gelişimle ilgilen.
Senin en büyük düşmanın sensin. Unutma.
Cok üzüldüm yasadıkların icin ama bak, söylemissin o' da kabul etmis unutulmaz ama eskisi gibi acıtmazda canını.
Artık kendin icin birseyler yapmalısın.
Okulunu bitir, meslegini eline al.
Kitaplar oku tek basına yetmez diyorsan bir uzmandan yardım al.
sanırım en doğrusu uzmandan yardım almak part time çalışıyorum babamdan harçlık almak istemiyorum üniye başladığımdan beride almadım öğrenim kredisi aldım çalıştım
düzgün bi mesleğim olduğunda gidebilirim uzmana özele gitmem gerekir sanırım tam ilgilenimesi için
çok istiyorum mutlu olmak..beni çok seven bi sevgilim var..her istediğimi az çok para biriktirerekte olsa alabilecek gücüm şimdiden var Allaha çok şükür
ama içimde bi boşluk var ki bunlar beni mutlu etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?