23 yaşındayım güya ama 70 hissediyorum

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
kızlar mutlu olamıyorum artık çok güçsüz yalnız yorgun hissediyorum kendimi,erkek arkadaşıma duyduğum aşktan şüphe ediyorum artık mesela
çocukluğum çok zor geçti 2 kardeşiz erkek kardeşim doğdu ben 7 yaşındayken o günden sonra hayatım değişti...mesela kardeşimle kavga ettik bi gün o ağladı ablama vurcam diye hayır dedim babam elimi tuttu benim ona vur dedi
okul dışında sokağa çıkamadm kızım ben bişi olurmuş evde bi kez bile istediğim kanal açılmadı çünkü erkek kardeşim vardı o erkekti o küçüktü bende sanki kocaman kızdım yaa..
ona 2 bisiklet alındı bana 0 ben kızım insanlar bakar
ona pc alındı bana hayır o çocuktu çünkü şuanki pcmi işe girip kendim aldım neyse o sorun değilde
hiçbir okul gezisi pikniğine gönderilmedim evde kitap okumak için ölürdüm lise zamanı ama babam kızardı yokkkk ders çalış diye okula gittiğim saatler cennet gibiydi insanların arasındaydım kaprisli kardeşimle onun yalakası babam yoktu böle yazdığıma tepki alcağım ama evet içimden bu geçiyor
üniyi kazandığımda hayatım değişti ailemle aynı şehirde üni kazanmama rağmen zamanla sesim çıkmaya başladı babamla eski günleri tartıştım özür bile diledi benden ama çok yorgumun ben çok mutsuzum hiçbişey beni mutlu etmiyo yalnızım... babam onu kucağına alıp severken benlede sohbet etse isterdim ama olmadı şimdi babam istiyor ama ben istemiyorum onla konuşmak selam vermek yeter ne paylaşcam ki artık onla

mesela ben ilkoluldayken maddi durumumuz çok kötüydü simit alcak kadar bile harçlığım olmadı..babam kardeşime para verirdi bi kez bende istedim okulda bişey alırım diye kıskanç diye bağırdı bana

şimdi ona ben kıskanç değilim sen ayrımcı ve bencildin bende çok büyük yaralar açtın yaşladığında bakmam sana oğlun baksın diyorum haklısın kızım cahildim sen affet diyor

yılların yorgunluğu var üstümde heryerde en sessiz en çekingen benim..babamdan hiç dayak yemedim ama keşke dövseydide bu kadar ezmeseydi bu kadar spğutmasaydı beni hayattan..
anneme soruyor öylemiydm ya o kadar mı diyor annemde daha fazlası beni bile soğuttun hayattan çenenle diyor..annem yanımdaydı ama yetmedi babamın beni ezmesine çare olamadı

Son düzenleme:
baban cok fazla ayrimcilik yapmis,bu yuzden psikolojin bozulmus. Ama sikma canini unut gecmisi,onunde guzel gececek yillarin var insallah

baban cok fazla ayrimcilik yapmis,bu yuzden psikolojin bozulmus. Ama sikma canini unut gecmisi,onunde guzel gececek yillarin var insallah

evet gerçekten erkek arkadaşım bana o kadar sevecen davranıyor ki ona karşı bile inanılmaz hırçınım ama bana babamın vermediği sevgiyi verdi

yapabilecegin en iyisi yasadiklarindan ders al..bunlar senin sucun degil asla..bundan sonraki hayatina bak, gecmise takilma,,gecmisle yasanmaz.gecmisle yasansaydi kimse mutlu olamazdi..seni anliyorum , cocuklukt yasanilan bircok sey hafizadan silinmiyor.ama sen düsünmemeye calis ve basta dedigim gibi ders al , sen bunlari kendi cocuklarina yasatma yada kendi hayatini artik karartma..sana tavsiyem bu...

cidden zor şeyler yaşamışsın , psikolojinin küçüklükten etkilenmesi kötü ve etkili olmuş, Ama ne varsa kız evlatta vardır bu da bir gerçek , anne baba yaşlandıgı zaman kız çocukları sahip çıkar onlara . babanız gerçekten pişmandır ve hhatasını anlıyodur umarım .

çocukken aaçılan yaralar asla unutulmaz seni çok yormuşlarr ama sende uni okumussun çalışıyosun aşman lazım bunları olanları cehalete ver hayata devam et yapacak bişeyin yokki baska

dahası şu var hiçbir arkadaşımla paylaşamadım ben lisedeyken babamda duygu durum bozukluğu vardı
bizi bi gün salonda topladı bende boğazmızı kescek kurtulduk bu hayattan diye sevindim ama kesmedi dışardaki silahlılardan korumuş tabiki dışarda kimse yoktu
o günden sonra karanlıkta duramadım ben karanlıkta yemin ediyorum boğazım sıkılıyomuş gibi nefessiz kalıyorum
daha anlatamadığım neler yaşadım hayattı n sonuna gelmiş her acı yaşamış yaşlı biri gibiyim

kafana taktığın şey; sorundur.
bana göre çok sorun yok ortada
kimi neye gööre nezaman kadar yargılayıp suçlayacaksın
geçen geçmiş unutmazsan böyle kafana mutsuzluk diye yerleştirirsen olayları hayat mutsuz bir yer olur
akıl o dur ki soyut acıyla somut acıyı ayırtedebilsin
zeka odur ki gerçek sorunu dahi sorun değilmiş gibi kabul edebilsin

yaşanan lar aynı değil elbette ama benim çocukluğuma ait hislerim de seninki gibiydi.
inan yaşadıklarım seninkilerden belki daha vahimdi bile.
zaman geçtikçe benim de babamın aklı başına geldi.
üniversite yıllarımdan itibaren benle ilişkisi değişti.
samimi olduğunu hissettiğim için izin verdim o değişime ve pişman olmadım. çünkü pişmanlığının gerçek olduğunu görmüştüm.
iyiydi babam. bunu anladım inandım ve onu çok sevdim.
sanırım o da, çok değer verdiği oğlunu tanıdıkça, büyümüş oğlunun ona benim kadar değer vermediğini gördü.
sonuçta gerçekten babam oldu. onu hep yanımda hissettim ve varlığı bana güven verdi. bir kız evlat için çok önemli bişey bu.
babam artık yok. keşke olsaydı. çok özlüyorum.

annem için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
annem gaddar ve duygusuz bir kadındır. onun ne gözlerinde ne sözlerinde, asla pişmanlık kırıntısı görmedim.
onu affetmedim ve etmeyeceğim.

bence babana bir fırsat ver. eğer pişmanlığında samimiyse,
gerçekten bir babaya sahip olma şansını kaçırmayasın.

haklsın gerçekten ama kalbimde bi katılık var içimden gelmiyor sanki bazen beni öpüyor ama sahte diyorum içimden tamam gerek yok baba anladm sevgini göstermek istiyosun diyorum

yaşadıklarına üzüldüm canm çocukluk çok önemli yaşanılan herşey bence hayatımızı etkiliyor

Son düzenleme:
En azından içinde kalmamış söylemiş rahatlamışsın
Hiç takma önüne bak
Üniversite öğrencisisin ne güzel
Kendin için çalış,yaşa artık

Baban su an cok pişman olmuş e tabi yaslanmaya başlamıştır artık. Adam sana ne yaptığının farkına bile varmamış.

Su an okulun var ne güzel, babana karsı da artık pasif degilsin. Mesleğini eline alacaksın. Hayatin daha da guzel olacak.

Gecmise sünger çekmek zorundasın canım. herseyi sorgularsan için çöker iyice. O kadar gencsin ki, önemli olan su an. Sen bugüne bak. Hiçbir konuda geriye bakma. Asla ve asla.

haklısınız arkadaşlar ama kişilik olarak olmak istemediğim bi insanım..sınıfta konuşamam bildiğim soruyu cevaplayamam bilmediğimi soramam..arkadaş edinemem sadece benle arkadaş olmak için yanaşanlarla arkadaş olabiliyorum...

Senin özgüvenin sıfıra düşmüş. Kusura bakma ama kendini iyice bırakmışsin. İnsanlar çocukken ne ağır olaylar yaşıyor ve toparlanıyorlar.

Silkin, kendine gel. Özgüvenini arttıracak kitaplar oku. Kişisel gelişimle ilgilen.

Senin en büyük düşmanın sensin. Unutma.

evet sıfıra düştü:26:
çünkü gösterdiğim hiçbir başarıda arkamda durmadılar
ortaokulda tüm derslerim 5ti babama gösterdim karnemi banane kendine yapıyosun dedi
kendimle ilgili şu aralar hiç bi umudum yok

Cok üzüldüm yasadıkların icin ama bak, söylemissin o' da kabul etmis unutulmaz ama eskisi gibi acıtmazda canını.
Artık kendin icin birseyler yapmalısın.
Okulunu bitir, meslegini eline al.
Kitaplar oku tek basına yetmez diyorsan bir uzmandan yardım al.

sanırım en doğrusu uzmandan yardım almak part time çalışıyorum babamdan harçlık almak istemiyorum üniye başladığımdan beride almadım öğrenim kredisi aldım çalıştım

düzgün bi mesleğim olduğunda gidebilirim uzmana özele gitmem gerekir sanırım tam ilgilenimesi için

çok istiyorum mutlu olmak..beni çok seven bi sevgilim var..her istediğimi az çok para biriktirerekte olsa alabilecek gücüm şimdiden var Allaha çok şükür

ama içimde bi boşluk var ki bunlar beni mutlu etmiyo

Anlıyorum devlet hastanelerini pek önermiyorum cünkü 5 dk. icinde derdini anlatmak durumundasın ki, insanın kendisinden sikayet etmesi gibi oluyor ben söyleyim, böyleyim falan demesi..

hayatın herkesi sınadığı ve herkese kattıgı şeyler var.. sen hayatın boyunca böyle muamele gören insanlara destek ol.Eşinle çocugunla yuvanda buna benzer hatalarda uzak dur.. erken olgunlaşmak hayatı öğrenmek insana çok şey katar emin ol.Çünkü bilinçli görüyorum şuan seni.. hayatın başındasın ve daha hayatı yaşamak için yılların var.. bence bir tık öndesin hevesini körüklemeli bunlar senin azmini körüklemeli.E mi

Unutmaya çalışmak ne mümkün unutamazsın..İzi kalır.. anısı kalır..yarası kalır..

Bir kız çocuğu babasına aşık doğar,babası ile ilişkisi zedelenmişse

Padişahın oğlu gelse tam anlamıyla sevemez,güvenemez,bağlanamaz

Hoş bunların tam olarak nasıl olduğunu da bilemez ya..

Eksiktir,eksik kalır, eksik yaşar,eksik bakar geleceğe.

Hayat yorar ,kolay kırılır ,kırılgandır.

AMa herşeyi bir yana bırakırsak hayat yaşamaya değer eksikte olsa yarım da olsa

Bir gün içinde kalan yarım sevincini tamamlama fırsatı bulursun kendi yuvanda

Önemli olan bunlara rağmen hayata kendini kapamamaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…