23 Yaş Çok Mu Geç? Lütfen Yardım Eder Misiniz

İlk tavsiyem bugün ki arkadaşların yarın yanında olmayacak. Kimseye cok değer verme hayatınla ilgili kararlarda etkilenme. İkincisi ise, ilkinde kazanmışsın you go girl şimdi ki denemende harika bi sonuç çıkartırsın yüklenn .. 33 te diyeceksin 23 te bebekmişim.

Onlar arkadaş değil hayatına köstek senin 23 yaş mis gibi gencecik yaş 4 sene bölümün sürse 30 unda Dr unvanını bile alırsın sakın hayallerinden vazgeçme ben geçtim sen geçme zaman geri gelmez arkadaşım kendine güven

Bunun bir sonu yok. 23 yaş geç mi diyorsun şimdi ama 5 sene sonra keşke 23 olsaydım dersin, sonra 33 olursun 28 olsaydım dersin. Bu böyle gider. Geçmiş gitmişe yapılacak bir şey yok. Hayat öyle de böyle de ilerliyor. Ben de ikinci üniversitemi benden 10 yaş küçüklerle okudum, çok insan var böyle. Sadece okulunu bitirdiğinde seni diplomalı işsizler ordusuna dahil etmeyecek, ihtiyaç duyulan bir bölüm okumaya özen göster. Bu mesele kaç yaşında olduğundan çok daha önemli.

Kesinliklle kimseyi dinleme. Ben 30 yaşında ehliyet aldım araba kullanmaya başladım. Şuanda 40 yaşındayım ve ise gireli iki ay oldu :) umarım ucundan da olsa örnek olabilmişimdir. Çevrendekiler resmen köstek olmaya çalışıyor. Hem 23 yaş missss gibi yaş bunlari yapmak için. Hedeflerine sıkı sıkı tutun derim

Yorumunuz için teşekkür bu yaşlarda arkadaşlara fazla önem verirdim ama artık akillandim mesafemi koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…