- 1 Ağustos 2018
- 2.716
- 4.742
- 133
İlk gebeliğim kürtajla sonuçlandı maalesefBazen belirti olmuyormuş , ikinci bebeği istiyorsun sanırım ☺ Benim Kaşık ağrım var ama adet yaklaşırken de oluyor ama ne hikmetse geçin ay hiç belirti vermeden geldi adet. Ne zaman yapacaksın testi ☺
Aynen öyle valla.. İlk zamanlar hatta acaba hamile kaldım mı diye korkuyordummeğer ne zormuş bu işler sırt ağrım var sadece o da haftasonu misafir için deli gibi temizlik yaptığımdan sanırım
Yaa onu bende yapıyodum hamile kaldıım diye korkarak test yapıyodumAynen öyle valla.. İlk zamanlar hatta acaba hamile kaldım mı diye korkuyordummeğer ne zormuş bu işler sırt ağrım var sadece o da haftasonu misafir için deli gibi temizlik yaptığımdan sanırım
İlk gebeliğim kürtajla sonuçlandı maalesefeve giderken alıcam işteyim şu an. Benimde kasık ağrım adet sancısı gibiydi hatta üşüttüm bu ay çok ağrıcak galbaaa demiştim
Adet öncesinden farklı hiç belirtim yoktu ki kendimi çok iyi dinlerim gebelik beklediğim içinYa çok geçmiş olsunakıntın da var mıydı peki o zaman , ay herkes öyle diyo adet sancısıyla aynı diyo
Bende 28Kızlar yaşlar kaç bu arada , ben 28 olcam ☺
Yaşlar aynıymışBende 28
Adet öncesinden farklı hiç belirtim yoktu ki kendimi çok iyi dinlerim gebelik beklediğim içinakıntı 5 6. Haftalarda arttı benim
[/QU peki kürtajdan ne kadar sonra tekrar düşündünüz , inşallah vardır bebeğin ve sana da sımsıkı tutunur
Nasıl sence var mı bu ay hissediyo müsünİnşallah cnm sağol. Kürtajdan sonra 6 7aydır deniyoruz
Yok kUzum ben doktora hiç gitmedim henüz yeni evliyiz diye , ama bu ay da olmazsa gideceğim . Bu ay olsun diye hiç çabalamadım yumurtlama gününü bile değerlendiremedim ovülasyon testi yapmadım canımız ne zaman isterse o zaman yaptıkinşallah pozitif çıkar biz de çok mutlu oluruz
Valla nasılsa yoktur bisey deyip çok da sakinmadim. Ne zaman ki o ağrı oldu ondan sonra korkmaya başladım ama ben niye dikkat etmedim dedim.Çok zorlaşmış hamilr kalmak bence artık . Ah kUzum biraz sakınsaydın kendini keşke bence kötü bir şey yok kötü düşünme
Kıymetini bilememişiz o zamanlarınYaa onu bende yapıyodum hamile kaldıım diye korkarak test yapıyodum
Hiç belirtim yok hamilelikte kasık ağrım olmuştu en azından. Bu ay göğüslerim ağrıyo sadece ama o hep olurNasıl sence var mı bu ay hissediyo müsün ☺
Aynen cnmKıymetini bilememişiz o zamanlarıngeçmiş olsun canım bu arada.. İnşallah bu ay güzel haberler gelsin hepimize
Çok erken yapmışsın cnm çıkmaz ki olsadaBenim de 25 aralık bat, dün test yaptım belki çıkar diye ama çıkmadı, belirtim de yok bekliyorum çaresizce inşallah vardır
Amin inşallah canımAynen cnminşallah hepimiz veririz hayırlı haberi burada rabbm kimseye evlat hasreti çektirmesin
Çok erken yapmışsın cnm çıkmaz ki olsada
Bende dayanamıyorum bugün yapıcam tek çizgiye uzuun uzun bakıp bi daha ki aya kadar en azından kafamı rahatlatmak istiyorumEvet biliyorum ama erken yumurtlamıştım belki çıkar diye umutlandım bir an dayanamadım yaptım elimdeki testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?