• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık lütfen bakar mısınız? pozitif mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dün bir test daha yaptım
ben çıplak gözle görebiliyorum ama resimde netleyemedim bir türlü, ekliyorum aşağıya
hala adet olmadım ve pembe akıntım devam ediyor. dün bir kere kahverengiye döndü ama sonra tekrar pembeleşti
kasıklarımda ara ara ipme batması var ve adet ağrısı gibi ağrı hissediyorum
geçen ayı baz aldığımda gecikmemin bugün 4. günü ve bu ilk defa oluyor
dün akşam midem bulandı, gece de uykumdan uyandıracak derecede bir baş ve boğun ağrısı yaşadım ki bu dehşetti

birazdan sağlık ocağına gidip kan vereceğim bir aksilik çıkmazsa

Eklentiler

• IMG_1017.webp
    IMG_1017.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 146
dün bir test daha yaptım
ben çıplak gözle görebiliyorum ama resimde netleyemedim bir türlü, ekliyorum aşağıya
hala adet olmadım ve pembe akıntım devam ediyor. dün bir kere kahverengiye döndü ama sonra tekrar pembeleşti
kasıklarımda ara ara ipme batması var ve adet ağrısı gibi ağrı hissediyorum
geçen ayı baz aldığımda gecikmemin bugün 4. günü ve bu ilk defa oluyor
dün akşam midem bulandı, gece de uykumdan uyandıracak derecede bir baş ve boğun ağrısı yaşadım ki bu dehşetti

birazdan sağlık ocağına gidip kan vereceğim bir aksilik çıkmazsa
Bütün başlığı yorumları heyecanla okudum. ha hamileymiş ha yazmış derken sonuna kadar gelmişim :D sonucu paylaşın lütfenn

Bütün başlığı yorumları heyecanla okudum. ha hamileymiş ha yazmış derken sonuna kadar gelmişim :D sonucu paylaşın lütfenn
maalesef 🥺 adet oldum bugün 3 gün gecikmeyle
ayrıca 2 ayrı test yapmıştım pozitif çıkmıştı
ha bir de bu sabah kan da vermiştim gebelik var mı diye testlere güvenerek ama şimdi adet oldum

maalesef 🥺 adet oldum bugün 3 gün gecikmeyle
ayrıca 2 ayrı test yapmıştım pozitif çıkmıştı
ha bir de bu sabah kan da vermiştim gebelik var mı diye testlere güvenerek ama şimdi adet oldum
Üzülme lütfen, hayırlısıyla gelsin inşallah geleceği zaman. İnsan çok üstüne düştüğünde olmaz ya istediği şey, bazen hiç düşünmediğinde pat diye önüne düşer :KK200:

Rabbim en yakın zamanda nasip eder de evladınız olur inşallah, bu mübarek günde dualar kabul olur inşallah bir an önce bebisiniz olur inşallah
amin amin amiiinnn 😢 allah razı olsun rabbim sana da hakkında en hayırlı olanı nasip etsin en kısa sürede, şu mübarek günde sen benim kalbine dokundun rabbim de senin hayatını güzelleştirsin

amin amin amiiinnn 😢 allah razı olsun rabbim sana da hakkında en hayırlı olanı nasip etsin en kısa sürede, şu mübarek günde sen benim kalbine dokundun rabbim de senin hayatını güzelleştirsin
Aminn hepimizin inşallah rabbim seninde hayatını guzellestirsin en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah ❤️❤️🤲🏻

Yalanci pozitif çıkarıyor bu iki test bide freely de çıkartıyor bence awox prodoctor veya predictor early kullanın daha kesin sonuç alacaksınız
Mimea marka test yaptım daha önce hiç çizgi çıkarmadı simdi test yaptım sizce pozitif mi

Eklentiler

• IMG_6119.webp
    IMG_6119.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_6118.webp
    IMG_6118.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_6117.webp
    IMG_6117.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_6116.webp
    IMG_6116.webp