- 6 Ocak 2025
- 189
- 60
- 13
- 30
- Konu Sahibi pamukkalplikiz
ay hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua et lütfeeeennn. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim ikinize de hayırlı evlat nasip etsin gönlünüze göre versin inşallahay hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua et lütfeeeennn.![]()
amiiiinnnnn allah razı olsunRabbim ikinize de hayırlı evlat nasip etsin gönlünüze göre versin inşallahEkim anneleri arasına katılın sizde
aminn
Bütün başlığı yorumları heyecanla okudum. ha hamileymiş ha yazmış derken sonuna kadar gelmişimdün bir test daha yaptım
ben çıplak gözle görebiliyorum ama resimde netleyemedim bir türlü, ekliyorum aşağıya
hala adet olmadım ve pembe akıntım devam ediyor. dün bir kere kahverengiye döndü ama sonra tekrar pembeleşti
kasıklarımda ara ara ipme batması var ve adet ağrısı gibi ağrı hissediyorum
geçen ayı baz aldığımda gecikmemin bugün 4. günü ve bu ilk defa oluyor
dün akşam midem bulandı, gece de uykumdan uyandıracak derecede bir baş ve boğun ağrısı yaşadım ki bu dehşetti
birazdan sağlık ocağına gidip kan vereceğim bir aksilik çıkmazsa
maalesefBütün başlığı yorumları heyecanla okudum. ha hamileymiş ha yazmış derken sonuna kadar gelmişimsonucu paylaşın lütfenn
sabah kan verdim sonuç beklerken adet oldumBize de haber verin, dualarım sizinle inşallah bebiş vardır![]()
Üzülme lütfen, hayırlısıyla gelsin inşallah geleceği zaman. İnsan çok üstüne düştüğünde olmaz ya istediği şey, bazen hiç düşünmediğinde pat diye önüne düşermaalesefadet oldum bugün 3 gün gecikmeyle
ayrıca 2 ayrı test yapmıştım pozitif çıkmıştı
ha bir de bu sabah kan da vermiştim gebelik var mı diye testlere güvenerek ama şimdi adet oldum
Rabbim en yakın zamanda nasip eder de evladınız olur inşallah, bu mübarek günde dualar kabul olur inşallah bir an önce bebisiniz olur inşallahsabah kan verdim sonuç beklerken adet oldum![]()
amin amin amiiinnnRabbim en yakın zamanda nasip eder de evladınız olur inşallah, bu mübarek günde dualar kabul olur inşallah bir an önce bebisiniz olur inşallah
Aminn hepimizin inşallah rabbim seninde hayatını guzellestirsin en kısa zamanda kucağını doldursun inşallahamin amin amiiinnnallah razı olsun rabbim sana da hakkında en hayırlı olanı nasip etsin en kısa sürede, şu mübarek günde sen benim kalbine dokundun rabbim de senin hayatını güzelleştirsin
Mimea marka test yaptım daha önce hiç çizgi çıkarmadı simdi test yaptım sizce pozitif miYalanci pozitif çıkarıyor bu iki test bide freely de çıkartıyor bence awox prodoctor veya predictor early kullanın daha kesin sonuç alacaksınız
Sonuç ne oldu merak ettim awoxu ben yeni aldım 50 ₺ çokta pahalı değil ve herkeste memnun umarım hamilesinizdirprodoctor aşırı gereksiz pahalı sanki ama awox bilmiyorum o ne kadar bilginiz var mı
peki ben bu testi geçersiz mi sayayım ?
değilim, adet oldum dün bittiSonuç ne oldu merak ettim awoxu ben yeni aldım 50 ₺ çokta pahalı değil ve herkeste memnun umarım hamilesinizdir