ben de 23 Aralık :)23 Aralık bat .. kasık ağrısı bugün başladı. Gelmesin kırmızılar lütfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 23 Aralık :)23 Aralık bat .. kasık ağrısı bugün başladı. Gelmesin kırmızılar lütfen![]()
5 gün kaldıı var mı belirtiiben de 23 Aralık :)
Hiç öyle düşünme , eğer varsa inşallah tutunmuştur bebişin sanaBenim de 21i ama hiç belirtim yok. Misafir gelecek diye çok ağır işler de yaptım bisey vardiysa da duruyor mu bilmem
İnşallah canım. Ama çok yoruldum. Üzerine misafir gelenlerin bavulunu taşıdım mecburiyetten. Çok korkuyorum şu an bisey varsa bisey oldu mu ki diye.. O bavul taşıdığım gün tek taraflı 5 dklik ağrım da oldu çok kötü. İyice moralim bozulduHiç öyle düşünme , eğer varsa inşallah tutunmuştur bebişin sana
Yardım edecek kimse yok muydu ? Eğer şüpheleniyorsan kanama falan bir şey olmadıysa bebekte varsa bir şey olmamıştır canım inşallah içini ferah tutİnşallah canım. Ama çok yoruldum. Üzerine misafir gelenlerin bavulunu taşıdım mecburiyetten. Çok korkuyorum şu an bisey varsa bisey oldu mu ki diye.. O bavul taşıdığım gün tek taraflı 5 dklik ağrım da oldu çok kötü. İyice moralim bozuldu
Yoktu maalesef canım. Yaşlı misafirlerdi mecburen ben taşımak zorunda kaldım.Yardım edecek kimse yok muydu ? Eğer şüpheleniyorsan kanama falan bir şey olmadıysa bebekte varsa bir şey olmamıştır canım inşallah içini ferah tut![]()
Kaç aydır istiyorsunuz kuzum, gerçekten olacağı varsa her türlü oluyor böyle düşünüp kendini üzme aslında az kalmış elinde fazla testin barsa test yapabilirsinYoktu maalesef canım. Yaşlı misafirlerdi mecburen ben taşımak zorunda kaldım.Kaç aydır olmuyor bu ay da olmaz nasılsa diye hiç bisey den kaçmadım. Ama sonra coksiddetli ağrı girince korktum. Kanama olmadı. Bebek var mı o da belli değil tabi de insan işte ya varsa diyor
![]()
Biz 1.5 yıldır istiyoruz canım. Arada bir kimyasalım oldu. Elimde fazla fazla test var ama catlatma iğnesi oldum. Bugün iğnenin günüyle beraber 11. Günüm. İğnenin etkisi devam ediyor olabilir mi diye yapmıyorum test.. Sonra sevinip hüsrana uğramak çok kötü.. Çok Bi belirtim de yok. Hatta hiç yok gibi bisey. Sen ne zamandır istiyorsun canım?Kaç aydır istiyorsunuz kuzum, gerçekten olacağı varsa her türlü oluyor böyle düşünüp kendini üzme aslında az kalmış elinde fazla testin barsa test yapabilirsin![]()
canım yapma o zaman bazen iğnenin etkisinden çift çizgi olabiliyor , ben 5 aylık evliyim 4 aydır istiyoruz , bizimde olacak Bebişlerimiz umutsuz olma lütfenBiz 1.5 yıldır istiyoruz canım. Arada bir kimyasalım oldu. Elimde fazla fazla test var ama catlatma iğnesi oldum. Bugün iğnenin günüyle beraber 11. Günüm. İğnenin etkisi devam ediyor olabilir mi diye yapmıyorum test.. Sonra sevinip hüsrana uğramak çok kötü.. Çok Bi belirtim de yok. Hatta hiç yok gibi bisey. Sen ne zamandır istiyorsun canım?
Umutsuzluk değil de canım hakkaten çok Bi belirtim yok. Kimyasal olduğunda da belirtim yoktu pek ama içten içe Bi hafif bulantı vardı. Bunda hiç bisey yok. Sen daha çok yenisin evlilikte ne güzelcanım yapma o zaman bazen iğnenin etkisinden çift çizgi olabiliyor , ben 5 aylık evliyim 4 aydır istiyoruz , bizimde olacak Bebişlerimiz umutsuz olma lütfen
Yarın belki test yaparım canım dayanmak da zorcanım yapma o zaman bazen iğnenin etkisinden çift çizgi olabiliyor , ben 5 aylık evliyim 4 aydır istiyoruz , bizimde olacak Bebişlerimiz umutsuz olma lütfen
Aynen öyle gün yaklaştıkça zaman geçmiyor yapınca haber et canımYarın belki test yaparım canım dayanmak da zor![]()
Bence bi belirti olamamasıda güzel çünkü adet belirtileriyle çok benziyorUmutsuzluk değil de canım hakkaten çok Bi belirtim yok. Kimyasal olduğunda da belirtim yoktu pek ama içten içe Bi hafif bulantı vardı. Bunda hiç bisey yok. Sen daha çok yenisin evlilikte ne güzelinşallah çok aratmadan gelir bebisin sana..
Ben 22sini bekliyorum olur mu![]()
Tabi ki haber veririm,Aynen öyle gün yaklaştıkça zaman geçmiyor yapınca haber et canım![]()
Hoş buldum bende dayanamayıp bugün yapıcam testi . Umudum yok zaten bari aklımdan atayım hiç belirtim yok ilk gebeliğimde kasık ağrım olmuştu. Kasık ağrınız varsa sevinin benceOlur tabi ki neden olmasın ☺Hoşgeldinn canımm
Bazen belirti olmuyormuş , ikinci bebeği istiyorsun sanırımHoş buldum bende dayanamayıp bugün yapıcam testi . Umudum yok zaten bari aklımdan atayım hiç belirtim yok ilk gebeliğimde kasık ağrım olmuştu. Kasık ağrınız varsa sevinin bence![]()
Aynen öyle valla.. İlk zamanlar hatta acaba hamile kaldım mı diye korkuyordumBence bi belirti olamamasıda güzel çünkü adet belirtileriyle çok benziyorinşallah canım allah hepimize nasip etsin en koşa zamanda hayırlı bir şekilde
Hemen olur sanıyorduk ama öyle olmuyormus
Yok kUzum ben doktora hiç gitmedim henüz yeni evliyiz diye , ama bu ay da olmazsa gideceğim . Bu ay olsun diye hiç çabalamadım yumurtlama gününü bile değerlendiremedim ovülasyon testi yapmadım canımız ne zaman isterse o zaman yaptıkTabi ki haber veririm,inşallah güzel çıkar da
Sen iğne vs olmadın sanırım? Daha bile erken yapsan olur bence.. Belirtin var mi