• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 23 aralığı bekleyen var mı ? Beraber bekleyelim ☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dayanamıyorum bugün yapıcam tek çizgiye uzuun uzun bakıp bi daha ki aya kadar en azından kafamı rahatlatmak istiyorum 😕

Bende de bu psikoloji oluyor negatifi görünce beklentim olmayacak kafam rahatlayacak diye yaptım biraz da, yoksa günler say say bitmiyor

Benim de 25 aralık bat, dün test yaptım belki çıkar diye ama çıkmadı, belirtim de yok bekliyorum çaresizce inşallah vardır :dua:
Sen de erken test yapanlardansım benim gibi 😀 benim de 23 Aralık dün yaptım tabi ki negatif . Zaten çok erkek daha kUzum üZülme

Daha doktor için çok erken zaten bence canım. Çok yenisini ilk bir yıl bekleyin diyorlar. Kafanıza takmama iz da güzel olmuş planlı hesaplı bence daha zor oluyor bu işlerin olması..

Valla nasılsa yoktur bisey deyip çok da sakinmadim. Ne zaman ki o ağrı oldu ondan sonra korkmaya başladım ama ben niye dikkat etmedim dedim.
Sen yine de dikkatli ol şakın kendini bende senin gibiyim hiç sakınmam ama eşim benden daha dikkat ediyor artık ben de sakınıyorum kUzum

Bende 23 bekliyorum zaten diğer konuda da konuşuyorduk abla bu gün be de test yaptım dayanamayıp ama negatif çıktı belki de erkendir 5 gün daha bekliyorum inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder de gelmez kırmızılar 🥰

Sen de erken test yapanlardansım benim gibi 😀 benim de 23 Aralık dün yaptım tabi ki negatif . Zaten çok erkek daha kUzum üZülme

İlk defa bu kadar erken yaptım bende niyeyse varmış gibi his gelmişti. Üzülmüyorum artık alıştım negatifi görmeye galiba 🙂

Bende 23 bekliyorum zaten diğer konuda da konuşuyorduk abla bu gün be de test yaptım dayanamayıp ama negatif çıktı belki de erkendir 5 gün daha bekliyorum inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder de gelmez kırmızılar 🥰
Evet kuzucum aynı günü bekliyorduk ikimizde ☺️ Ben de dün yaptım negatif

Kızlar benim bugün iştahım açıldı doymuyorum vallahi yemek yiyorum 1 saat sonra geri acıkıyorum 😂

Evet kuzucum aynı günü bekliyorduk ikimizde ☺ Ben de dün yaptım negatif
Erken galiba abla daha😊 ben kendime söz verdim bütün testleri kolay kolay ulaşamayacağım biryere kaldırdım bata kadar bekliyorum :KK48: :KK70:

Kızlar ben de test yaptım ama maalesef negatif 😔 olmadı bu ay da.. İnşallah sizden güzel haberler gelir

Back