Gebeliğe Hazırlık 23 aralığı bekleyen var mı ? Beraber bekleyelim ☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen iyisin bneim simdiden yapasim var ama o kadar hissetmiyorum bunaragmen var tekcizgi gorup surkeli aglayasim var bursa mazosistimde
Ben internetten ovula marka test almıştık beşli , ilk başta tek çizgi 3 4 saat sonda çift çizgi oluyor son bir tane kalmıştı okusa yapayım gitsin dedim çünkü testin doğruluğuna inanmıyorum şimdi yek çizgi ama sabaha çift olur o kız sorma zor dayandım valla ama test kalmadı artık elimde mecbur bekleyeceğim adet olacağım biliyorum sen nasıl hissediyorsun

sorma bende olacağına dair sıfır heyean umut belirti sıfır Zaten tek pik guunu ilişkiye girdik tekgun.snamam yani.birde nebilim hic belirti yok

Milletin yerlesme kqnamasi var kiprik karismaai var bulanti var milletde yokyok bende herzmanaki kasik agrim var

sorma bende olacağına dair sıfır heyean umut belirti sıfır Zaten tek pik guunu ilişkiye girdik tekgun.snamam yani.birde nebilim hic belirti yok
Sen yine pik gününü değerlendirmişssin bende oda yok , umutsuz olma bazılarında hiç belirti olmuyo

Milletin yerlesme kqnamasi var kiprik karismaai var bulanti var milletde yokyok bende herzmanaki kasik agrim var

Ama yerleşme kanaması herkeste olmuyor kii bulantıları kesinlikle psikolojik çünkü bulantı o kadar erkem başlamaz

Ama yerleşme kanaması herkeste olmuyor kii bulantıları kesinlikle psikolojik çünkü bulantı o kadar erkem başlamaz
aynen ama gebelik belirtisi hissi de hiikaye gecenay cok umutluydum belirtimcoktu husrana uğradım

aynen ama gebelik belirtisi hissi de hiikaye gecenay cok umutluydum belirtimcoktu husrana uğradım

Bebek düşündüğümüzden beri hep belirtim var sonu hüsran neden zorlaştı böyle hamile kalmak

Benim de 21i ama hiç belirtim yok. Misafir gelecek diye çok ağır işler de yaptım bisey vardiysa da duruyor mu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…