Gebeliğe Hazırlık 23 aralığı bekleyen var mı ? Beraber bekleyelim ☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adeti geçtikten gümler sonra öğrenenler var hemen umutsuz olmaz iki gün varken çıkacak diye bir şey yok kUzum erken gebelik testi mi yaptın
Yok canım normal test yaptım. Olsa çıkardı diye düşünüyorum çünkü birliktelik üzerinden 11 gün geçti şimdiye çıkardı olsaydi

Kız benim her zaman değil iki gündür öyle bir de adet oldum sanıyorum bakıyorum yok akıntı çok var sen de durumlar nasıl
cnm ben mantar olmusum ya sariakinti geldu idrarında tuhaf beyaz pecete parcasi gvi şeyler vae anlican mantar idraryolu enfeksyinu var.egee akintin beyaz sefffasa senin gebelik olabilir cnm

cnm ben mantar olmusum ya sariakinti geldu idrarında tuhaf beyaz pecete parcasi gvi şeyler vae anlican mantar idraryolu enfeksyinu var.egee akintin beyaz sefffasa senin gebelik olabilir cnm

Doktora mı gittin kUzum ? Geçmiş olsun benimde bir hafta Öncesine kadar sarı akıntım çoktu afedersin çamaşırım sarı oluyordu .şiödi beyaz şeffaf gibi ama gebelikten olduğunu düşünmüyorum

Doktora mı gittin kUzum ? Geçmiş olsun benimde bir hafta Öncesine kadar sarı akıntım çoktu afedersin çamaşırım sarı oluyordu .şiödi beyaz şeffaf gibi ama gebelikten olduğunu düşünmüyorum
yeni oldum simdi farkettim bana oncedenolmustum fitil vermisti ikitanealdiydim onu kulancm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…