Kızlar ben de test yaptım ama maalesef negatifolmadı bu ay da.. İnşallah sizden güzel haberler gelir
benimde aynı gün canım
2 gün var canım. Bebek olsa simdiye çıkardıBen hep diyorum adet olana kadar umut vardırHem senin adetine daha var kUzum
Adeti geçtikten gümler sonra öğrenenler var hemen umutsuz olmaz iki gün varken çıkacak diye bir şey yok kUzum erken gebelik testi mi yaptın2 gün var canım. Bebek olsa simdiye çıkardı
sen bnei gör bugunlerde istahim cokkKızlar benim bugün iştahım açıldı doymuyorum vallahi yemek yiyorum 1 saat sonra geri acıkıyorum
İmşallah hayırlara vesiledirsen bnei gör bugunlerde istahim cokk
hep acik olduğu iicn genelde kilolara vesileİmşallah hayırlara vesiledir
Kız benim her zaman değil iki gündür öylehep acik olduğu iicn genelde kilolara vesile
Yok canım normal test yaptım. Olsa çıkardı diye düşünüyorum çünkü birliktelik üzerinden 11 gün geçti şimdiye çıkardı olsaydiAdeti geçtikten gümler sonra öğrenenler var hemen umutsuz olmaz iki gün varken çıkacak diye bir şey yok kUzum erken gebelik testi mi yaptın
Bir de çok adet olacak gibi hissediyorum. Ağrı vs cok benziyorAdeti geçtikten gümler sonra öğrenenler var hemen umutsuz olmaz iki gün varken çıkacak diye bir şey yok kUzum erken gebelik testi mi yaptın
cnm ben mantar olmusum ya sariakinti geldu idrarında tuhaf beyaz pecete parcasi gvi şeyler vae anlican mantar idraryolu enfeksyinu var.egee akintin beyaz sefffasa senin gebelik olabilir cnmKız benim her zaman değil iki gündür öylebir de adet oldum sanıyorum bakıyorum yok akıntı çok var sen de durumlar nasıl
Bence erken daha canım adet belirtin var mıYok canım normal test yaptım. Olsa çıkardı diye düşünüyorum çünkü birliktelik üzerinden 11 gün geçti şimdiye çıkardı olsaydi
cnm ben mantar olmusum ya sariakinti geldu idrarında tuhaf beyaz pecete parcasi gvi şeyler vae anlican mantar idraryolu enfeksyinu var.egee akintin beyaz sefffasa senin gebelik olabilir cnm
Bir de çok adet olacak gibi hissediyorum. Ağrı vs cok benziyor
yeni oldum simdi farkettim bana oncedenolmustum fitil vermisti ikitanealdiydim onu kulancm yineDoktora mı gittin kUzum ? Geçmiş olsun benimde bir hafta Öncesine kadar sarı akıntım çoktu afedersin çamaşırım sarı oluyordu .şiödi beyaz şeffaf gibi ama gebelikten olduğunu düşünmüyorum
Neyden oluyo acaba ben de de vardı geçti miyeni oldum simdi farkettim bana oncedenolmustum fitil vermisti ikitanealdiydim onu kulancm yine
korumasiz ilişkiden oluyorNeyden oluyo acaba ben de de vardı geçti mi
4 aydır korunuyoruz bende de oldu demek kikorumasiz ilişkiden oluyor
aman gecer allah buyuk dert vermesin4 aydır korunuyoruz bende de oldu demek ki
esimin kardsi 2yi doğurdu bana resim atiyir4 aydır korunuyoruz bende de oldu demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?