Bende dayanamıyorum bugün yapıcam tek çizgiye uzuun uzun bakıp bi daha ki aya kadar en azından kafamı rahatlatmak istiyorum
Sen de erken test yapanlardansım benim gibiBenim de 25 aralık bat, dün test yaptım belki çıkar diye ama çıkmadı, belirtim de yok bekliyorum çaresizce inşallah vardır
Sen yine de dikkatli ol şakın kendini bende senin gibiyim hiç sakınmam ama eşim benden daha dikkat ediyor artık ben de sakınıyorum kUzumDaha doktor için çok erken zaten bence canım. Çok yenisini ilk bir yıl bekleyin diyorlar. Kafanıza takmama iz da güzel olmuş planlı hesaplı bence daha zor oluyor bu işlerin olması..
Valla nasılsa yoktur bisey deyip çok da sakinmadim. Ne zaman ki o ağrı oldu ondan sonra korkmaya başladım ama ben niye dikkat etmedim dedim.
Kızlaar ben testimi yaptım kocaman bir tek çizgi
Sen de erken test yapanlardansım benim gibibenim de 23 Aralık dün yaptım tabi ki negatif . Zaten çok erkek daha kUzum üZülme
Öyle deme çift çizgiyi göreceğiz biz deİlk defa bu kadar erken yaptım bende niyeyse varmış gibi his gelmişti. Üzülmüyorum artık alıştım negatifi görmeye galiba
Öyle deme çift çizgiyi göreceğiz biz de ☺
Doktora gittin mi canımİnşallah o günleri görmek nasip olur1 buçuk seneye yakındır olmayınca hiç olmayacak hissine kapılıyorum
Doktora gittin mi canım
İnşallah cnmBende 23 bekliyorum zaten diğer konuda da konuşuyorduk abla bu gün be de test yaptım dayanamayıp ama negatif çıktı belki de erkendir 5 gün daha bekliyorum inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder de gelmez kırmızılar
Evet kuzucum aynı günü bekliyorduk ikimizdeBende 23 bekliyorum zaten diğer konuda da konuşuyorduk abla bu gün be de test yaptım dayanamayıp ama negatif çıktı belki de erkendir 5 gün daha bekliyorum inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder de gelmez kırmızılar
Evet gittim pkoluyum, klomen kullanıyorum 2 aydır
Erken galiba abla dahaEvet kuzucum aynı günü bekliyorduk ikimizde ☺ Ben de dün yaptım negatif
23 Aralık bat .. kasık ağrısı bugün başladı. Gelmesin kırmızılar lütfen
KUzum üzülme şakın diğer aya inşallahBen adet oldum kızlar bugün, yani iğneden sonra 13. Günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?