22 yıllık birlikteliğim ve tükenmişliğim.

Çocuklarınızı azıcık düşünüyorsanız hemen ayrılın bu adamla. Gitsin hiç ayrılmamak üzere ailesiyle yaşasın. Ayrılırken ev , araba ne varsa sakın hepsini ona bırakmayın hakkınızı alın öyle boşanın. Sizi oğlunuzla tehdit ederse de korkmayın ondan sindiremesin sizi. Adam olsaydı da ailesini bu hale getirmeseydi.

Merhaba hanımefendi, şu anda benimde bir sürecim var yeni olayları paylaşmadım. Akıl akıldan her zaman üstündür ben buradaki arkadaşları dinleyerek hareket ettim ve çokta doğru yapmış olduğumu gördüm. Olayın içindeyken eş kişisi hala iyi geliyor size biliyorum ama objektif yorumları es geçmeyin derim.

Sırf size yorum atmak için girdim bu sitede ilk yorumum olabilir, herşey benim içinde baştan çok güllük gülistanlık gözüküyordu taa ki Kv olayına kadar o zaman bende gerçeklerle yüzleştim. Yüzleşmekten korkmayın inşallah herşey yoluma girer.

Tekrar söylüyorum gerçeklerle yüzleşin ben yüzleştim ve boşanma aşamasına geçtim

Elti konuyu baştan çözmüş ve mesafeyi korumuş
Kayınbirader çekirdek ailesine dönmüş yüzünü ve annesini sınırda tutmayı başarmış
Kayınvalide tam bir manipulator pislik.doldura doldura bu oglunu bitirmiş.
Kp denbahseden yok . Eşine gem vurmaliydi.pasif kötü.
Koca dolduruslarla tam bir canavar olmuş.afferin annesini dinlemiş.
Kızınız tam bir yürek yemiş kraliçe. Bu yolda devam etsin.
Oğlunuz erkek diye ablasindan ayrı tutulup kayiriliyor.

Size yorumum .bosaniz çekişme ömür boyu surer.bence bu adamı terapi alıp düzeltin.oradan da tayin isteyin

Dalga mi geçiyorsunuz kadın şiddet görüyor hemde kız çocuğu ile beraber...

Ben cocuğuma vuracak adamı var ya ben naparım nasıl annesin sen gözyumdun bunlara o çocuk asla unutmayacak bunları. Bari bundan sonra biraz dik dur da saygı duyabilsin sana. Böyle cahiller üst kademelerde amir oluyorlar şaşıyorum ya evde karısını çocuğunu dövüyor iş yerinde ideal insan pehhh

buyuk gelinlerin cezasini hep kucuk gelin cekmek zorunda sanirim. ve evin buyuk olan abisi esini ezdirmeyince butun gozler kucuk gelin ve ailesine cevriliyor. Allahim ne kadar benziyor ya hayatimiz, ben de sizinle birlikte yorumlari okuyacagim.Allah yardimcimiz olsun

Maaş kartiniz elinde ve siz kendinizi her istediğimizi alıyor diye avutuyorsunuz.Hadi ilk çocuk oldu,böyle bir adama ikinci çocuğu yapmışsınız.Kötü bir insan değil ve kötü alışkanlıkları yok diyorsunuz bir de,inanamıyorum bunu eğitimli ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın söylüyor.Eşiniz iyi bir insan falan değil,hatta çok kötü bir insan.Umarım bu idrak edebilir ve çocuklarınıza daha iyi bir gelecek sağlamak adına bu adamdan bir an önce kurtulursunuz.

Hayatında iyi insan görmeyen, bunları iyi insan sanıyor işte

kızıyla barışmaya çalışmıyor mu
gönlünü almaya vs

birde sen ailemle neden konuşmuyorsun diyince ne diyerek bağırıyor size
çocuğunuza şiddet uyguladığında önce o eli tersine büküp sonra çocuğunuza darp raporu alsaydınız keşke
ve kendinize

boşanıcam gibi konuşuyorsunuz ama nedense hiç sanmıyorum

Bu konular dışında, eşim gayet iyidir.Genelde evinden işine işinden evine.
Ama bugüne kadar benim maaş kartım hep eşimdeydi.1 gün bile maaşımı kendim çekmedim.

Pes, bu adami gözünüzde aklamaya calismayin. Birey olamamis, anasinin sozuyle şekil aliyor. Benim annemi kovacak adamin, alnini karislarim. Kaldi ki annem de bana soylemeden gitmez. Annesi dolduruyor, sizin ustunuze saliyor. Onlara tekrar giderek hata yapmissin, sorun zirtapoz kocanda. Sen de birey olamamissin, sen cocuk musun ki maas kartin esinde ? Sen kendi maasini cekemiyor musun ? Bak ailesene para gonderiyor,sen maas kartini ona vermedigin takdirde, aninda boşanma davasi acmazsa ben de bir sey bilmiyorum.

Şiddet mi uyguluyormus cocuga, o kismi atlamisim pes ki ne pes. Adamin cocugu umrunda mi ? Anasinin sozu icin cocugunu tek kalemde siler. Bu adam aile olamamis ki annesinin kuzusu, bu adamdan eslik beklemek sacma

FalcoJeanny işaretlediğim yerde görünüyor

üniversite okumuşsunuz zor gelmemiş
eş memleketine gelmişsiniz zor gelmemiş
2 yaşında çocuğu işe sürüklemişsiniz zor gelmemiş

Allah aşkına fatura ödemenin nesi zor? maaşı kazanabilen kadın 2 otomatik ödeme talimatnı mı veremeyecek. Hayatımda duyduğum en saçma bahane yemin ederim

40 yaşındayım 14-15 yaşında evin faturalarını vezneden ödüyordum (o zamanlar daha bankadan ödeme yoktu), zor filan değildi. okuma yazma bilmeyen köylü teyzelerim bile sora sora ödüyor valla. daha neler yahu.

yani o değil de annem bakacak diye sizi sürekleyip getiren adam
annenizi doğum zamanı kovan adam
annesi de bakmamış çocuklara
sizi gırtlağa kadar kredi borcuna da sokmuş, ücretsiz izin de aldırmamış demektir.

nasıl kriz çıkmadı? bunca şey olurken?
adama demediniz mi hem borçlandırdın hem annem bakacak diye getirdin hem annemi kovaladın, bakıcı da bulmadın beni böyle bir ceremeye soktun diye?

bu adam nasıl olup a işyerinde "ideal" görünebilir? etrafra kimseye bunları duyurmadınız çünkü değil mi?

hep kedinin b.kunun üstünü örttüğü gibi örttünüz... çocuğu da zaten sadece siz yaptınız hiiiiç bakıcı filan bulunmaması adamın sorunu değil işyerine de siz yanınızda getirip siz bakmışsınızdır. kesin.

Allah'ım Türk kadınının koca merakından sana sığınırım yarabbi.

Maaş kartınızı ipt ettirip yenisini işyerinize istetin buraya yazın ondan sonra cvp yazacağım 10 yaşında kız bile kendini ezdirmiyor isyan ediyor kızınızdan örnek alın

Maaş kartı en hafif olaymış önce adama uzaklaştırma falan koyduğun oğlunuz için önlem alın kuzenizle mutlaka öncelik bu olsun

35 yaşındayım 11 yıllık memurum esime maaş kartımı vermeyi bırakın maaşımdan bile vermem (evi arabayı aldik o zaman veriyordum)ne münasebet ya ben çalışcam maaşımı adam çekecek yok artık. Hele hele cocuguma bakmaya gelmis anneme selam vermeyecek he? oldu cnm neden bu hayatı yaşayayım? kimse kusura bakmasın o adamın alnını karışlarım. kocasız kalmak mi mesele? ben şu kendine güveni olmayan kadınlara şaşırıyorum kızmayın da. erkek ney ya evlilik ne? esim yoldaş olmalı bana sırtıma yük değil. allahim esime bin şükür diyeyim de kızlarımızı da bu tür adamlardan uzak etsin amin amin amin

Eşinin maaş kartına el koyan adam adam değildir gözüme. Böyle adamlardan herşeyi beklerim bu bir. İkincisi eşinizin annesi için kızınıza şiddet göstermesine musade ettiniz. Hayatı ona dar ederdim sizin yerinizde olsam. Boşanmak istemiyorsa adam olsun olmuyorsa da açın davayı gitsin. Ondan icazet mi alacaksiniz?

Valla çift terapisi değil normal terapi alacak imkan bile yok bu şartlarda. Ama tamamen katılıyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…