22 yıllık birlikteliğim ve tükenmişliğim.

Biz de hep temizlik konusunda tartışıyoruz. Başka bir problem yok. Eğitim farkı, yaşantı farkı hiçbirini sorun etmiyorum ama temizlik konusunda o kendini kaybedince ben de cinnet geçiriyorum. Bebeklerim 10 aylık boşanmayı düşünmüyorum şimdilik bebekler çok küçük OKB olduğunu düşünüyorum umarım ilerde değişir yoksa ben de dayanamayacağım

Bence sizi üzen şey sizden habersiz kendi ailesine para göndermesi ve sizin ailenize istediğiniz gibi davranmaması. Bence bunlar aşılamayacak sorunlar değil. Bunca yıl evliliğine emek vermişsiniz.
Çözüm olarak güzel bir şekilde kartınızı alablirsiniz orun olacağını sanmıyorum, diğer konularda da emin olun herkeste anı sorunlar var. Emin olun boşanmak çözüm değil bu sorunlarınızdan. İnşallah en kısa sürede eşiniz istediğiniz yönde düzelir evliliğiniz sapasağlam olur.

Benim bu yondeki sahsi fikrim ipler kopmadan evvel cift terapisi almak yönünde. O basit tartismalar farkinda olmadan kar topundan çığ haline dönüyor. Sonrasinda ise incir cekirdegini doldurmayacak bir mevzudan oturu buyuk tartismalar patlak veriyor. Esiniz su asamada terapi almayi kabul ediyosa geciktirmeden baslayin derim.

Diğer konular dediğiniz "adamın " eşine ve kızına uyguladığı şiddet yalnız. Nasil herkeste var diye geciştirebilirsiniz bunları?
Herkeste de yok ayrıca.

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.Ben o kadar sindirlmişim ki, yaşadığım ve kızıma yaşatılan şeylerin korkunçlığunu farketsem de sonuca ulaşılacak hamleleri yapmamışım.Onu bile beceremeyecek hale gelmişim. Yukarıda da yazdığım gibi.Biz aynı işyerinde çalışyoruz ve eşim dışarıya karşı gerek karakteri gerekse de iş hayatında hep övgüler alır.Herkes tarafından çok sevilir ve saygı görür.Ayrıca kurumun da amiri ve aile hayatımızı da herkese kusursuz olarak gösterir. Kızımız çok başarılı ve Türkiye'nin en iyi okullarından birinde tam burslu okuyor. Oğlumsa tam bir sevgi pıtırı.Belki beni dışarıya karşı kusursuz gösterilen aile etiketi ve aynı işyerinde çalışmam etkiledi.Çocuklarımın arkasına sığınacak değilim bilakis kızım beni kendime getirdi.Maddi olarak da çok şükür kendimize yetecek kadar kazanıyorum.Benim de pozisyonum gayet iyi.Daha önceki boşanma çabamda eşimin anlaşmalıya yanaşmaması ve beni cezalandırmak için ücretsiz izin dilekçesi vererek oğlumu alması, 6 ay sonra polis zoru ile oğlumu alacağıma ilişkin tehditleri, buna karşın özürleri, ağlaması ve benim de belki düzelir şeklindeki beklentim beni bu duruma getirdi maalesef. İyi ki bu konuyu açtım ve sayenizde bir daha kırılmamak üzere cesaretimi kazandım. Artık açılmamak üzere bu defteri kapattım.Beni kendime getiren yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.

yediğiniz dayağı normalleştirmeyin.
ayrıca sizde boşanın madem eşiniz çocuklarınızı ve sizi dövüyor.

Herkeste ayni sorunlar var derken? Benim esim anne babama saygisizlik etmiyor beni cocuklarimizi dovmuyor. Herkes derken kim?

içinde yaşarken insan bazen durumun anormalliğini göremeyebilir. yine de içten içe normal olmadığının farkındaymışsınızki konu açtınız.
anlaşmalıya yanaşmıyorsa çekişmeli boşanın donuna kadar alırsınız inşallah. lütfen kibarlık etmeyin aman banane ihtiyacım yok demeyin sizin olmayabilir ama bunca sene maaş kartınıza el koyduğuna göre onun var canı acısın maddi manevi.

Neden ilk çocuktan sonra kv'nin olduğu yerde ısrarla durup tayin istemedin derler adama?

Kocanız iyi biri değil sandığınız gibi tam tersi bencil ve önceliği siz değil, kendi ailesi. Sizin de tam tersi anne babanızın önünde eş olmuş. Yıllar geçmiş ikisini hep aynı kefeye koymuşsunuz. Siz ve onlar farklı iki aile olduğunuzu anlayamamışsınız ki kendi yuvanız olsun.

Dava açabilirsiniz rıza almayın bir şeye de..

Anne baba korktuğu için bu oğullarına baglanmislar.Evde yemek temizlik yapmasi güzel hala şiddet devam ediyormu ?

Nasıl herkeste aynı sorunlar var? Bende yok, benim kocam kızlarıma vurmaya kalksa kırarım o ellerini. Adam 10 yaşındaki kızını sırf babaannesine gitmek istemediği için dövüyor. Diğer çocuğu alıp kaçırıyor 6 ay göremezsin bulamazsın bizi diyor. Gerçekten sizde de aynı sorunlar var mı, eşiniz hem sizi hem 10 yaşında kızınızı dövüyor mu? Bu ne derece koca sevdasıdır aklım durdu. Koruyamayacağınız çocukları doğurmayın artık. Millet sokaktaki beladan pislikten nasıl uzak tutarım çocuğumu derken, koca sevdalıları evdeki canilere dövdürüyor çocuklarını, neymiş emek vermişmiş. Çocuğa emek verilmiyor mu? Gebermesin sürünsün böyle kocalar.

Senin öfkene tükürürüm, yürü git bu evden, kime güvenip horozlanıyorsan git onun eteklerinin altına saklan demeyi beceremediniz mi? Sizi saymıyor ve siz sesinizi çıkarmıyorsunuz, bu saygısızlık katlanarak büyüyor. Kendinize hak gördüğünüz insani davranış şekli bu mu?

Bu erkek milletinin ailesi de bize sanki padişah oldu. Bir aile bunlar da var. Kendi hayatın ve çocukların için en iyisi neyse onu yap

Hala daha eşinizi düşünüyorsunuz. O size şiddet uygulamaktan utanmıyor çekinmiyor siz yok işi etkilenir yok çocuklarla ilişkisi etkilenir. Etkilensin hanımefendi, eşek kadar adam yaptıklarının sorumluluğunu alsın, bedelini ödesin. Sizin kocanızın bu kadar bulunmaz hint kumaşı olmasının nedeni ne? Ne özelliği var ki kendinizden üstün tutuyorsunuz.

İnanın bana tüm suç sizin, eş ailesine ve eşinize sınır çizememeniz, maaş kartınızın eşinizin elinde ve de insiyatifinde olması, kayın ailenin ne yapmaya çalıştığını anladığınız halde asla harekete geçmemeniz, kayın aileye söz hakkı ve toruna bakma hakkı tanımanız ve sonuçlarını az çok bildiğiniz halde en başında eşinizin memleketine taşınmanız, eş ailesi ile iletisimi haklı bir bir şekilde bitirdikten sonra tekrardan onlarla iletişime gecmeniz , kendinize ne yaptığınızın farkında mısınız, eltiniz akıllı bir hanım olduğu için baştan ipleri eline alıp sınır koymuş ya siz zerre sınır bilinciniz yok , şiddete uğramanıza rağmen bu evliliğe devam etmişsiniz, böylesine silik bir kadını herkes ezer tabiki de , sizi gören de işsiz güçsüz kocasının kuruşuna muhtaç bir ev hanımı sanacak , her zaman derim meslek iyi biseydir ama akıllı ve uyanık olmak bambaşka, şuanda yapmanız gereken eşinize dava açmak eğer evi başka memlekete taşımazsa ve rahat bir hayat sunmaz ise kesin bir dille boşanacağınızı belirtin ve bu konuda blöf yapmayın, direk boşanmak davası açıp tayin isteyin , ben sizin bunları dahi yapacağınıza asla inanmasam da gereken tavsiyeyi verdim

.Kızım da artık babannesine gitmek istemiyor , anneannesine gidiyor diye ona da hakaretler ve şiddet başlamıştı. 10 yaşındaki kızım bu duruma sert tepki verdi ve babası ile artık hiç iletişim kurmuyor.

Bu cehennemde yaşamaya razı iseniz siz bilirsiniz. Yetişkin bir insansınız, kendinize reva gördüğünüz şeyler sizi ilgilendirir.
Ancak çocuklarınızı bu cehenneme mahkum etmek??? İşte bu bambaşka bir konu.
Kızınıza şiddet uygulanıyor ve sizin mücadele edecek gücünüz yok, öyle mi?
Kızınıza şiddet uyguluyor ama onun dışında iyi adam, her istediğinizi alıyor, kendinden çok size harcıyor. Varsın arada bir şiddet uygulasın, öylemi? 10 yaşındaki kızınız babasıyla konuşmuyor ve siz bu evliliği sürdürüyorsunuz.
Yazık, o çocuğun yaşadıklarına yazık. Hayatta onu en çok koruması gereken insanlardan biri ona zarar veriyor diğeri ise onu korumayarak o cehennemde yaşamasına izin veriyor. Gerçekten yazık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…