22 yıllık birlikteliğim ve tükenmişliğim.

Aynı ben...Seviyorum kendim gibi kadınları

Bu tarz erkekler meğer ne kadar fazlaymış, benim halamın kırılmadık yerini bırakmazdı eniştem aşağılardı bizim yanımızda yıllarca afedersiniz bir böcek gibi yaşadı halam , düzelir diye 3 çocuk yaptı ve iki kızının evliliği psikolojileri çok kötü gitti oğlu ise kötü yollara saptı , halam hala lanet kocasının peşinde böcek gibi dolanırken çocuklarını mahvetti benim böyle bir halan olduğu için çok utanıyorum kendisinden , her zaman derim maddi durumu vardı nasıl katlandı pislik adama diye o yüzden halama hiç saygı duymam , etrafında kimse halama saygı duymaz ezik gibi yaşadı bitirdi ömrünü yazık..

Bana şiddet bile uygulamaya başlamıştı. .Kızıma da hakaretler ve şiddet başlamıştı.

Bu konular dışında, eşim gayet
Ben de bunu anlamıyorum.
Adam seni dövüyor. Senin koruyacağın, sana emanet küçücük yavrunu dövüyor. Hala bu lafı kuruyorsun.
Ye dayağıni otur aşağı, ne denir ki?
Keşke kızının onda biri kadar kendine güvenin olsa.
Yazık!

Benim annemin bir arkadasinda böyle oldu. Saygın mesleği olan ama ev içinde psikolojik-fiziksel şiddet uygulayan bir adam. Evde çocuklara da arada uyguluyor. Önce doğulular diye korkup bosanmiyor yıllar geçince de konu sahibi gibi herşey"zor geliyor" adamın titrinden faydalanmak hoşuna gidiyordu. Son iki kızı ilerleyen yaşta kadına düşman oldu. Sen bizi o çukurdan çıkarmadın, o adamla yaşamaya mecbur ettin diye.

Herkes ne de güzel yazmış.... Evet bosanmali ama.nerde nasıl ne şekilde yaşamalı özellikle bu şekilde evliliğe adapte olan kadınlarda bu daha bir sorun ne yazık ki!!! Kartımı adama.verdim.istedigimi alıyor iyi biri karıya kıza gitmiyor üstelik yemek bile yapıyor temizligede yardimci.... Okadar çok artışı var ki gerçekten... Bu evlilik ölene dek sürer burası sizin terapiniz olur sadece .çünkü gerçekten inanılmaz gerçekçi bir şekilde yazıyorum.
Evet kamu calisaniymisssiniz maaşınız da var ama belki boşanma dilekçesi bile yazamazsiniz.zaten protokolü anlasmaliymis o kadar evragi nasıl hazirlayacaksiniz?!!!!
Gerçekcilikle yuzlesin belkide şuan o iyi insanla tatildesiniz, gece yatıp kalktiniz sabah pikniğe gideceksiniz bla bla bla... Bir çok şey o bakıma bence buralardan ziyade eğer gercekciyseniz kendinizi silkeleyin ben neyim ne istiyorum neler yapabilirim deyin.yoksa maşallah Swot analizi yapmışsınız okuyunca benim aklimca madde madde yazinca beyfendinin baya artışı varmış maşallah..ancak bu tarz yazıların içerisindeki derin psikolojik yıkımları hisseden biri olarak gözümde asla onun yaptigimyemekmis temizlik mis iyligiymis ver yansın zerre değeri olamaz...
Bu evlilik uzun vadeli sürer bir dost

Ben artık koca koca insanlara üzülmek yerine kusura bakmayın ama sadece, küçücük masum çocuklara üzülüyorum. Biz çocuklarımızı dünyaya getirirken,bu kim olursa ve her ne olursa olsun onlari siddetten korumamız gerekir düşüncesi ve iç güdüsüyle getiriyoruz. Nedir bu adamın her adımına okey vermişsiniz,boşanma davası açmak için adamın gonlunu yapmaya gerek yok gidersiniz mis gibi çekişmeli bosanirsiniz, he tabi gönlünüz varsa

Bu adam musveddesinin bir sonraki adımı cinnet geçirip sizi katletmek farkında mısın? Karısına, kendi öz evladına el kaldıran, mevzu kendi ailesine gitmek olunca çıldıran herif psikopattir. Hala da bunlar dışında iyi adam diyebilmissin. Bunlar dediğin hayati şeyler. İnşallah konu açtığından bu yana geçen zamanda bir şeyler yapmışsındır

Bu ne ya gerçekten ne okudum ben.
Okumuş etmiş ayakları üzerinde duran bir kadınsın.
Kayınvaliden üstüne yürüyüp hakarey ediyor sana .
Eşinin kardeşi anasının ne olduğunu bildiği için ailesini uzak tutmuş onlardan.
Bu ne cahalet.
Bide böyle bir evliliğe ikinci çocuğu yapmışsın pes yani .

Rabbim yardımcın olsun canımÇok iyi düşün ,acele bir karar verme ama şiddet olayı gerçekten kabul edilebilir bir şey değil.

Son düzenleme:
adam bu kadar iyiyse niye ayrılıyorsunuz?
onca kötü şeyi yazıp yazıp,ama iyi biridir ,ama şöyledir demek ne kadar mantıklı
kendnizi kandırmak sadece yaptığınız.

Eşim 10 yaşındaki kızıma hakaret eder şiddet uygular ailesine gitmek istemezse bana da yapar ama bu konular dışında iyidir. Çocukların yeme içme eğitimleri ile ilgilenmez ama alışverişe gider markete gider iyidir yani. Bir de ne istersek alır bu arada maaş kartım onda zaten benim paramla alır bana sormadan ailesine de para gönderir. Verdiğiniz parayla kapıcı da gidip ekmek alıyor o da çocuklarınızın eğitimi ile ilgilenmiyor zaten. En azından sizi çocuklarınızı dövüp para üstünü ailesine göndermiyor. Akıl tutulması mi yaşıyorsunuz? Çok korkunç bir psikolojidesiniz. Adınıza çok üzüldüm

Şu ortamdan sıyrılıp eşinden ayrılsa belki 6 ay sonra kendine gelip ben napmisim diyecek aslında. Şimdi çok zor manipule edilmiş hep o degil de kizi da boyle gordugu icin annesini boyle bir evlilik yapacak. Maas kartini kocasina verip ondan dayak yiyerek yasicak. Sirf bunun icin bile tekme konur o adama. Benim.annem de boyle bir evlilikte yasadi. Kiz cocuguna da normal geliyor bir sure sonra.

Şiddet varsa geriye kalan hiçbir şeyin önemi yoktur. Bir de üstüne gayet iyidir demişsiniz yapması gerekenleri yaptığı için. Kendiniz için cesaret edemiyorsanız çocuklarınız için cesaret edin ayrılmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…