- 18 Ocak 2023
- 91
- 8
- 16
- 21
- Konu Sahibi lazanyasever
-
Üniversiteye yeni başlayan herkes 18 yaşında olmuyor. Benim sınıf arkadaşım 45 yaşındaydı. Şahsen 27 yaşında olacağım ben de girmeyi planlıyorum ikincisi için. Hayatta hiçbir şey için geç dememeliyiz. BaşarılarCanım çok sıkkın psikolojim iyi değil.kime danışacağım bilmiyorum. Gerek ailevi problemler,gerek bilincimin geç oluşması ile yeni yeni üniversite okumak istediğimi farkettim. Kendimi çok başarısız hissediyorum.gerçekten okumak istiyorum ve gec kalmislik hissi beni bunalıma sokuyor.suan 21 yaşındayım ve seneye 2026 yılında sınava girip tercih yapmayı planlıyorum.guzel bir üniversite okuyup hayalimi gerçekleştirmek istiyorum fakat sınıf arkadaşlarım 18 yaşında ben 22 olacağım ve 4 yaş fark olacak aramızda.biraz can sıkıcı ve yalnız hissedeceğim. Sizce ben hiç bu ise bulasmamali miyim? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, psikolojim hiç iyi değil. Gerçekten caresizim. Annem destekcim planımı biliyor ve arkamda. O da üniversite okuyamamış,bu yüzden bu konuyu önemsiyor da. Annem bana inanıyor bu biraz moral oluyor bana. Onun dışında çevrem bir an önce bi şey oku da git kafasında ama ben alelade bir şeyi de istemiyorum tabi ki. Yani sözün özü 22 yaş geç midir, sınıfta yalnız hisseder miyim? Olumsuz yorumlariniz da olabilir biliyorum ama herkesin hayatı bir değil. Benim bilincim geç oluştu çok pişmanim.lutfen ne yapmalıyım, söyleyin. Kendi hayatımı kurmam için ilk adım bu değil mi?
22 yaşında ikinci üniversiteme başlamıştım.26 yaşında mezun oldum.29 da atandım.Okumanın yaşı yokCanım çok sıkkın psikolojim iyi değil.kime danışacağım bilmiyorum. Gerek ailevi problemler,gerek bilincimin geç oluşması ile yeni yeni üniversite okumak istediğimi farkettim. Kendimi çok başarısız hissediyorum.gerçekten okumak istiyorum ve gec kalmislik hissi beni bunalıma sokuyor.suan 21 yaşındayım ve seneye 2026 yılında sınava girip tercih yapmayı planlıyorum.guzel bir üniversite okuyup hayalimi gerçekleştirmek istiyorum fakat sınıf arkadaşlarım 18 yaşında ben 22 olacağım ve 4 yaş fark olacak aramızda.biraz can sıkıcı ve yalnız hissedeceğim. Sizce ben hiç bu ise bulasmamali miyim? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, psikolojim hiç iyi değil. Gerçekten caresizim. Annem destekcim planımı biliyor ve arkamda. O da üniversite okuyamamış,bu yüzden bu konuyu önemsiyor da. Annem bana inanıyor bu biraz moral oluyor bana. Onun dışında çevrem bir an önce bi şey oku da git kafasında ama ben alelade bir şeyi de istemiyorum tabi ki. Yani sözün özü 22 yaş geç midir, sınıfta yalnız hisseder miyim? Olumsuz yorumlariniz da olabilir biliyorum ama herkesin hayatı bir değil. Benim bilincim geç oluştu çok pişmanim.lutfen ne yapmalıyım, söyleyin. Kendi hayatımı kurmam için ilk adım bu değil mi?
Teşekkür ederim hemcinslerimden duymak daha güzel bu lafları.22 geç bir yaş değil sınıfta da yalnız hissetmezsiniz her yaş grubu olabiliyor insanlar kaç yaşında sonra okumaya başlıyor sizin için hala erken içinizden gelirken yapın
Üniversitede sınıf arkadaşı diye bir şey yok tamam çoğunluk belki o yaşlarda olabilir ama çok farklı yaş grupları oluyor biz aynı sınıfta benden on yaş büyük insan da vardı iki yaş küçük insan da vardı. Yaşın bence okumak için çok uygun asla geç kaldım diye düşünmeCanım çok sıkkın psikolojim iyi değil.kime danışacağım bilmiyorum. Gerek ailevi problemler,gerek bilincimin geç oluşması ile yeni yeni üniversite okumak istediğimi farkettim. Kendimi çok başarısız hissediyorum.gerçekten okumak istiyorum ve gec kalmislik hissi beni bunalıma sokuyor.suan 21 yaşındayım ve seneye 2026 yılında sınava girip tercih yapmayı planlıyorum.guzel bir üniversite okuyup hayalimi gerçekleştirmek istiyorum fakat sınıf arkadaşlarım 18 yaşında ben 22 olacağım ve 4 yaş fark olacak aramızda.biraz can sıkıcı ve yalnız hissedeceğim. Sizce ben hiç bu ise bulasmamali miyim? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, psikolojim hiç iyi değil. Gerçekten caresizim. Annem destekcim planımı biliyor ve arkamda. O da üniversite okuyamamış,bu yüzden bu konuyu önemsiyor da. Annem bana inanıyor bu biraz moral oluyor bana. Onun dışında çevrem bir an önce bi şey oku da git kafasında ama ben alelade bir şeyi de istemiyorum tabi ki. Yani sözün özü 22 yaş geç midir, sınıfta yalnız hisseder miyim? Olumsuz yorumlariniz da olabilir biliyorum ama herkesin hayatı bir değil. Benim bilincim geç oluştu çok pişmanim.lutfen ne yapmalıyım, söyleyin. Kendi hayatımı kurmam için ilk adım bu değil mi?
Bende 21 yaşındayım ve bu yıl doğru düzgün hazırlanmadım eylülde hazırlanmaya başlıycam ve tekrar sınava giricem.Bence hiç bir şey için geç kalmış değiliz umarım her şey gönlünüzce olur:))Canım çok sıkkın psikolojim iyi değil.kime danışacağım bilmiyorum. Gerek ailevi problemler,gerek bilincimin geç oluşması ile yeni yeni üniversite okumak istediğimi farkettim. Kendimi çok başarısız hissediyorum.gerçekten okumak istiyorum ve gec kalmislik hissi beni bunalıma sokuyor.suan 21 yaşındayım ve seneye 2026 yılında sınava girip tercih yapmayı planlıyorum.guzel bir üniversite okuyup hayalimi gerçekleştirmek istiyorum fakat sınıf arkadaşlarım 18 yaşında ben 22 olacağım ve 4 yaş fark olacak aramızda.biraz can sıkıcı ve yalnız hissedeceğim. Sizce ben hiç bu ise bulasmamali miyim? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, psikolojim hiç iyi değil. Gerçekten caresizim. Annem destekcim planımı biliyor ve arkamda. O da üniversite okuyamamış,bu yüzden bu konuyu önemsiyor da. Annem bana inanıyor bu biraz moral oluyor bana. Onun dışında çevrem bir an önce bi şey oku da git kafasında ama ben alelade bir şeyi de istemiyorum tabi ki. Yani sözün özü 22 yaş geç midir, sınıfta yalnız hisseder miyim? Olumsuz yorumlariniz da olabilir biliyorum ama herkesin hayatı bir değil. Benim bilincim geç oluştu çok pişmanim.lutfen ne yapmalıyım, söyleyin. Kendi hayatımı kurmam için ilk adım bu değil mi?
Aynı yaştaymışız şuan. Denk geldikçe burda birbirimize psikolojik destek olabiliriz, süreç hakkında konuşabiliriz. anladığım kadarıyla ikimiz de 2026 yılında tercih yapmayı planlıyoruz. Kendim gibi biriyle karşılaşmak yüzümü gülümsetti. Başarılar.Bende 21 yaşındayım ve bu yıl doğru düzgün hazırlanmadım eylülde hazırlanmaya başlıycam ve tekrar sınava giricem.Bence hiç bir şey için geç kalmış değiliz umarım her şey gönlünüzce olur:))
Bende çok mutlu oldum burda sizinle karşılaştığıma. Olur birbirimize destek olabiliriz bende 2026 yılında tercih yapmayı düşünüyorum. Ben bazı ailevi sorunlardan kaynaklı okumak istemedim. Şuan çok pişmanım ve ilerde daha çok pişman olmak istemiyorum.Aynı yaştaymışız şuan. Denk geldikçe burda birbirimize psikolojik destek olabiliriz, süreç hakkında konuşabiliriz. anladığım kadarıyla ikimiz de 2026 yılında tercih yapmayı planlıyoruz. Kendim gibi biriyle karşılaşmak yüzümü gülümsetti. Başarılar.
Bu sene 37 yaşında arkadaşım başladı üni ye, 22 yaş, şimdi farkında değilsin ama, gençliğin baharının da baharı. 38 yaşında benim hala hedeflerim hayallarım var, Allah eksik bırakmasın güzel telaşlardan, assssssla geç değilCanım çok sıkkın psikolojim iyi değil.kime danışacağım bilmiyorum. Gerek ailevi problemler,gerek bilincimin geç oluşması ile yeni yeni üniversite okumak istediğimi farkettim. Kendimi çok başarısız hissediyorum.gerçekten okumak istiyorum ve gec kalmislik hissi beni bunalıma sokuyor.suan 21 yaşındayım ve seneye 2026 yılında sınava girip tercih yapmayı planlıyorum.guzel bir üniversite okuyup hayalimi gerçekleştirmek istiyorum fakat sınıf arkadaşlarım 18 yaşında ben 22 olacağım ve 4 yaş fark olacak aramızda.biraz can sıkıcı ve yalnız hissedeceğim. Sizce ben hiç bu ise bulasmamali miyim? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, psikolojim hiç iyi değil. Gerçekten caresizim. Annem destekcim planımı biliyor ve arkamda. O da üniversite okuyamamış,bu yüzden bu konuyu önemsiyor da. Annem bana inanıyor bu biraz moral oluyor bana. Onun dışında çevrem bir an önce bi şey oku da git kafasında ama ben alelade bir şeyi de istemiyorum tabi ki. Yani sözün özü 22 yaş geç midir, sınıfta yalnız hisseder miyim? Olumsuz yorumlariniz da olabilir biliyorum ama herkesin hayatı bir değil. Benim bilincim geç oluştu çok pişmanim.lutfen ne yapmalıyım, söyleyin. Kendi hayatımı kurmam için ilk adım bu değil mi?
Benim kardesim 36 yasinda üniversite okuyor okumanin yaşı yok daha 22 yasindasin hiçbir şey için geç değilCanım çok sıkkın psikolojim iyi değil.kime danışacağım bilmiyorum. Gerek ailevi problemler,gerek bilincimin geç oluşması ile yeni yeni üniversite okumak istediğimi farkettim. Kendimi çok başarısız hissediyorum.gerçekten okumak istiyorum ve gec kalmislik hissi beni bunalıma sokuyor.suan 21 yaşındayım ve seneye 2026 yılında sınava girip tercih yapmayı planlıyorum.guzel bir üniversite okuyup hayalimi gerçekleştirmek istiyorum fakat sınıf arkadaşlarım 18 yaşında ben 22 olacağım ve 4 yaş fark olacak aramızda.biraz can sıkıcı ve yalnız hissedeceğim. Sizce ben hiç bu ise bulasmamali miyim? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, psikolojim hiç iyi değil. Gerçekten caresizim. Annem destekcim planımı biliyor ve arkamda. O da üniversite okuyamamış,bu yüzden bu konuyu önemsiyor da. Annem bana inanıyor bu biraz moral oluyor bana. Onun dışında çevrem bir an önce bi şey oku da git kafasında ama ben alelade bir şeyi de istemiyorum tabi ki. Yani sözün özü 22 yaş geç midir, sınıfta yalnız hisseder miyim? Olumsuz yorumlariniz da olabilir biliyorum ama herkesin hayatı bir değil. Benim bilincim geç oluştu çok pişmanim.lutfen ne yapmalıyım, söyleyin. Kendi hayatımı kurmam için ilk adım bu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?