- 22 Aralık 2021
- 2.097
- 2.796
- 83
Zor durumlar bunlar..Anında boşarım diyen ancak başına gelince zorlanan/ayrılmayan kadınlar da yadsınamayacak kadar çok. Eşinizi de anlamadım, bir halt yedi ve üstüne üstlük boşanmak da istemiyor, size söyleyerek vicdanını mı rahatlatıyor! Bu durumda da sizi bir kuyuya atıyor. Bencillik olmuş bu hareketi keza aldatmasına zaten denecek laf yok..Ben de aldatılma durumunda -kapıya anında koyanlarcıdanım- ama yaşamak başka birşey. Diyelim ki ayrılmadım; bir daha asla ona karşı eskisi gibi olamam, bu mümkün değil..Eşim "beni boşa" diye yalvaracak raddeye gelir, yakar yıkarım çünkü. Bu da bizi eninde sonunda ayrılmaya sürükler diye düşünüyorum..Belki de saniyesinde giderim.. Yaşamakla, tahayyül etmek arasında göründüğünden büyük mesafeler var..Güven duygusunun bitmesi bana korkunç geliyorSelamlar Arkadaşlar
Üyelik tekrarı yüzünden sevgili yöneticiler askıya alabilirler hesabı. Burada ki Anne-bebek klüplerinden reel hayatta görüştüğüm arkadaşlar olduğu için yeni bir üyelik ile açmak zorunda hissettim.
Gelelim derdime. 15 senelik evliyim üniversite biter bitmez sınıf arkadaşımla evlendik. 20/22 yaşlar…
sıfırdan ailelerden yardım almadan maddi manevi (ki benim babam ve annem yoktu anneannem büyüttü) bir hayat kurduk. Zaten ilk beş sene borç öde vs evliliğin getirdiği sorunlar ve maddi durumlarla geçti. Herşey oturdu iki çocuğumuz oldu.
10 senedir işimiz gereği çok fazla kadınla iletişim halindeyiz müşterilerimizin çoğunluğu açısından.
Geçen sene sadece bir kişiye çok takıldım kavga vs engelledi müşterisini. Bir daha iletişimleri olmadı. Yatılı fuara gitmişti eşim orada o kişi davet etmiş ve aldatılmışım. Bir boşluk anında bugün itiraf etti en büyük pişmanlığım bu diye. Muhasebe kayıtlarımız vs hepsine baktım o dönem bir kez ticari bir iletişim olmuş. Başka da olmamış bu sene fuara benle katıldı. O kişinin standına da uğradık kadın yanıma gelmedi oturamadı asistanı kahve yaptı çok tedirgin tutumları vardı içimden de dedim gerçekten bir kişiye takıldım ve bence haksız değilim…
Gelelim bugüne sadece yalnız kalıp ağladım ben yapsam adliye yada cenaze olurdu sanırım bizim duygusal yaklaştığımızı ama onun lanet olsun ki bir dürtüydü olmamalıydı bu sırrı mezara götürmesi gerektiği vs söyledi zaten vicdanının altında bir senedir ezildiğini vs vs
Benim yakıp yıkmam lazım. Sakinliğimden korkuyorum arkadaşlar profesyonel destek için bir yerle görüştüm onlar seans ayarlayınca döneceğiz dediler.
Atıp tutarken asla kapının önüne korum bilmem ne diyen ben şuan tepkisizim ne düşüneceğimi bilmiyorum çünkü isim sürpriz olmadı…ve daha önce çok başka ortamlar oldu yabancılar vs birlikte gittik geldik kimseye bu kişi kadar takılmadım.
Bir senedir duymadan ben bunu hazmettim mi midesiz miyim gurursuz muyum ben!
13/14 yaşında ikisi de ergen çocuklarımın
Bir yapan hep mi yapar sağlıklı düşenemediğim konusunda hem fikirim objektif yorumlara ihtiyacım var…