- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.921
insanın kendisini tanıması önemli olan neden kilo aldığını bulmasi sen bunu basarmissin sabır gerektiren birşey sonuçta ve sen savasmakta iyisinYa iste herkes farkli oldugu icin oyle herkese oneremiyorum. Sadece ben uyguladiklarimi yazdim.
Sen kendine uygun sekilde duzenlersin.
insanın kendisini tanıması önemli olan neden kilo aldığını bulmasi sen bunu basarmissin sabır gerektiren birşey sonuçta ve sen savasmakta iyisinsana bu konuda cok saygı duyuyorum
cok iyi bir fikir bakalım kac kilo olacakKaratay' in kitabi bende donum noktasi oldu.
Aslinda hepimiz cok iyi kilolar verdik. Verilen kilolar cok yakin birbirine. 24 Aralikta toplam olarak kac kilo verdigimizi yazicam. Bakalim grup olarak kac kilo vermisiz.
cok iyi bir fikir bakalım kac kilo olacak
ama her yarışmada gelen giden farklı kişiler var gerçi toplam olduğu icin sorun olmaz evet güzel fikir
Grubun ortalamasini da alalim.
ama her yarışmada gelen giden farklı kişiler var gerçi toplam olduğu icin sorun olmaz evet güzel fikir
sana bu kadar da iyi şimdilik kalanı da verirsin zaten zamanla bir daha da almazsin
Koruma yarismasinda benden fazla bir sey beklemeyin. Dereceye girecek olanlar belli bence. Biz iki yarismada yorulduk artik. Ara vermenin vakti geldi.
sana bu kadar da iyi şimdilik kalanı da verirsin zaten zamanla bir daha da almazsin
Kızlar sohbet koyuymus :) ben kendime bir detoks yapmayı düşünüyorum. . Lucky tavsiye eder misin.. :) yani nasıl bir detoks yapabilirimaayrıca ..
Hem diyet hem detox u ayni anda onermem cunku aliskanlik edinmek zordur. Suan diyete (saglikli beslenmeye) basladin detoxla birlikte sendelersin. Ne icin yapacaksin detox u, belki bitki cayi onerebilirim.
Canm eşim hastaydi bu hafta baya bi yorucu ve düzensiz geçti yine de gördüm 69 lari ama ben sağlıklı beslenmeye tam anlamıyla baslayamadim.. ve cuma günü de sanırım gideceğim memleket e :) oğlumun doğum günün u yapacağım. Istiyorum ki bi şok lama yapayım
şok derken şok diyetten mi bahsediyorsun. Onu onermiyorum ben.
Detoks desem daha dogru olacak . Az yiyip mideyi biraz rahatlatmak . Bunun yanında maydanoz gibi ödem attirici besinler
Detox icin bol sebzeli(meyve degil) , mumkunse yagsiz beslenmelisin. Et ve sut urunlerini hayatindan cikarmalisin. Icecek olarak sadece su ama bunu simdi yaparsan uygun olmaz o verdigin kilolar sana geri doner.
canim butun gunum hastanede gecti kizim ateslendi yeni firsat bulabildim yazmaya..
Fazla yok sanirim belki 800 gram ama ben gecelere kadar oturdugum icin yiyorum. Kilomu korusam bile yeter bana.13 kilo vermisim zaten. Sende var mi bir degisiklik?
Bunu istemem tabiki . Neyseseni ddinleyeyim sagsağlıklıbeslenmeye devam diyorun
Gecici olarak meyveyi ve tatli olarak listende adlandirdigin ne varsa hayatindan cikart cunku meyveler fruktoz icerir . Meyvenin yerine badem ekle farki goreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?