21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Ingilizce ogretirim canim ayip ettin de, bir dil ogrenmek icin insanin kendisininde caba gostermesi lazim. Fena odev veririm bak.

Kizim kokorec yenilmez mi be ama temiz yerde yiyeceksin. Yesilkoy'de bir yer var cok guzel yapiyor.

Bir kokorec sozum olsun sana gelirsen.

ödev benim isim cok iyi bir ogrenciyim ben bende neresi temiz güvenmiyorum ondan kokoreç yemedim hiç yoksa güzeldir tahminen gidip yeriz sen iyi diyorsan

ödev benim isim cok iyi bir ogrenciyim ben bende neresi temiz güvenmiyorum ondan kokoreç yemedim hiç yoksa güzeldir tahminen gidip yeriz sen iyi diyorsan

Ben de caliskan ogrenciyi severim.

Kendimde inegimdir zaten. Yok yahu inek hic olmadim olmaya calisiyorum bu aralar. Iki gundur de bosverdim film izliyorum.

Iyi aksamlar kizlar
Sabah 4 kasik müsli süt
Araögün kücücük 1 elma 1 armut
Öglen 1 tabak kabak 1 dilim ekmek
Ara ögün 1 tane greyfurt 10 tane yer fistigi
Aksam ispanak 1 dilim ekmek türk kahvesi 1/5 l su
Ve yarim Saat spor yaptim

Ben de caliskan ogrenciyi severim.

Kendimde inegimdir zaten. Yok yahu inek hic olmadim olmaya calisiyorum bu aralar. Iki gundur de bosverdim film izliyorum.
bende inek sayilabilirim tabi benden daha iyiler var sonuçta bende film izliyorum bu aralar özellikle eski romantik komediler kafa dağıtmaya birebir sen ne izliyorsun

bende inek sayilabilirim tabi benden daha iyiler var sonuçta bende film izliyorum bu aralar özellikle eski romantik komediler kafa dağıtmaya birebir sen ne izliyorsun

Ben daha aksiyon bilimkurgu filmlerini seyredip romantik filmlerden kaciyorum. Begendigim divergent ve hunger games vardi ama sen begenir misin bilmem. Romantik -komediler de arada iyi oluyor.

aslında kahvaltin cok az olmuş sanki kahvaltin dışında diğer öğünler iyi canım

Benim sirrim ne biliyor musun. Vucudum diyette oldugunu farketmiyor. Sekeri ben disaridan koymam ama sekerli seyler iciyorum. Bu sekilde vucudum kitliga girmiyor ama bunu dengelemekte bazilari icin zor.

O yuzden herkese oneremiyorum dl cim ama kozmetik dengeleyebilir cunku yedikleri cok az. Sutu de kesin yagsiz ya da yari yagli iciyordur.

Ben daha aksiyon bilimkurgu filmlerini seyredip romantik filmlerden kaciyorum. Begendigim divergent ve hunger games vardi ama sen begenir misin bilmem. Romantik -komediler de arada iyi oluyor.
ben her türlü seviyorum güzel olduğu sürece sinemada izledim onları divergent 2. filmini bekliyorum çıksın giderim eski romantik komediler güzel oluyor kafa dağıtmaya birebir ondan izliyorum

ben her türlü seviyorum güzel olduğu sürece sinemada izledim onları divergent 2. filmini bekliyorum çıksın giderim eski romantik komediler güzel oluyor kafa dağıtmaya birebir ondan izliyorum

Milletin askini seyredince kafam dagilmiyor benim ama komedi olursa severim. Sen bekardin dimi bana hep evli gibi gelmistin.

evet mantikli ben de cok diyet moduna girmeyi sevmiyorum o zaman hiç kilo veremiyorum menumde o yönde zatenmiktarı ayarliyorum birde tatlılardanuzak kalmak böyle yapinca hem kilo verince almayı da önlemiş oluyorum

Milletin askini seyredince kafam dagilmiyor benim ama komedi olursa severim. Sen bekardin dimi bana hep evli gibi gelmistin.
evet ya mantikli aslında ama izliyorum ışte bekarim ama ruhum geçti benim sanırım zaten bu gidişle evde kalırım ben 25 olcam daha gerçi daha var planlarıma göre sevgilim falan da yok hatta bir kedim bile yok anliyormusun şarkısı gelsin

evet mantikli ben de cok diyet moduna girmeyi sevmiyorum o zaman hiç kilo veremiyorum menumde o yönde zatenmiktarı ayarliyorum birde tatlılardanuzak kalmak böyle yapinca hem kilo verince almayı da önlemiş oluyorum

Sen gayet iyi gidiyorsun da receli yine de cikar hayatindan bir sure. Hey gidi gunler... 22 Ekim de kac kiloyduk simdi kac kilo olduk.

Sen gayet iyi gidiyorsun da receli yine de cikar hayatindan bir sure. Hey gidi gunler... 22 Ekim de kac kiloyduk simdi kac kilo olduk.
sende baya farketti ben cok vermemisim tabi ama zamanla olur diye düşünüyorum hiç yoktan iyidir bu arada 68.850 gibi bir rakamla baslamissin gerçekten nerden nereye olmus sende bende istiyorum

Sen evde kaldiysan ben oleyim o zaman.

sende baya farketti ben cok vermemisim tabi ama zamanla olur diye düşünüyorum hiç yoktan iyidir bu arada 68.850 gibi bir rakamla baslamissin gerçekten nerden nereye olmus sende bende istiyorum

Okulum olmasaydi, sporda yapardim ve simdi 55 olmustum cunku formulunu cozdum. Gec oldu ama temiz oldu.

Sen evde kaldiysan ben oleyim o zaman.

Okulum olmasaydi, sporda yapardim ve simdi 55 olmustum cunku formulunu cozdum. Gec oldu ama temiz oldu.
daha evde kalmadım kalabilirim ama kimseyi begenmiyorum da kimsede beni begenmiyorsa ışte bir yerlerde sorun var ilişki konusunda neyse ben önce kilo verme formulunu cozeyim simdi sen sistemi iyi çözdün bende kendi sistemimi anlasam süper olacak ben bir önce reçeli bırakayım dediğin gibi sen hiç ekmek yemiyorsun değil mimenülerin hep okula göre mesela hafta sonu sabah kahvalti yapıyorsun nasıl bir menü olur menun

Menulerim karisik benim bazi gunler hic ekmek yemiyorum ama bazi gunler yiyorum. Yani o bakimdan yasak koymuyorum kendime.

Kahvaltim her zaman klasik. Latte den sonra sutlu gevrek (vitaminli oldugu icin isime geliyor.). Mutlaka badem ile birlikte.

Onu canim istemezse haslanmis yumurta yerim. En az iki tane. O da beni baya bir tok tutar ama oglenleri tercih ediyorum yumurtayi.

Aralarda ya mocha ya salep ya da sicak cikolata (kendiliginden sekerli icerim). Ana iceceklerim: 1.5 litre su , ayran , tarcinli sut.

Patates yedigim gun ekmek yemem.

Yumurta yedigim gun et yemem ama balik yiyebilirim.

Salata ya da domates mutlaka yerim , gunde en az iki kere ogle yemeklerinde ve aksam yemeklerinde.

Suyu ayrani yemeklerden sonra icerim.

Onun disinda arada lahmacun , pizza yiyorum ama her gun degil.

Diyet urunleri kesinlikle kullanmiyorum. Abur cubur da yasak ama acta birakmam kendimi. Mutlaka uygun bir sey bulurum. Ac yattigim gunler nadirdir.

sistem cok güzel iceceklere bayildim aslında istedigin seylerde yiyorsun sistemini kendi duzenime göre modifiye edeyim bende herkesin bünyesi farklı sonuçta hani kahve falan icemiyorum ama menü düzenini anladım kısmen uygulayacagim kısımları var teşekkür ederim

Ya iste herkes farkli oldugu icin oyle herkese oneremiyorum. Sadece ben uyguladiklarimi yazdim.

Sen kendine uygun sekilde duzenlersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…