• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

20141215_150629.jpg Bugünden n

error yaptı sende ben bir yıldır çalışıyorum bu sinava asıl bende error yaptı:KK17: uzmanlık sınavı diyim sana :-) bu arada bence elbise alırsın herhalde kırmızı olsun yılbaşına özel:-)

Ales mi yoksam hi. :KK53:
Yok kiz lattem bitti. Onu aldim sadesi yoktu, vanilyalisini aldim. Yalniz otobuste iyi kufur ettim birinin sulalesine. :KK48:

Iyi hatirlattin kirmizi elbise degilde kirmizi pacali don alabilirim. :KK70:

Evdeyim yilbasinda ders calisicam.

Canm lucky :) bugun 69.800 i gördüm hatta foto koyacağım kız şerefine :)

Ooo tebrikler. Bak sabredince oluyormus. :KK76:

Ales mi yoksam hi. :KK53:
Yok kiz lattem bitti. Onu aldim sadesi yoktu, vanilyalisini aldim. Yalniz otobuste iyi kufur ettim birinin sulalesine. :KK48:

Iyi hatirlattin kirmizi elbise degilde kirmizi pacali don alabilirim. :KK70:

Evdeyim yilbasinda ders calisicam.

Ooo tebrikler. Bak sabredince oluyormus. :KK76:
aynı anda yazmisiz :-) tüh ya bende elbise falan dusunuyodum latte de iyiymiş:-) ales değil canım sınavın adını söylersem mesleğimi gun yüzüne çıkarırım olmaz böyle gizli gizli daha heyecanlı:-)

aynı anda yazmisiz :-) tüh ya bende elbise falan dusunuyodum latte de iyiymiş:-) ales değil canım sınavın adını söylersem mesleğimi gun yüzüne çıkarırım olmaz böyle gizli gizli daha heyecanlı:-)

Aramizda bir ajan var arkadaslar , cabuk dagiliyoruz. :KK70:

Yalniz sporda asmissin kendini.:KK53: Tebrikler. Ben subatta basliycam, simdilik kaydimi dondurdum.
:cool:

Iyi aksamlar kizlar
Sabah 4 kasik müsli süt
Araögün kücücük 1 elma 1 armut
Öglen 1 tabak kabak 1 dilim ekmek
Ara ögün 1 tane greyfurt 10 tane yer fistigi
Aksam ispanak 1 dilim ekmek türk kahvesi 1/5 l su

bende alayım ya evdeyim bende yılbaşında pijamalarimla oturcam kırmızı hemde:-) bende ders çalışmak istemiyorum ya universitenin yarısı yılbaşında ders calisarak geçti hep vize haftasının ortasi en önemli sınav öncesi oluyordu iyy :-)
Cevap veriyorum kirmizi pacali don. 38 beden. :KK70:

bende alayım ya evdeyim bende yılbaşında pijamalarimla oturcam kırmızı hemde:-) bende ders çalışmak istemiyorum ya universitenin yarısı yılbaşında ders calisarak geçti hep vize haftasının ortasi en önemli sınav öncesi oluyordu iyy :-)

Gondereyim sana boyle bir sey ama enine cizgili kilolu gosterir olmaz. :KK70:

Seneye Istanbuldayim ama gelirsen beklerim. :KK51:

Aramizda bir ajan var arkadaslar , cabuk dagiliyoruz. :KK70:

Yalniz sporda asmissin kendini.:KK53: Tebrikler. Ben subatta basliycam, simdilik kaydimi dondurdum.
:cool:
:KK70: kacmayin ya oldu mu simdi ıstersen mesleğimi yazarım bak:-)
ben bosumda ışte sporla degerlendireyim vaktimi reçeli bazen yiyorum galeta da annem almış kıtır kıtır cok hoşuma gidiyor bir de o arada azicik acıkmıştım gözüm döndü:-)

:KK70: kacmayin ya oldu mu simdi ıstersen mesleğimi yazarım bak:-)
ben bosumda ışte sporla degerlendireyim vaktimi reçeli bazen yiyorum galeta da annem almış kıtır kıtır cok hoşuma gidiyor bir de o arada azicik acıkmıştım gözüm döndü:-)

Ya zaten zor toplaniyoruz bir daha dagilirsak toparlanamayiz. :KK70:

Ben de cubuk kraker severim ama bir suredir biraktim onlari. :KK51:

Ya zaten zor toplaniyoruz bir daha dagilirsak toparlanamayiz. :KK70:

Ben de cubuk kraker severim ama bir suredir biraktim onlari. :KK51:
çubuk bende seviyordum susamli olan özellikle ama susam yiyince artık midem ağrıyor yiyemiyorum sevmiyorum artık:-) bu arada yılbaşından sonra istanbula gidicem kuzenimin yanına yarışma bitince :-) yarışmadan sonra tur duzenliyorum arkadaşları ziyaret gezisi kendime:-)

benim pijamalarim yünlü ayicikli :-) bu daha iyi ama bak enine çizgi giycem kocaman olcam olmadı:-) ben ankaradayim şimdilik seneye nerde olurum bilmem ama sende gel nerede olursam beklerim :-)

Olmaz ben taaa Londralardan geliyorum sen Istanbul'a geleceksin. :KK51:

Kokorec ismarlarim sana hem. :KK48:

çubuk bende seviyordum susamli olan özellikle ama susam yiyince artık midem ağrıyor yiyemiyorum sevmiyorum artık:-) bu arada yılbaşından sonra istanbula gidicem kuzenimin yanına yarışma bitince :-) yarışmadan sonra tur duzenliyorum arkadaşları ziyaret gezisi kendime:-)

Herkesi soyle ailede bir catlat soyle zayifladim boyle zayifladim de.

Millet kilo verince bir sey soylemez ama kilo aldiginda yuzune vurmaya bayilir. :KK51:

Olmaz ben taaa Londradalardan geliyorum sen Istanbul'a geleceksin. :KK51:

Kokorec ismarlarim sana hem. :KK48:

Herkesi soyle ailede bir catlat soyle zayifladim boyle zayifladim de.

Millet kilo verince bir sey soylemez ama kilo aldiginda yuzune vurmaya bayilir. :KK51:
ayıp ettin gelince haber ver gelirim ıstanbula zaten ıngilizce konuşamıyorum londra dedin bana ıngilizce ogretirsin konuşma pratiği yani:-) kokoreç yemedim hiç merak ediyorum severim kesin işkembe seven biriyim sonuçta:-)
evet gidicem herkese nispet yapicam :-)

Back