- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.881
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tebrikler canım cok sevindim nerdeyse benim kiloma geldin ben kaplumbağa hızıyla ilerliyorum sen tavşanCanm lucky :) bugun 69.800 i gördüm hatta foto koyacağım kız şerefine :)
bende yapayim tatlı ve cikolata yok gerçi yemiyorum ama belli olmaz simdi yazayim buraya denk gelirsem de yemiycemmHaftaya cumaya kadar çikolata yemeyecegime yemin ettim... yapacak başka hiçbir şey yok...ama kafam rahat sşimdi :)
error yaptı sende ben bir yıldır çalışıyorum bu sinava asıl bende error yaptı uzmanlık sınavı diyim sana bu arada bence elbise alırsın herhalde kırmızı olsun yılbaşına özel
Canm lucky :) bugun 69.800 i gördüm hatta foto koyacağım kız şerefine :)
kızlar bugünkü menum size fotoğraf atıyorumEki Görüntüle 1337730
A AklinYolu1 ne alacaksın soylemedin girince cevabını bekliyorum ayrıca kiyafet alacaksan kac beden olur onu da meraktayim seni görünce bir gaza geliyorum ben beni bilgisiz birakma
aynı anda yazmisiz tüh ya bende elbise falan dusunuyodum latte de iyiymiş ales değil canım sınavın adını söylersem mesleğimi gun yüzüne çıkarırım olmaz böyle gizli gizli daha heyecanlıAles mi yoksam hi.
Yok kiz lattem bitti. Onu aldim sadesi yoktu, vanilyalisini aldim. Yalniz otobuste iyi kufur ettim birinin sulalesine.
Iyi hatirlattin kirmizi elbise degilde kirmizi pacali don alabilirim.
Evdeyim yilbasinda ders calisicam.
Ooo tebrikler. Bak sabredince oluyormus.
aynı anda yazmisiz tüh ya bende elbise falan dusunuyodum latte de iyiymiş ales değil canım sınavın adını söylersem mesleğimi gun yüzüne çıkarırım olmaz böyle gizli gizli daha heyecanlı
Cevap veriyorum kirmizi pacali don. 38 beden.
bende alayım ya evdeyim bende yılbaşında pijamalarimla oturcam kırmızı hemde bende ders çalışmak istemiyorum ya universitenin yarısı yılbaşında ders calisarak geçti hep vize haftasının ortasi en önemli sınav öncesi oluyordu iyy
kacmayin ya oldu mu simdi ıstersen mesleğimi yazarım bakAramizda bir ajan var arkadaslar , cabuk dagiliyoruz.
Yalniz sporda asmissin kendini. Tebrikler. Ben subatta basliycam, simdilik kaydimi dondurdum.
kacmayin ya oldu mu simdi ıstersen mesleğimi yazarım bak
ben bosumda ışte sporla degerlendireyim vaktimi reçeli bazen yiyorum galeta da annem almış kıtır kıtır cok hoşuma gidiyor bir de o arada azicik acıkmıştım gözüm döndü
benim pijamalarim yünlü ayicikli bu daha iyi ama bak enine çizgi giycem kocaman olcam olmadı ben ankaradayim şimdilik seneye nerde olurum bilmem ama sende gel nerede olursam beklerimPijama boyle bir seydi cikmamis.
çubuk bende seviyordum susamli olan özellikle ama susam yiyince artık midem ağrıyor yiyemiyorum sevmiyorum artık bu arada yılbaşından sonra istanbula gidicem kuzenimin yanına yarışma bitince yarışmadan sonra tur duzenliyorum arkadaşları ziyaret gezisi kendimeYa zaten zor toplaniyoruz bir daha dagilirsak toparlanamayiz.
Ben de cubuk kraker severim ama bir suredir biraktim onlari.
benim pijamalarim yünlü ayicikli bu daha iyi ama bak enine çizgi giycem kocaman olcam olmadı ben ankaradayim şimdilik seneye nerde olurum bilmem ama sende gel nerede olursam beklerim
çubuk bende seviyordum susamli olan özellikle ama susam yiyince artık midem ağrıyor yiyemiyorum sevmiyorum artık bu arada yılbaşından sonra istanbula gidicem kuzenimin yanına yarışma bitince yarışmadan sonra tur duzenliyorum arkadaşları ziyaret gezisi kendime
ayıp ettin gelince haber ver gelirim ıstanbula zaten ıngilizce konuşamıyorum londra dedin bana ıngilizce ogretirsin konuşma pratiği yani kokoreç yemedim hiç merak ediyorum severim kesin işkembe seven biriyim sonuçtaOlmaz ben taaa Londradalardan geliyorum sen Istanbul'a geleceksin.
Kokorec ismarlarim sana hem.
Herkesi soyle ailede bir catlat soyle zayifladim boyle zayifladim de.
Millet kilo verince bir sey soylemez ama kilo aldiginda yuzune vurmaya bayilir.