21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Merhabaaa konu sahibine ufacık tefecik bir sorum olacak

Konuya eklediğiniz table ları nasıl yapıyorsunuz ?

Ozel meyve salatamdan yedim ve bugunu sonlandirdim ;
Yarim elma,
1kucuk mandalina,
2parmak kalinligindaa muz...

Hepsi kup dogranip ,uzerine 3-4 kasik yogurt ve tarcin eklenip yenir..ara ogunumuz afiyet sun

Aynen dolapta 57 kilolara kadar elbiseler patolonlar ve olmayan bir alyans :):ama artik olmaya basladilar bazilari cok mutluyum

Selamlar herkese..bugun dayanamayip 2mayali pogaca yedim sutum ceker diye ama yarin cok dikkat edicem..

Bu arada topik her gecen gun daha sessiz bi hal aliyo..artik kimse ugramiyo..burayi canli tutarsak hepimize moral olacak..ara ara menu olmasa bile diyet ileilgili bilgi paylasminda bulunalim en azindN

Deadline Nerelerdesin....
nefes alıyorsundur umarimmm

selam kızlar girmiyorum ne zamandır bu aralar cok yogunum hesapta olmaya sürpriz misafirlerimiz geldi kuzenim eşi ve çocuğu bizde cocuk peşinde koşuyorum misafir falan girmek vaktim kalmıyor simdi bir fırsat yazdım bu arada yeme düzenim altust oldu zaten kilo almıştım reglden dolayı umarım beklemediğim şeyler olmaz kilo almak istemiyorum:-( en kısa zamanda görüşmek üzere en geç pazartesi burdayım buralar size emanet tatlılar

Bende 2 patatesli börekyedim kkomşuyyapmış getirmiş .. neyse mmoral bozmak yok.. yarin dengelerix

Benim de genel anlamda 3 gün oldu başlayalı ve güzel gidiyor. Karnımı doyurudugum için canım çok birseyler istemiyor.
Zordegil arkadaşım umarım diyetisyen kızmaz sana
Benim Dr ben kontör olacağım büyük iş sende dedi. Tabi ki doğru iradeni sıkı tut canım verdiğin paralara yazık kız onu düşün yeme

bu arada senin eşinde gittiğine göre kilolu mu o da aynı seyleri mi yiyorsun uz
menümü paylaşırsan sevinirim

kizlar iyi aksamlar yorgunluktan ölüyorum ama yazmak istedim
yemeklerden böreklerden uzak durun su kacamak yapanlar kendilerine ceza verip 1 saat spor yapsinlar FINALE az kaldi kendinize iyi bakin kizlar bugün kendimi ödüllendirdim is arkadasima cilt bakimi yaptirdim yani bugün parliyorum
Sabah 1 dilim ekmek lor peynir maydonoz dere oto cay ve kahve
Öglen 1 tabak pirasa yemegi yogurtla maydonozu dere otunu karistirdim 1dilim ekmek
ara ögün 1 tane muz 10 tane yer fistigi kücücük bir tane elma
Aksam yagsiz tuzsuz 1 bardak haslanmis makarna biraz peyaz peynir ve bol maydonoz kirmizi biber 1/5 l su 2 barda siyah cay haydi öpüldünüz iyi geceler

Canm haklısın ... yemicem bundansonra liste harici..
Eşim hasta ona bakıyorum
o zamn bişey yiyemiyor.
listem ssöyle
Sabah .. 1 dilim ekmek
5 yeşilzzeytin
domates salatalık yeşillik
1 kibrit kutusu peynir
2 ceviz içi
çay şekersiz içiyorum zaten
kusluk: 1 porsiyon meyve
1 çaybbardağı süt
öğlen
2 köfte
1 dilim ekmek
salata sınırsız
4 yemek kaşığı sebze yyemeği
Ara 4.30 da 1 porsiyon meyve yada kuru incir
1 çay bardağı süt
akşam
1 dilim

Canm eşim de 90 kilo 75 olması lazım 1.75 boyunda.
Beraber girdik bir yola çünkü ben yapıp o yapmayınca zor oluyordu .. böyle çok iyi oldu birbirimize destek oluyoruz

Iyi pazarlar,

Gune yine latteyle basladim ve belki yine latte ile kapaticam... Bir paketi dorde boluyorum boylece gunde bir latteden fazla icmemis oluyorum.

Salep i sutlu icince tadi fena degilmis ama sekerli oldugu icin gunde bir kereden fazla onermem.

Kacamak yapanlara kizmiyorum bunu tekrarlamadiklari surece... Bu soguk havalarda kilo almamak bile basari o yuzden kendinize cok yuklenmeyin. 24 Aralikta gorusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…