- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.821
Coook açım
Bi bardak tarcinli sut icebilirsin ve ya birazcik havuç..Coook açım
Canım sakin hu saatte yeme şu iç ve yat
ben emzirdiğim halde inan ki yemedim şu içtim yattım.
Seninle aynı gün başladık diyetisyen listemize peki sen kontrole ne zaman gideceksin ben haftaya cuma
Deadline Nerelerdesin....
nefes alıyorsundur umarimmm
selam kızlar girmiyorum ne zamandır bu aralar cok yogunum hesapta olmaya sürpriz misafirlerimiz geldi kuzenim eşi ve çocuğu bizde cocuk peşinde koşuyorum misafir falan girmek vaktim kalmıyor simdi bir fırsat yazdımSelamlar herkese..bugun dayanamayip 2mayali pogaca yedim sutum ceker diyeama yarin cok dikkat edicem..
Bu arada topik her gecen gun daha sessiz bi hal aliyo..artik kimse ugramiyo..burayi canli tutarsak hepimize moral olacak..ara ara menu olmasa bile diyet ileilgili bilgi paylasminda bulunalim en azindN
teşekkür ederim canımsimdi canim türk kahvesi istedi sevgili kalcami yerinden kaldirip bir kahve yapiyim kendimebu arada sanada afiyet olsun
Selamlar herkese..bugun dayanamayip 2mayali pogaca yedim sutum ceker diyeama yarin cok dikkat edicem..
Bu arada topik her gecen gun daha sessiz bi hal aliyo..artik kimse ugramiyo..burayi canli tutarsak hepimize moral olacak..ara ara menu olmasa bile diyet ileilgili bilgi paylasminda bulunalim en azindN
bak bu cok iyi bir haberAynen dolapta 57 kilolara kadar elbiseler patolonlar ve olmayan bir alyans :):ama artik olmaya basladilar bazilari cok mutluyum
Benim de genel anlamda 3 gün oldu başlayalı ve güzel gidiyor. Karnımı doyurudugum için canım çok birseyler istemiyor.
Zordegil arkadaşım umarım diyetisyen kızmaz sana
Benim Dr ben kontör olacağım büyük iş sende dedi. Tabi ki doğru iradeni sıkı tut canım verdiğin paralara yazık kız onu düşün yeme
bu arada senin eşinde gittiğine göre kilolu mu o da aynı seyleri mi yiyorsun uz
menümü paylaşırsan sevinirim
Benim de genel anlamda 3 gün oldu başlayalı ve güzel gidiyor. Karnımı doyurudugum için canım çok birseyler istemiyor.
Zordegil arkadaşım umarım diyetisyen kızmaz sana
Benim Dr ben kontör olacağım büyük iş sende dedi. Tabi ki doğru iradeni sıkı tut canım verdiğin paralara yazık kız onu düşün yeme
bu arada senin eşinde gittiğine göre kilolu mu o da aynı seyleri mi yiyorsun uz
menümü paylaşırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?